ARIES

pravi ovan vrlo cesto bude sklon tome da preteruje,da bude taxena marka,ne valja kad mu se oci zakrvave od besa,uvek pocinje recenicu sa JA....lozi se na ljude koji su malo tu,pa malo nisu (nemojte zloupotrebljavati ovo sto govorim),voli da bude u centru paznje,sklon je neprestanom pricanju o sebi i svojim potrebama,u stanju je da se nekome popne na glavu da bi dobio ono sto zeli,a ako ne dobije onda draami do besvesti kao mala beba,veruje ljudima,pomalo je naivan zbog toba,obozava da pravi iste greske i uvek ide glavom kroz zid,ne slusa tudje savete,jer pobogu on sve zna najbolje,nekonvecionalan je,mrzi formu i ne postuje je,ali od drugih zahteva da je postuju,veran je prijatelj,a u ljubavi samo kada stvarno voli,od osobe koju voli ocekuje uvek neku dinamicnost i aktivnost....

absinthe:
aha,otkrices :-D ;) a ta tvoja prijateljica,bas me zanima kako bi je opisala uopsteno :D
pa ne znam, nesto nisam u kontaktu s njom neko vreme ali jako smo bile dobre i snazna je ta nasa konekcija (verovatno zato sto je moj otac u jednom trenutku tucao njenu mamu i izbio je poptuni skandal da su morali da odsele u Nemacku :-) )
ali skroz je super lik, mozda je malo konzervativan za moj ukus, mada.... za nas vodolije su svi konzervativni....

Tu smo, tu smo....nis` ne brini :)

Mada bi dodala i jedanu karekteristiku za nas Ovnove, a to je da smo u vecini slucajeva najbolji prijatelji svima, pa tek onda sebi. Sebe volimo, postujemo i cenimo, al za druge uvek nadjemo bolje resenje, bolju taktiku i sl.
Pozdrav!

kikki:
Tu smo, tu smo....nis` ne brini :)

Mada bi dodala i jedanu karekteristiku za nas Ovnove, a to je da smo u vecini slucajeva najbolji prijatelji svima, pa tek onda sebi. Sebe volimo, postujemo i cenimo, al za druge uvek nadjemo bolje resenje, bolju taktiku i sl.
Pozdrav!
istina ziva,nema nam leka! retki su ljudi koje volimo,onako iskreno,koje smatramo prijateljima i za njih ginemo....
imam vise prijatelja i samo jedan je ovan,a od njega sam dobio najvece postovanje...i broj 1 mi je....bez lazne skromnosti i ja sam pravi predstavnik ovog znaka po tom pitanju :)

Ovnovi moji dragi, hajbolji, najzanimljiviji, najhrabriji, najinteligentnije, svojeglavi, najiskreniji...Ja sam ovan i jako volim pripadnike naseg znaka i zelim najtoplije da vam preporucim da ribe zaobilazite u sirokom luku, ubedljivo najljigaviji znak koji postoji!

ps. moje najbolje drugarice (njih 5 je u pitanju) imam ih celog zivota nikada me nisu izneverile, su pripadnice ovog divnog znaka! Na jednog ovna se stvarno uvek i u svakoj situaciji mozes osloniti, po meni su oni najverniji prijatelji i pravo blago koje treba cuvati!

mira_u:
Ljudi ja sam njegovo velicanstvo ovan, u podznaku lav, a ljubavni znak mu je u ribama. Kakva li je to kombinacija? Uh sto bih volela da sam cistokrvni ovan.

Pozdrav od koleginice OVNA/LAVA bez tog znaka u ribama.
Sta ti fali zeno bre? Extra si! :)

kikki:
Pozdrav od koleginice OVNA/LAVA bez tog znaka u ribama.
Sta ti fali zeno bre? Extra si! :)

Nije ti to losa kombinacija. Manje ces probati da sebe nameces silom i da teras glavom kroz zid, imaces vise smisla da budes diplomata i da popustis pa pritisnes kad treba.
Imam dobre prijatelje ovnove, i ta karakteristika im cesto fali. Mada su dobri prijatelji i mozes se na njih osloniti.

