- Poruka
- 41.996
Nisam moderator na LjiS-u i ne prebacujem ja poruke već neko drugi.Smoriša...zašto si mi prebacio sinoćnju poruku u kafanu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam moderator na LjiS-u i ne prebacujem ja poruke već neko drugi.Smoriša...zašto si mi prebacio sinoćnju poruku u kafanu?
Ja sam sve prebacilaNisam moderator na LjiS-u i ne prebacujem ja poruke već neko drugi.
Zato i ima smisla koristiti Fotke i kao spam temu, a za po 1 ili 2 komentara koristiti onu tvoju temu bez komentara.Ja sam sve prebacila
Zapravo, uvek je najobimniji posao na LjiSu bio da se spam iz fotki prebacuje na kafanu![]()

ne, ne, ne može kafana da bude isto što i foptografijeZato i ima smisla koristiti Fotke i kao spam temu, a za po 1 ili 2 komentara koristiti onu tvoju temu bez komentara.
Ili da se Kafana nazove Fotografije + Army of Lovers.![]()
ma ajde da je izmenimo...I sad sam nevoljno završila ovde
Jel ima tema Army of Haters

Gde je ta osebujna dama @Perfima ajde da je izmenimo...
ja sam ya
Ovo ime je dala Perfect one, pa otišla ubrzo..
Ali mislim da više odgovara istini![]()

Ne, glupo je.ma ajde da je izmenimo...
ja sam ya
Ovo ime je dala Perfect one, pa otišla ubrzo..
Ali mislim da više odgovara istini![]()

Pa što se javljaš ti? Ljudi su se obratiliModeratori na LjiS-u su drugačije odlučili i ne slažu se sa vama.
Vaše mišljenje ne mora biti jedino ispravno.
Probajte ponekad biti tolerantniji umesto da nečije drugačije mišljenje dočekujete "na nož". Pre je to nivo "Farme" i rijalitija nego moje pisanje.
Za svu dalju diskusiju i predloge obratite se moderatorima na LjiS-u i eventualno višoj administraciji foruma ne meni.
Evo, ne da NapokonNemojte fotke ovde molim vas. Pretvorice se u "lepa si Mico"
Nisam bio informisan. Mislio sam da je dozvoljeno više spama na Fotkama.Pa što se javljaš ti? Ljudi su se obratili

Dobro de, zaleteo si se malo. Svi smo mi ljudi.Nisam bio informisan. Mislio sam da je dozvoljeno više spama na Fotkama.
Jbg.
Kad pišem ovde neminovno komentarišem.
Ko margarin, u sve se meša.
Šifra: Novopečeni nadobudni moderator.![]()
Tako je.Pa što se javljaš ti? Ljudi su se obratili