Arkan Srpski Heroj

• Začetnik teme Začetnik teme H_K
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Yopa:
E da, a propos Arkana. Video sam klip na Youtube-u kad na sahrani nekog od pripadnika "Tigrova", on njegovoj kevi objasnjava da ona ne sme da place, vec, pazi sad, treba da se raduje, jer joj je sin poginuo u odbrani Srpstva.

E sad, na stranu sto je momak poginuo u odbrani bele tehnike i nakita neke priklane babe, ali koliki kreten moras biti da bi tako nesto rekao majci koja je izgubila dete?

ili koliki kreten je ovaj koji ga proglasava herojem,a mozda je ipak bolje da kazem naivac, kreten nije bas pristojna rec

Grof Ostroški:
Dobro donekle si u pravu, da joj je neko drugi prichao tu prichu ......
Ali da postoji taj obichaj kod nas postoji, za junakom se ne plache ne na sahrani. Gledao sam, bio prisutan, chudan osecaj - ne mozhesh da opisheh.....
Bio sam i ja na jednoj vojnickoj sahrani, otac poginulog stvarno nije plakao (mada se videlo da je na nekim zayebanim sedativima) ali je majka, sto je i prirodno, ridala.

Zayebi to "za junakom se ne place." Njoj nije poginuo junak, vec dete.

Grof Ostroški:
Dobro donekle si u pravu, da joj je neko drugi prichao tu prichu ......
Ali da postoji taj obichaj kod nas postoji, za junakom se ne plache ne na sahrani. Gledao sam, bio prisutan, chudan osecaj - ne mozhesh da opisheh.....

Ja stvarno, ali stvarno, nisam znala da postoji taj obicaj na sahranama da se ne place za junakom.Ja samo znam da ima pesma od Dragane Mirkovic 'Ne place se za junakom, ne place se ne, bice junak srce moje izdrzace sve"

adem_ks:
ili koliki kreten je ovaj koji ga proglasava herojem,a mozda je ipak bolje da kazem naivac, kreten nije bas pristojna rec
Dobro sad nije da ni vi nemate takvih junacina, po jednom se cak i jedna skola i Drenici zove (Jasari se nakaza zove, mislim).

Nije mi namera da prebacim lopticu na vas teren, nego, eto, samo da ilustrujem da je slavljenje monstruma poprilicno rasprostranjen obicaj u Balkanaca.

topmodelsica:
Ja stvarno, ali stvarno, nisam znala da postoji taj obicaj na sahranama da se ne place za junakom.Ja samo znam da ima pesma od Dragane Mirkovic 'Ne place se za junakom, ne place se ne, bice junak srce moje izdrzace sve"

U pravu si nisam ni ja znao da se "volimo" ali ima jedna pesma od Dragane, Mileta, Shemse i Kemala:
"........Mi se volimo, mi se volimo, od ljubavi nashe nishta nema sladje, nishta nema sladje...!"

I na kraju ispade onaj pichvajz

U pravu si mafija samo taka ali ima jedna pesma od Biljane Jeftic:
".........imash, Golfa dva i Mercedesa, imash kuce dve a sad bi imene........"

Ili:

".........., sve sve sve mozhesh da mi dash , ali ja necu sa tebe jer si mafijash........"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back