Arijevske pod-rase: Rasprostranjenost i karakteristike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бл:
На почетку времена је била друга ситуација и није било забрањено, нити се заво то ИНЦЕСТ, БОГ СЕ ПОБРИНУО ДА СВЕ ПРОЂЕ ДОБРО
ЖИВЈЕЛИ СУ ПО НЕКОЛИКО СТОТИНА ГОДИНА И ИМАЛИ ПО МНОГО ДЕЦЕ.
znaci to bog menja pravila kako mu odgovara,a? :roll:
naravno da se nije zvao incest kada ta rec jos nije postojala u to vreme :lol:
a da li je sve proslo dobro ili ne....ne znam....ipak mozes da vidis mutante na sve strane...ko je tu pogresio,ne bih znala :mrgreen: :shock: :roll:

БОГ МЕЊА ПРАВИЛА А НЕ МИ.

ПРВО БИ ЈУДЕИЗАМ, ДОЂЕ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС И НАДОГРАДИ ЈУДЕИЗАМ И БИ ПРАВОСЛАВЉЕ .
ГОСПОД НАДОГРАЂУЈЕ СТВАРИ; ЈЕВРЕЈИ СУ БИЛИ ПРЕТХОДНИЦА ХРИШЋАНА,АЛИ УМЕСТО ДА ПРИМЕ ПРАВОСЛАВЉЕ И ПРИДРУЖЕ СЕ ХРИСТУ,ОНИ СУ ОТПАЛИ ЈЕР СУ ЖЕЛЕЛИ ЦАРСТВА ЗЕМЉАСКОГА И А ГОСПОД ХРИСТОС ЈЕ ДОНЕО ЦАРСТВО НЕБЕСКО.

Бл:
БОГ МЕЊА ПРАВИЛА А НЕ МИ.

ПРВО БИ ЈУДЕИЗАМ, ДОЂЕ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС И НАДОГРАДИ ЈУДЕИЗАМ И БИ ПРАВОСЛАВЉЕ .ГОСПОД НАДОГРАЂУЈЕ СТВАРИ; ЈЕВРЕЈИ СУ БИЛИ ПРЕТХОДНИЦА ХРИШЋАНА,АЛИ УМЕСТО ДА ПРИМЕ ПРАВОСЛАВЉЕ И ПРИДРУЖЕ СЕ ХРИСТУ,ОНИ СУ ОТПАЛИ ЈЕР СУ ЖЕЛЕЛИ ЦАРСТВА ЗЕМЉАСКОГА И А ГОСПОД ХРИСТОС ЈЕ ДОНЕО ЦАРСТВО НЕБЕСКО.

ovo sve govori o tome ko je izmislio tu tzv."religiju spasenja".zasto sloveni nisu bili prvi??ili tatari,ili kinezi????
ta religija je stvorena za ciljeve judejskih osvajaca i to je potpuno jasno. necu da verujem u JEHOVU!!!!!!!!!!!!!

Добро бре рогати, какав је то аватар??????
Јода
15.gif

Banshee:
meni je ta teorija sa adamom i evom koje je bog stvorio grozna.i njihova deca koja se medjusobno razmnozavaju....jos ce da ispadne da su svih 6 milijardi ljudi na zemlji u rodu posto poticemo od dvoje ljudi :roll: ali to bi onda znacilo da mihajlo ima rodjake sektase,jeretike,latine,hrvate,muslimane,amerikance itd... :?

mala ispravka, draga vilo...
bili adam i eva i imali 2 sina

i jedan ubio drugog

i, znachi, bili adam, eva i kain...
i kazu da adam nije vishe pravio dece...
onda mora da je bio kain... s majkom...

dalje neznam kako ide, verovatno je imo koju cerku :roll: a mozda i sina i cerku...

i ako je to Bl-ovo porodichno stablo... :roll: objashnjava mnogo toga...

sve ubice i incestuoznici (ovu rech sam sad izmislEo 8))

serb_pagan:
ovo sve govori o tome ko je izmislio tu tzv."religiju spasenja".zasto sloveni nisu bili prvi??ili tatari,ili kinezi????
ta religija je stvorena za ciljeve judejskih osvajaca i to je potpuno jasno. necu da verujem u JEHOVU!!!!!!!!!!!!!

a znachi "Prvo bi judaizam!!!"
pa lepo ja tvrdim da je Bl jesha provokatoric 8)

aj da reche "Prvo bi Rech"
ili "Prvo bi Bog"
ili "Prvo bi istina..." ma... nebitno

al mixajlo reche sushtinu a da ni sam nije toga svestan "Prvo bi Judaizam"
i onda reshi da shiri vlast nad evropom pa nastade Hrishcanstvo...
tu je negde i odgovor "zashto krst" kad su rimljani razapinjali na neshto shto je imalo oblik T.
8)

a onda je trebalo uchvrstiti vlast nad arapima... "I bi islam" bozanstvo meseca postade jedini, mesec ode na zastave, a od tad pa na dalje ljudi ne ratuju vishe iz normalnih razloga (bar ne zvanichno) kao shto su otimachina, bolja zemlja, besplatna radna snaga, (sto je za taj stepen razvoja bilo neminovno i sasvim normalno) vec zbog najglupljeg moguceg razloga - 8) UBI, KOLJI DA NEVERNIK NE POSTOJI 8)

znate koja je industrija br.1 u svetu?
a jel znate ko su glavni deonichari?
a jel se seca neko nekog rata koji u osnovi nije bio verski? (osim WW1)...

bosna? hrvatska? kashmir? avganistan? irak?...

crow:
mala ispravka, draga vilo...
bili adam i eva i imali 2 sina

i jedan ubio drugog

i, znachi, bili adam, eva i kain...
i kazu da adam nije vishe pravio dece...
onda mora da je bio kain... s majkom...

dalje neznam kako ide, verovatno je imo koju cerku :roll: a mozda i sina i cerku...

i ako je to Bl-ovo porodichno stablo... :roll: objashnjava mnogo toga...

sve ubice i incestuoznici (ovu rech sam sad izmislEo 8))

odlicno zapazanje crow,svaka cast!!!! :grin: :grin: :wink: :wink:

crow:
a znachi "Prvo bi judaizam!!!"
pa lepo ja tvrdim da je Bl jesha provokatoric 8)

aj da reche "Prvo bi Rech"
ili "Prvo bi Bog"
ili "Prvo bi istina..." ma... nebitno

al mixajlo reche sushtinu a da ni sam nije toga svestan "Prvo bi Judaizam"
i onda reshi da shiri vlast nad evropom pa nastade Hrishcanstvo...
tu je negde i odgovor "zashto krst" kad su rimljani razapinjali na neshto shto je imalo oblik T.
8)

a onda je trebalo uchvrstiti vlast nad arapima... "I bi islam" bozanstvo meseca postade jedini, mesec ode na zastave, a od tad pa na dalje ljudi ne ratuju vishe iz normalnih razloga (bar ne zvanichno) kao shto su otimachina, bolja zemlja, besplatna radna snaga, (sto je za taj stepen razvoja bilo neminovno i sasvim normalno) vec zbog najglupljeg moguceg razloga - 8) UBI, KOLJI DA NEVERNIK NE POSTOJI 8)

znate koja je industrija br.1 u svetu?
a jel znate ko su glavni deonichari?
a jel se seca neko nekog rata koji u osnovi nije bio verski? (osim WW1)...

bosna? hrvatska? kashmir? avganistan? irak?...
Ти си у страшној заблуди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back