Arhiv javnih skupova kao i CRTA su trojanski konji SNS-a. Kao sto je CRTA odradila posao u Kosjericu...tako ce i Arhiv sutra na Vidovdan umanjiti broj

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.971
...

Autorski osvrt i unapred ih spojlujem i razotkrivam...

Tzv "Arhiv javnih skupova", kao i CRTA su trojanski konji SNS-a!
Kao sto je CRTA odradila posao u Kosjericu...tako ce i Arhiv sutra na Vidovdan umanjiti broj prisut ih verovatno za par desetina hiljada....

Oni su to nemusto pokusali uraditi i 15.03. ali je tad bilo toliko ljudi da je bilo nemoguce podmetati umanjenje...premda su i tu umanjili diskretno...

Naravno...ne rade oni to zbog Vucica...koji je samo jednak pajac kao i oni, vec po naredbi gazdi i njihovih i njegovih = Mi6-a, MOSADA i CIA-e !!!

Evo spojlujem sve unapred i pozivam vas gledate sutra vece Arhivovo Trojan konjstvo...

Reci ce nesto tipa 20-30 000 u vrh glave 40 000

...

...

Autorski osvrt i unapred ih spojlujem i razotkrivam...

Tzv "Arhiv javnih skupova", kao i CRTA su trojanski konji SNS-a!
Kao sto je CRTA odradila posao u Kosjericu...tako ce i Arhiv sutra na Vidovdan umanjiti broj prisut ih verovatno za par desetina hiljada....

Oni su to nemusto pokusali uraditi i 15.03. ali je tad bilo toliko ljudi da je bilo nemoguce podmetati umanjenje...premda su i tu umanjili diskretno...

Naravno...ne rade oni to zbog Vucica...koji je samo jednak pajac kao i oni, vec po naredbi gazdi i njihovih i njegovih = Mi6-a, MOSADA i CIA-e !!!

Evo spojlujem sve unapred i pozivam vas gledate sutra vece Arhivovo Trojan konjstvo...

Reci ce nesto tipa 20-30 000 u vrh glave 40 000

...
isti .l.
koliko god ljudi da dođe, ništa se neće promeniti... sve i milion da izađe na ulicu

Arhiv daje prilično realne procene, ne znam zašto ih konstantno napadaju (i jedna i druga strana)

Nisu oni nikakvi veliki matematičari, svako može vrlo jednostavno da izračuna površinu gde se dešava skup i da pomnoži sa 2 do 2,5 ljudi po m2 jer je 3 baš velika gužva i neće se niko tako gusto nabiti po ovoj vrućini

Procene za sve studentske i SNS skupove su bile realne, problem je što je SNS svoje množio puta 5 i više a opzicija studentske puta 2

Pa svakako ne verujem da će se okupiti isti broj kao 15 nego manje. Drugo vreme i okolnosti.

Biće kao na prvom skupu na Slaviji, 100.000 do 120.000 što je ogroman broj

Skup 15. 03. se neće ponoviti u bližoj budućnosti, to je bilo 350.000 možda i do 400.000 i predstavlja apsolutno najveće okupljanje ikada

Ti dakle poput SNS botova verujes da je Vucic sam od sebe toliko jak i da sva masinerija je toliko jaka da uprkos svim zapadnim sluzbama koje ga kao šatro ruše on opstaje...zahvaljujuci vestim operacijama Ljubana Karana i Boze Spasica ?!

Ljuban i Boza jaci od Mossda, CIA-e, Mi6 ?

Ili jos gore...Verujes da Rusija, koja trenutno ne zna gde joj je dupe a gde glava...uprkos svim Zapadnim sluzbama...drzi Vucica na vlasti s kojima po tebi Vucic nema nikakve veze...?
Samo im malo salje oruzje u Izrael, Ukrajinu itd...

Reci mi...Jesi naivan...ili nesto jos teze od toga ?!

...

Pa svakako ne verujem da će se okupiti isti broj kao 15 nego manje. Drugo vreme i okolnosti.

15.03. je bilo skoro milion..a nadji kako je nemusto i koliko manje tada prebrojao tzv Arhiv...uz mimikrijsku ogradu "nije moguce tacno utvrditi..."

Ako su tada kad je pola Srbije bilo u Beogradu prebrojali manje...
Onda mozes misliti kako ce tek sutra prebrojati...kao CRTA u Kosjericu...

I Vucic i CRTA i Arhiv...= Mi6, CIA, MOSAD !!!

...

Ti dakle poput SNS botova verujes da je Vucic sam od sebe toliko jak i da sva masinerija je toliko jaka da uprkos svim zapadnim sluzbama koje ga kao šatro ruše on opstaje...zahvaljujuci vestim operacijama Ljubana Karana i Boze Spasica ?!

Ljuban i Boza jaci od Mossda, CIA-e, Mi6 ?

Ili jos gore...Verujes da Rusija, koja trenutno ne zna gde joj je dupe a gde glava...uprkos svim Zapadnim sluzbama...drzi Vucica na vlasti s kojima po tebi Vucic nema nikakve veze...?
Samo im malo salje oruzje u Izrael, Ukrajinu itd...

Reci mi...Jesi naivan...ili nesto jos teze od toga ?!

...
https://radar.nova.rs/ekonomija/burazerska-privatizacija-nis-a/

Biće kao na prvom skupu na Slaviji, 100.000 do 120.000 što je ogroman broj

Skup 15. 03. se neće ponoviti u bližoj budućnosti, to je bilo 350.000 možda i do 400.000 i predstavlja apsolutno najveće okupljanje ikada

I bi tako

zaista impozantan skup i broj okupljenih

I bi tako

zaista impozantan skup i broj okupljenih

I da...
Ne zaboravi da su:

1) Zaustavljeni vozovi

2) Zaustavljen GSP

3) Cak i granice delimicno zatvorene

4) Zaustavljani busevi studenata

5) Ovaj skup se desava posle proslog na kojem je upotrebljen zvucni top protivu gradjana...pa ipak...iako je mozda deo starijih i srcanih bolesnka ili neko s decom odustao zbor rizika napada od idiota... ipak...opet je bila impresivna brojka!!!

6) Takodje su i odmori uveliko u toku...

I opet impresivno !!!

...

Back