Koem
Veoma poznat
- Poruka
- 14.600
Besiktas želi Chamakha iz Arsenala
http://sportsport.ba/ino_fudbal/besiktas-zeli-chamakha-iz-arsenala/84375
http://sportsport.ba/ino_fudbal/besiktas-zeli-chamakha-iz-arsenala/84375
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje saucesce...Inace ovaj Venger treba da ide nek dodje u Inter pa da donese revoluciju Italijanskom fudbalu...Legenda al on ocigledno nema nameru da menja neke stvari i ovako vise neide...zadnjih par godina lep lep fudbal pa neka katastrofa koda je upitanju neki Wigan to Arsenal nesme sebi da dozvoli secate se 8:2 neke godine...
Ove sezone su dobili od Celsija i Sitija po 6 komada i od Liverpula 5, haos... Venger je Venger, ne bi opstao toliko dugo da nije kvalitetan menadzer ali ne moze ovako, fali im 4-5 igraca da bi bili konkurentni u LS i PL.

Ako se nesto opasno ne promeni u filozofiji oko vodjenja kluba, nista se nece promeniti. Stara boljka Arsenala - pocnu sezonu odlicno, potpuno izdominiraju - lepa igra, sve super, i to sve traje do Bozica ili koju nedelju posle. Tu vec negde oko januara pocinju da slabe i da gube bodove protiv mnogo slabijih protivnika. Pre svega Venger mora da promeni svoju filozofiju, postujem ja i to dovodjenje mladih momaka i sve, ali ne razumem da dovedes povredjenog 31-godisnjeg igraca. Sa Ozilom je odlican posao napravio, ili se bar tako cinilo u pocetku, ali ne moze covek sam. Ziru obicno drvo, onaj mali Sanogo nije los, ali opet nije jos uvek dovoljan. Ox je odlican igrac, jako mlad ali jako perspektivan - brz, steta sto ne dobija vecu minutazu. Potrebno je osvezenje timu, ja postujem Vengera i bilo bi mi krivo da ode iz kluba, ali ovih 9 godina su pokazale da njegova filozofija ne pali. Svake sezone oni se pre Bozica bore za titulu dok kako vreme odmice njima se javlja jasna ambicija da izbore to 4.mesto koje vodi u LS.kada bi Arsenal igrao samo PL kao Loserpool bio bi 1. na tabeli stalno...