Arijana Grande okončala razvod sa Daltonom Gomesom pošto pevačica pristaje na isplatu od 1, 25 miliona dolara

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.217
Arijana Grande i Dalton Gomez su zvanično razvedeni.

Zvezda Vicked-a (30) i posrednik za nekretnine (28) okončali su svoj razvod u utorak, 19. marta, nakon dve godine braka. U dokumentima Višeg suda u Los Anđelesu koje je pribavio Asošiejted pres, Grande je navodno pristala da Gomezu plati jednokratnu isplatu od 1.250.000 dolara bez buduće alimentacije.

Pop pevačica će takođe dati Gomezu polovinu prihoda od prodaje njihove kuće u Los Anđelesu i platiće do 25.000 dolara na ime advokatskih honorara. Grande i Gomez su potpisali predbračni ugovor pre venčanja u maju 2021.

1710913576968.png
 
Grande i Gomez su počeli da se zabavljaju u januaru 2020. i objavili su veridbu 11 meseci kasnije. Venčali su se tokom intimne ceremonije u Grandeovoj kući u Montesitu u Kaliforniji.

Međutim, prošlog leta je javljeno da su Grande i Gomez "krenuli ka razvodu" nakon što je primećena bez venčanog prstena na teniskom prvenstvu u Vimbldonu u Londonu. Oni su navodno „pre nekoliko meseci“ pokušali da srede svoj brak, ali su „imali problema“ od pre nego što je Grande počela da snima filmsku muzičku adaptaciju Wicked u Londonu.
 
Nakon vesti o njihovom razlazu, nekoliko dana kasnije otkriveno je da je pevačica je bila u vezi sa svojim kolegom iz Wicked-a, Itanom Slejterom. Njih dvoje su navodno počeli da se zabavljaju tek nakon što se Slejter razdvojio od svoje žene Lili Džej. Brodvejska zvezda i njegova supruga venčali su se 2018. i imaju sina, rođenog avgusta 2022.
 

Back
Top