- Poruka
- 71.784
Frajer si a ona mi je nekako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cool bro.ma kapiram, ali nesto me vuce ka njoj, nije sad ribetina ali se lepo zasmejemo
Kakav si matchmaker? Kontam da imas potencijalacool bro.
perfektan ali me ti zbunjujes.Kakav si matchmaker? Kontam da imas potencijala
izbaci karte na sto pa da vidimoperfektan ali me ti zbunjujes.
Pa rekoh ti brate. Tvoja energija, inteligentan si, kreativan, avanturista a ona mi deluje nekako skuceno, lepa je ali... ne umem da opisem. mislim da ti treba neka koja je uzbudljivija ovako, dopadljivija kao osoba. jedino ako je haba haba ovako privatno. e ali da ne zavlacim nos tamo gde mi nije mesto. cool brou coolizbaci karte na sto pa da vidimo
Main chick, side chick #1, itdPa rekoh ti brate. Tvoja energija, inteligentan si, kreativan, avanturista a ona mi deluje nekako skuceno, lepa je ali... ne umem da opisem. mislim da ti treba neka koja je uzbudljivija ovako, dopadljivija kao osoba. jedino ako je haba haba ovako privatno. e ali da ne zavlacim nos tamo gde mi nije mesto. cool brou cool
brate svasta, zavisi od raspolozenja. Nekad se bacim na melanholik rok radiohead upravo, nekad idem na elektroniku raznoraznu, probranu, stopljen sam s muzikom od detinjstva. Planiram da napravim jednu sobu do jaja s dobrim ozvucenjem a kasnije i jedan prostor u dvoristu. @pura moca barim da mi pomogne oko izbora za zvuk.Sta ti slusas?
Kad organizujes zurku zovi obaveznomjuz brate, ritam zivota, znas ono kad razmisljas i osecas se na jedan nacin i imas muziku za to.

Naravno bro.Kad organizujes zurku zovi obavezno![]()
jok, ali stizem kolima laganoNaravno bro.
Vozis bajs?
Tebra ajde trazim poslovnoga suradnikaja bi voleo kafić da imam. samo da pokriva troškove i da gledam fin narod. copine i šabane bi eliminiso muzičkim programom
Ajd ja dajem kes a vi vodite sveTebra ajde trazim poslovnoga suradnika
Imam konobarice vec

Ma imam kesh brate imam konobarice Al mi se ne da raditi SamAjd ja dajem kes a vi vodite sve
70-30
Posalji mi biznis plan
Bizmis plan ti je nema cirke na crtuAjd ja dajem kes a vi vodite sve
70-30
Posalji mi biznis plan
au brateBizmis plan ti je nema cirke na crtu
Cure piju dzaba Al navlace klijentelu
Brate 100 godina Sam u kafani ostavljam pare tamo gde konobarice dovlace svoje drugarice onda ih smaram I castim nema tu velike matematike

Bizmis plan ti je nema cirke na crtu
Cure piju dzaba Al navlace klijentelu
Brate 100 godina Sam u kafani ostavljam pare tamo gde konobarice dovlace svoje drugarice onda ih smaram I castim nema tu velike matematike