Dobro je biti uporan, tvrdoglav i boriti se za sebe, nije lose imati osecaj kad si preterao, kome je bolje prici diplomatski itd..Ovnovi cim nesto ne ide, odmah bi to da rese silom. Sila silu ne trpi, pa ako naidjes na slicnog, nista ne valja.
Mada, sta ja pricam, nisam previse drugaciji, sem sto glavom kroz zid idem onda kad druge metode ne pomazu.

mira_u:
Ma ne fali mi nista, samo mi se cini da sam ponekad mnogo meka u nekim situacijama. U stvari mi fali malo one prodornosti pravog ovna, a ne bunim se.

...zato mozda imas neke osobine lava, sto ti nikako nece odmoci u zivotu.
Iz iskustva sa mojim prijateljima ovnovima...ovan je energicniji i prodorniji od lava, ali lav bira za sta ce se boriti ne trosi energiju na svakoga, za nas pola ljudi ili situacija nije vredno ni da ih primetimo :) dok ovan "udara" redom :)
Lav je veci diplomata i vise upada u oci, na drugaciji nacin iskazuje emocije, ima drzanje i ambiciju koju ovan nema u toj meri ili sa tom verom itd itd....ma dobra ti je kombinacija.

I ja sam ovca!!!!! Tj. ovan-rak! Šta znači kad muškarac ima veneru u ovnu,u sedmoj kući,pri to on je riba-vaga,sa mesecom u vagi.Kakav je to muškarac,kako ga osvojiti? :? :-? :???:

Ovnovi-kad prolece dodje,rode donose lepe,tvrdoglave drekavce,velikog srca,ciste duse,hrabre i borbene.
Kako prolaze godine,ljudi se trude da ih pobede,omalovaze,skresu njihove velicanstvene rogove.
Mozda povremeno i uspeju,ali OVAN uvek pobedjuje,on je moralni pobednik!
Ovnovi,moja predivna,iskrena,topla bica-JA VAS OBOZAVAM!
Ovan je moja mama,Ovan je moj brat,Ovnovi su moji prijatelji,LJUBAV MOG ZIVOTA,MOJA SRECA I NESRECA,RAME ZA PLAKANJE,SVE.
Kada ih vidim da su nesrecni,znam da je smak sveta,posto njima osmeh ne silazi sa lica.
Samo napred,zna se ko je vas vladar-najlepsa planeta u solarnom sistemu!

malla-malla:
onaj posebni obožavani ovan u podznaku je rak :D ;) Ubija me ta kombinacija jer me privlači do ludila, a ne slažemo se ma nikako :lol:
Van Gog je bio Ovan-Rak,pa sad ti vidi..............
Najbolji nacin da zainteresujes Ovna je da ga malo stavish na stand-by,ali ne previse.
Voli te on,sigurno,samo mu daj malo vremena da se "presabere".

ne znam, možda me i voli još, ali bilo je to davno, prije tri godine...on meni jeste nezamjenjiv, ja njemu nisam...btw ušetao mi u život još jedan neodoljivi ovan/rak, baš da se čovjek zamisli;)

malla-malla:
ne znam, možda me i voli još, ali bilo je to davno, prije tri godine...on meni jeste nezamjenjiv, ja njemu nisam...btw ušetao mi u život još jedan neodoljivi ovan/rak, baš da se čovjek zamisli;)

e,ovog put pusti da te Ovnujic "pojuri" i malo glumi "hard 2 get". :wink:
good luck! :lol:

da, to ovnovima dobro ide...nekako uvijek u ljude utjeraju pozitivnu energiju i volju i želju za životom, kraj njih se čovjek ne može osjećati tužno, ni potišteno ni loše...kao da prenose svoju snagu na sve oko sebe :smile:

Back