No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Cekam da moca baci biznis plan, ovo je skroz neozbiljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko keša kontas da treba da se pokrene prica?Ma imam kesh brate imam konobarice Al mi se ne da raditi Sam
Imam pevaljku takodje
Matori svasta tu bilo...inace ponudim im part time job gaybu I roll onal taj deo gde ih smaras to je karterno. znam za igru i gracu je aj dospi jos koju i ne kenyay konobarice hahaha
sto part time?Matori svasta tu bilo...inace ponudim im part time job gaybu I roll on![]()
Pa uglavnom studirajusto part time?
ma daj brate, zgotivis devojke napravis za sankom zezanje, das im dzaba pice po koje i to je to. kakav part time.Pa uglavnom studiraju
Bg?Pa uglavnom studiraju
To pokusava svaka susa.jos odma traze insta. Naravno ih odbiju. Ja povedem tako likove u izlazak sa njima naprave mi sranjema daj brate, zgotivis devojke napravis za sankom zezanje, das im dzaba pice po koje i to je to. kakav part time.
Si ozbiljan na ovu temu ili se sprdas?
naravno da ce ih odbiti, to im je i uloga tu. Da vise za sankom privlace muve, da muve placaju pica a one da ih dobijaju.To pokusava svaka susa.jos odma traze insta. Naravno ih odbiju. Ja povedem tako likove u izlazak sa njima naprave mi sranje
Tebra mogu te upoznati s njimaSi ozbiljan na ovu temu ili se sprdas?
Jamacno. Nema tu mesta za te likove moras u kontinuitetu biti tu onda upadas u jacu pricu izlasci drugarice backstagenaravno da ce ih odbiti, to im je i uloga tu. Da vise za sankom privlace muve, da muve placaju pica a one da ih dobijaju.
One su nebitne, pricam o biznisu s mocom brate. Konobarice nadjemo za nedelju dana u svakom slucaju i da ih nemamo (studentkinje kojima treba dodatni prihod). To nije kompetitvna prednost ili ti "moat". Lokacija je najbitnija za lokal koliko sam upucen.Tebra mogu te upoznati s njima
A da to jesam...Ali bitne su one ce dovoditi klijentelu znam iz iskustva jedna bomba konobarica ne samo u fizickom izgledu nego I harizminsto moze dovuci ljudeOne su nebitne, pricam o biznisu s mocom brate. Konobarice nadjemo za nedelju dana u svakom slucaju i da ih nemamo (studentkinje kojima treba dodatni prihod). To nije kompetitvna prednost ili ti "moat". Lokacija je najbitnija za lokal koliko sam upucen.
cek tek ce da se zalaUFa pricauff uf uf uf