Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Šta je ovo, Arsenalovi navijači se ne javljaju 2 meseca? :(

Elem, Joe Cole u Arsenalu. Šta mislite?

Ja sam zadovoljan. Jedan od mojih omiljenih igrača u Premijeršipu ide u definitivno najdraži mi tim. Arsenal bi konačno mogao da prekine petogodišnji post.

Venger: "Sesk ostaje", Pujol: "Pusti ga da vidi kako je osvojiti trofej"

Menadžer Arsenala odbacio svaku pomisao da proda kapitena. Pujol kaže da je Fabregas sjajan momak koji želi da se vrati kući. Uz to, nije mu lako da gleda kako saigrači iz reprezentacije osvajaju trofeje na klupskoj sceni.
FabregasVenger je ponovio da nema šansi da se Fabregas preseli u Barselonu.

"On je naš kapiten i ostaje sa nama. Sada te priče moraju da prestanu, pred nama je početak sezone. Mislim da nije u redu da se na ovaj način kvari atmosfera u mom timu. Upozoravam Barselonu da prestane sa pritiscima", izjavio je Venger.

Međutim iz Katalonije je stigla kontra.

"Sesk je divan momak i neće se služiti prljavim trikovima, kako bi naterao klub da ga pusti. Većina fudbalera to radi, ali ne i Fabregas. Mislim da Arsenal mora to da uzme u obzir. Oni rade lošu strar, ne dozvoljavaju mu da se vrati kući. Takođe, pomislite kako je njemu, prijatelji iz reprezentacije osvajaju trofeje u klubovima...", aludirao je kapiten Barse na činjenicu da su u Arsenalu zaboravili kako izgleda podići pehar.

Newcastle Arsenal 0-3 10. minut

Ne znam koliko snage imaju ovi klinci i da li ce izdrzati do kraja, ali nadam se da ce barem jednom zadrzati igrace na okupu i time dozvoliti fudbalskom gospodinu, doktoru Arsenu jos jednu dominantnu eru kakvu je imao sa Vijerom, Anrijem, Piresom... Zasluzio je on to kao profesionalac i covek pre svega, a i Arsenal kao ostrvski gigant. Time bi mozda stigli i do LS koju svakako takav klub zasluzuje da ima u svojim vitrinama.

Newcastle Arsenal 0-3 10. minut

Ne znam koliko snage imaju ovi klinci i da li ce izdrzati do kraja, ali nadam se da ce barem jednom zadrzati igrace na okupu i time dozvoliti fudbalskom gospodinu, doktoru Arsenu jos jednu dominantnu eru kakvu je imao sa Vijerom, Anrijem, Piresom... Zasluzio je on to kao profesionalac i covek pre svega, a i Arsenal kao ostrvski gigant. Time bi mozda stigli i do LS koju svakako takav klub zasluzuje da ima u svojim vitrinama.

Back