Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.819
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ja sam krezub?Ovo ko AV kad utripuje da svi moraju da ga vole jer su ga izglasali neki krezubi i korumpurani ljudi![]()
sutra ce biti bolje ..verujTaman kupih nosac za bicikle i ovo vreme jbga
Brate sta...ono....trasu sam kralj diskotekeusutra ce biti bolje ..veruj
ma ništa nisam stiglaNadam se da ces imati malo slobodnog vremena da prosetas po gradu i vidis Monmarte (pazi kad se budes pela na vrh Sacre-Coer. Poprilicno je klaustofobicno. Uzak prolaz, stepenice, nema svetla), Louvre itd.
Uzivaj.![]()
Nisam nikad letela avionom.A da, poslednju kintu bih spiskala na tako nešto i da nemam- izmislila bih.Zasadih japanski javor kad si kod toga.
Kolega bio u Japanu nekoliko god. Kaze da je fenomenalan. Kupis cips ono ima nekai cip na sebi, otvara se sam sta li.
Strah od zatvorenog u avionu. To znaci da nigde ne letis?Nisam nikad letela avionom.A da, poslednju kintu bih spiskala na tako nešto i da nemam- izmislila bih.
Bojim se.Ne visine, ne pada, nego što bih bila zatvorena u njemu.
Jbgica.![]()
Jel ovo AI weirdy way ili je realno?
jmliga ne mogu zamislim vešanje koje drži taj teret a ni da tolika masa uopšte može da se pokreće u audio frekvencijamaJel ovo AI weirdy way ili je realno?