- Poruka
- 12.391
Niie samo do toga vec uopste taj osecaj u ustimaja ne znam za preslatko
Nije moja soljica caja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niie samo do toga vec uopste taj osecaj u ustimaja ne znam za preslatko
Док она изнапредује ето мене одозго да вас гледам, нека..боље да попијем пивоEbeš pankreas napreduje medicina![]()
I ja muku mučim sa slatkišima , pogotovu tim egzotičnimДок ина изнапредује ето мене одозго да вас гледам, нека..боље да попијем пиво
Morali smo. Letele su tu neke vinske mušice.Kako ste vi od sexa dosli do klope za samo 40 stranica..
Добро бре @Pinocchio јел те човечански питах где шта?Krajem 19. i početkom 20. veka pojavljuju se i prve knjige sa pravim srpskim jelima. Sima Trojanović je 1896. objavio "Starinska srpska jela i pića", a 1908. godine su se pojavile dve knjige: "Srpska narodna jela u Levču i Temniću" Stanoja Mijatovića i "Srpska narodna jela u Hercegovini i u Bosni" Luke Grđića Bjelokosića. U te tri knjige zabeležen je način pripreme jela u srpskim selima: posni i mrsni pasulj, posna i mrsna sarma od kiselog kupusa, punjene paprike, krompir i meso "na tepsiju", udrobica, kavurma, pihtije, pihtije od boba, kačamak, gruvanica, kovrljan, gibanica, popara, cicvara, tikvenjak, česnica, prevrtača, varica…
U tim kuvarima su se našli isamarluk- staro srpsko jelo od kiselog kupusa i pirinča. U mrsnoj verziji u samarluk se dodaju čvarci. Ćulama- jelo od pilećeg belog mesa - nešto kao ajmokac.
Jelo koje se takođe izdvaja kao autentično je belmuž (belmož)- staro pastirsko jelo još iz srednjeg veka, a koje je ostalo takvo do danas. Belmuž se sprema od mladog punomasnog sira i kukuruznog brašna, uz dodatak soli.

Dobronameran savet. Koristi kondom. Sa razlogom to kažem. PP bolesti vrebaju svuda okolo.A zamalo da te startujem u pp
Jel znas ono kad utripujes da imas neprijatelje a u stvari ih nemas?Dobronameran savet. Koristi kondom. Sa razlogom to kažem. PP bolesti vrebaju svuda okolo.
Imam uvek neki orbit . Izvoli ...Pikax, jel imas zvakenzi?
Danke. Videli sta nam dzibus ucini?Imam uvek neki orbit . Izvoli ...
Vidim. Nisam neko ko uživa u konfrontacijama , eto nemam nijedan kazneni poen , reklo bi se kulturna.Danke. Videli sta nam dzibus ucini?
Bravo e. Ja sam ovde samo jednom dobio c.Vidim. Nisam neko ko uživa u konfrontacijama , eto nemam nijedan kazneni poen , reklo bi se kulturna.
Ali kad nije fer, nije.