- Poruka
- 71.688
Neki se tako i smuvaju a neki ne. Oni koji ne:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ko da nađeš jednu,a ona da gnjavi ostale,ne ideTako je.
U ostalom sta fali i tamo da se caska na fotkama. Neko baci fotku, neko prokomentarise, malo se ode i u digresiju. bu huu heheh hoho. Sve je to ou kej. Cemu reforme

e moj japac, davno sam ja digao ruke od jedne. I nema veze, neka, svaka je posebna individua u moru ostrvcadi individua.to ko da nađeš jednu,a ona da gnjavi ostale,ne ide![]()
![]()

NE.Ti bi onda mogao da izdaš čitavu zbirku...tebe svako inspirira
i slova su samo tvojaNE.
Za stihove, samo Ti.
Sve pjesme i stihovi, su tebi
upućeni i namenjeni.

Ne smaraj SmorisaModeratori na LjiS-u su drugačije odlučili i ne slažu se sa vama.
Vaše mišljenje ne mora biti jedino ispravno.
Probajte ponekad biti tolerantniji umesto da nečije drugačije mišljenje dočekujete "na nož". Pre je to nivo "Farme" i rijalitija nego moje pisanje.
Za svu dalju diskusiju i predloge obratite se moderatorima na LjiS-u i eventualno višoj administraciji foruma ne meni.
Cakle, onako manijackiA cakle ti okice, cakle![]()
Zar nije sviraj, sviraj i za pojas zadeni? Šta bi zadenula posle igranjaIma ona izreka: Igraj i za pojas zadeni.
Možda si preterao a
Dosta jednom mesecnoVidi ko je svratio![]()
Ne znam što ti ne verujem. To bi bilo isto ko kad bi ja rekla ne znam šta.evo sta radi ovaj jutjub. Na momenat zaboravim i odmah mi prebaci ex ju setne zabavne i samo provalim posle pola sata kako sam nesto setan u srcu a veseo u glu, a mozda i veseo u u grudima a setan u grlu. I onda sam u fazonu: ma nek ide sveu.
Dosta je.Dosta jednom mesecno
Ali ja jesamleba ti poljubim
ma na stranu fizikus, nego vidim da trajno banovan problematičan gospodin raspojasao seAntireklama za Omega 3
Demontiro ga tip u momentuma na stranu fizikus, nego vidim da trajno banovan problematičan gospodin raspojasao se
Sta?Ne znam što ti ne verujem. To bi bilo isto ko kad bi ja rekla ne znam šta.
Moj deda je imao takav fizikus u 85 godinama na stranu fizikus, nego vidim da trajno banovan problematičan gospodin raspojasao se
Uh. Ne znam.