Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops: Ja sam inače rak i nikog nisam obožavala ko jednog ovna, istina je ono da su pored njih svi drugi nekako bledunajavi i prozračni. sad me trenutno jedan drugi ovan muči i to dupli
, muči me upravo ono što je i ovdje negdje pisalo da je svjestan jedino samog sebe i da katkad ne vodi računa ni o svojim najbližima i da se super zabavlja pričajući sključivo o sebi svo vrijeme(što ubija brbljavog blizanca u mom podznaku) i to kako znate biti jako nasrtljivi u društvu osobe koja vam se sviđa, nekako bi volila da je malo tiši...
I naravno da ne zanemarim ovo "svojoj okolini otvoreno daje do znanja ko mu se dopada a, narocito, ko mu se ne dopada."
Ali unatoč svim manama, preslatki ste vi meni, i šarmantni i vječiti optimisti, ma volim vas i gotovo
ljude koje volimo,a takvih nema mnogo,stavljamo na pijedestal! tim nasim centrima paznje nekada,cak vrlo cesto,nije lako sa nama,ali se na kraju sve to,budi sigurna,isplati 
pozdravljam te sa zeljom da te posebnost tog tvog ovna usreci! a sad moram nazad na posao,to ne moze da ceka 
malla-malla:onaj posebni obožavani ovan u podznaku je rak![]()
Ubija me ta kombinacija jer me privlači do ludila, a ne slažemo se ma nikako
![]()
Mjesec u vodenjaku 11 kuća, konjukcija sa marsom i venerom i kvadrat s plutonom. a neptun je u 6. kući u jarcu, kojnukcija sa saturnom i uranom, kvadrat sa merkurom i mc-om i sekstil sa plutonom....ajme koliko toga ima, kompliciran neki čovjeksevilja:Pa taj ti je emotivan!
Gde mu je Mesec, Neptun,aspekti istih?
Ali već su mi neki na forumu pokušavali pomoći, zaključak sviju je bio da ga se klonim
šta ja mogu, mars mi je u ovnumina_zloca:Jaooo ja umirem za mojim lepim ovnom. Nisam verovala sta ce me zadesiti sa njim, nikada ranije nisam bila ni sa kim u znaku ovna. A ja sam ribe/lav, venera i mars su mi u ovnu, neko mi rece da smo dobitna kombinacija. Imate li vi comment?
pecoranera72:Zdravo poznavaoci horoskpoa...ajde recite mi onda kakav sam ja Ovan...znam da mi je podznak Devica, Mesec u Ribama, Mars-Saturn-Venera u Blizancima...ostale stvari ne znam...i kakav sam ja to Ovan?

uz duzno postovanje,ne mogu ti ja reci kakav si ti ovan,pa valjda sam znas sta si i ko si...osim sto se ne razumem u gledanje natalne karte... :wink:pecoranera72:Zdravo poznavaoci horoskpoa...ajde recite mi onda kakav sam ja Ovan...znam da mi je podznak Devica, Mesec u Ribama, Mars-Saturn-Venera u Blizancima...ostale stvari ne znam...i kakav sam ja to Ovan?
Crocodile:vazdusasti :-)
Crocodile:cuti tamo! ovo ti je tema o tebi a ne o vodolijama :-)
I tako.... ti ovnovi su tvrdoglavi, samouvereni, vole da se dokazuju....
pa pazi, nemam pojma! osim jedne prijateljice, najbolje ikad, nikada nisam imala ovnove u blizini... tek treba to da otkrijem valjda ;-)absinthe:pa jeste tako...ali priznaj,posebni smo,bas smo slatki,nekako se zavolimo... :-D