Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nju neće nikad da bole krsta,kako li kuva ručakTo Japic, vidi je sta radi, ko plamicak od svece. Da je stavis u mrak sijala bi.

uzi kokice slobodno imam pun džakNe znam ja brate ja sam dosao ovde da dzeparim.
a thousands of thanks@pura moca tagovala sam te
pa i to je poslovno, nije faca ispala profibesan sto mu se ne svidja kako mu, je faca ispala na posteru.
Pff ova mesa kukokima, soli sisama, dok jednom nogom menja muziku na jutjubu.nju neće nikad da bole krsta,kako li kuva ručak![]()
P da ali je ovo bio neki fazon kako se lepio na stvari koje nisu mogle da se menjaju a imao propusta u turnejama, diskogradiji, marketing i td.pa i to je poslovno, nije faca ispala profi
Ne znam stvarno sta im je. Necu da se mesam.uzi kokice slobodno imam pun džak

pa osolit ću se maloDa li je moguće da se nećeš pustiti u more???????????????????????????
sviđašmisemačko majkemi
mmmmm ribo aj se igramo kao ti u kol centru a ja glup pa stalno zovem nešto za šporet

Pa po svemu sudeći to će mi i biti budući posao. hahhahahmmmmm ribo aj se igramo kao ti u kol centru a ja glup pa stalno zovem nešto za šporet