Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
ja se nadam da ce arsenal bit dobar ove godine,ne bash borba za titulu do zadnjeg kola,ali ce pravit probleme svima.mislim da su daleko jachi no prosle godine.mora se imat u vidu da su bukvalno ukleti sa povrijedama.i prosle godine su katastrofalno startovali pa su evo u LS..mnogo,mnogo potcijenjena ekipa.

Mnogo im je i igraca otislo... Meni ponekad zao onog Wengera, covek stvori igracine od obicne decurlije, i posle kad im se ukaze prva prilika odu.. I to sve igraci u koje su se navijaci kleli.. J.b.g...

Moje saucesce...Inace ovaj Venger treba da ide nek dodje u Inter pa da donese revoluciju Italijanskom fudbalu...Legenda al on ocigledno nema nameru da menja neke stvari i ovako vise neide...zadnjih par godina lep lep fudbal pa neka katastrofa koda je upitanju neki Wigan to Arsenal nesme sebi da dozvoli secate se 8:2 neke godine...

Moje saucesce...Inace ovaj Venger treba da ide nek dodje u Inter pa da donese revoluciju Italijanskom fudbalu...Legenda al on ocigledno nema nameru da menja neke stvari i ovako vise neide...zadnjih par godina lep lep fudbal pa neka katastrofa koda je upitanju neki Wigan to Arsenal nesme sebi da dozvoli secate se 8:2 neke godine...

Ove sezone su dobili od Celsija i Sitija po 6 komada i od Liverpula 5, haos... Venger je Venger, ne bi opstao toliko dugo da nije kvalitetan menadzer ali ne moze ovako, fali im 4-5 igraca da bi bili konkurentni u LS i PL.

San je mrtav...

iEtl8mLEgs2sN.gif

kada bi Arsenal igrao samo PL kao Loserpool bio bi 1. na tabeli stalno...
Ako se nesto opasno ne promeni u filozofiji oko vodjenja kluba, nista se nece promeniti. Stara boljka Arsenala - pocnu sezonu odlicno, potpuno izdominiraju - lepa igra, sve super, i to sve traje do Bozica ili koju nedelju posle. Tu vec negde oko januara pocinju da slabe i da gube bodove protiv mnogo slabijih protivnika. Pre svega Venger mora da promeni svoju filozofiju, postujem ja i to dovodjenje mladih momaka i sve, ali ne razumem da dovedes povredjenog 31-godisnjeg igraca. Sa Ozilom je odlican posao napravio, ili se bar tako cinilo u pocetku, ali ne moze covek sam. Ziru obicno drvo, onaj mali Sanogo nije los, ali opet nije jos uvek dovoljan. Ox je odlican igrac, jako mlad ali jako perspektivan - brz, steta sto ne dobija vecu minutazu. Potrebno je osvezenje timu, ja postujem Vengera i bilo bi mi krivo da ode iz kluba, ali ovih 9 godina su pokazale da njegova filozofija ne pali. Svake sezone oni se pre Bozica bore za titulu dok kako vreme odmice njima se javlja jasna ambicija da izbore to 4.mesto koje vodi u LS.

Dal je moguće da će Žigara da zaigra za Tobdžije? Meni je malo neverovatno da Venger želi igrača sa 34 godina u dupetu i takvih predispozicija. Nekako mi se ne uklapa u njegovu filozofiju. A možda je i novinarska patka.

Menadžer Nikole Žigića, Ćalasan je izjavio da je dobio ponudu da Nikola Žigić potpiše ugovor sa Arsenalom do kraja godine.

Ako se to desi, Nikola će biti tek drugi Srbin koji je igrao za Arsenal (prvi je bio Vladimir Petrović Pižon)

Prelazni rok je pri kraju i Arsenal nema mnogo opcija.Taman su planirali da utrpaju Zirua plus lova za Kavanija ali sad nema nista ni od Kavanija ni od Zirua s' obzirom na to da je slomio stopalo.Mozda Venger trazi neko prelazno resenje bar do zime.
Mada mislim da od svega toga nema nista.Mozda je Zigatar tek jedno od mogucih resenja.

Back