Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Ju! Jel to hoćeš da me ujedeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ju! Jel to hoćeš da me ujedeš?
Samo nežnoJu! Jel to hoćeš da me ujedeš?![]()
kaži BeboOdnosilo se na nalog @Ne može ne na onu dijabolu koji je trajno banovan sa razlogom.

zbog distrakcijeIma ljudi koji traye ban na neko vreme sami, kao picax.. ili perfect one, bilo je takvih slucajeva i pre. Posle tog vremena im se samo odblokira. Zašto se to radi, vrv imaju svoje razloge.
@ivan_andj . videla sam ti sliku sa koncerta . Kako je bilo? ( Pikax)
moj drug je bio više puta kaže da su fenomenalni, mislim i da je sada bio , a nisam ga ni pitala jer je trebalo i ja da idemОдлично... Први пут сам их гледао и феноменални су.

Što će, nadam se, da se promeni uskoro. Ako je u banu, tamo će da ostane, bez klona, dok ne "odleži" kaznu.Kad je prvi nalog u banu dozvoljeno je pisanje klon nalogom sve dok svojim upisima ne krši pravilnik Krstarice.
Što podržavam, kako i sam znaš da smo vodili polemiku i prije svega ovoga jer poništava smisao bana/kazne ako je dozvoljeno da se jednostavno prešaltaš na drugi nalog.Što će, nadam se, da se promeni uskoro. Ako je u banu, tamo će da ostane, bez klona, dok ne "odleži" kaznu.
Ne bih rekla da se deponuje smeće nego spam, rasprave koje nisu uvredljivog karaktera ali koje nemaju šta da traže u određenim temama, prostim žargonom kafanske priče.Znači na ovu temu se deponuje smeće.
A ni to nije fer prema PerfectOne
Što se ne otvori neka specijalna tema samo za đubre npr. LjiS kloaka
Ali ko bi se latio da uz njegov nik stoji tako nešto
u komisiji sem jednog.Rešila sam da se borim ipak sam ja šahista xexeima ono 30 min ili 50 se intenzivno radi pa 10 min odmorMoram da napadam kljigu , sve su mi *psihopateu komisiji sem jednog.Rešila sam da se borim ipak sam ja šahista xexe
Guzu ja malo više da zalepim na stolicu jer sam maestro odmaranjaima ono 30 min ili 50 se intenzivno radi pa 10 min odmor
ali mora biti odmor, a ne nesto sto ti odvlaci paynju na duze

Ali ako se vrlo aktivno radi, onda je mozgu potreban odmor u vidu recimo peglanja, kuvanja, spremanja, razmestanja, nekog fizickog posla, ili razgovora sa nekim.Guzu ja malo više da zalepim na stolicu jer sam maestro odmaranja![]()
Prošetam. Ili ustanem ili popričam. Ili nešto po kući uradim.Ali ako se vrlo aktivno radi, onda je mozgu potreban odmor u vidu recimo peglanja, kuvanja, spremanja, razmestanja, nekog fizickog posla, ili razgovora sa nekim.
ok, ajmo sad nazad. i ja radim !Prošetam. Ili ustanem ili popričam. Ili nešto po kući uradim.
šttblkrc za spam bebooo pa ne plaćaš ti struju za toNe bih rekla da se deponuje smeće nego spam, rasprave koje nisu uvredljivog karaktera ali koje nemaju šta da traže u određenim temama, prostim žargonom kafanske priče.
Jesam neki dan i crko toplomjeršttblkrc za spam bebooo pa ne plaćaš ti struju za to
inače esi mi okej jesi merila tenperaturu skoro he he he
ma ne to nego jerry ti muž merjio turu u turuJesam neki dan i crko toplomjersad možda sam ja pogrešno mjerila šta znam jedino da pitam ne može da li tako može ili ne može, kapiraš?