eveline
Elita
- Poruka
- 23.012
i to i toplu alvu koja se razvlači kao žvakail da idemo preko n pazara da kupimo jedno 400 ćevapa nisam pametan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to i toplu alvu koja se razvlači kao žvakail da idemo preko n pazara da kupimo jedno 400 ćevapa nisam pametan

само кретенhalva pita, baklavina šćer
Ja sam kretenсамо кретен
не воли алву ћетен
Kako ne voliš ?Ja sam kreten

Otuzna mi je i preslatkaKako ne voliš ?
Spakovala sam se samo za učenje, inače bih sad otrčala u prodavnicu po alvu.
Sutra. Pokidaću se.
Moco, mrzim te.![]()
Jeste , u pravu si , ali ipak je nekako prijemčivo tužna.Otuzna mi je i preslatka
Алву и тулумбе могу застрашујуће велику количину да поједем а не волим слатко претераноJeste , u pravu si , ali ipak je nekako prijemčivo tužna.
Ne valja, ali je dobra.
Ambivalenta poslastica.![]()
Baklave recimo ne volim uopšte , ali alvu obožavam.Алву и тулумбе могу застрашујуће велику количину да поједем а не волим слатко претерано
Срећа те ретко дођем у посед истих
Баклаве су ретко баш добре, али тулумбе јебене пржене и слатке па ето немам појма заштоBaklave recimo ne volim uopšte , ali alvu obožavam.
Trudim se da ne jedem slatkiše i to teškom mukom jer ih volim.
Kad ih čovek duže ne jede postane sve to mučno za jesti.
Tulumbe volim. Nemoj Natali, molim teeeeeeeeБаклаве су ретко баш добре, али тулумбе јебене пржене и слатке па ето немам појма зашто
Ја и не једем слатко, не једе ми се, баш ретко

Нећемо, сада ћемо замислити шта оне раде нашем панкреасу!Tulumbe volim. Nemoj Natali, molim teeeeeeee![]()
Ebeš pankreas napreduje medicinaНећемо, сада ћемо замислити шта оне раде нашем панкреасу!

ja ne znam za preslatkoOtuzna mi je i preslatka