Arhitektura ili Gradjevinski ??? !

• Začetnik teme Začetnik teme Ivana_S
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I

Ivana_S

Gost
:roll: Help! IV sam godina gimnazije,pridrodni, i nemam pojma sta da upisem.Razmisljam uveliko o arhitekturi ali ne znam o cemu se radi na tim ispitima.Ne planiram da se spremam jer mi odlicno ide crtanje ali ne znam kakav je to ispit iz ,,sposobnosti,, - ;;sklonosti;; sta vec i interesuje me da li su teski zadaci iz matisa na ispitu,pa molim vas ako je neko imao sikustva da malo pojasni stvari.Hvala..

Ivana_S:
:roll: Help! IV sam godina gimnazije,pridrodni, i nemam pojma sta da upisem.Razmisljam uveliko o arhitekturi ali ne znam o cemu se radi na tim ispitima.Ne planiram da se spremam jer mi odlicno ide crtanje ali ne znam kakav je to ispit iz ,,sposobnosti,, - ;;sklonosti;; sta vec i interesuje me da li su teski zadaci iz matisa na ispitu,pa molim vas ako je neko imao sikustva da malo pojasni stvari.Hvala..

Obavezno se spremaj bez obzira koliko dobro ti ide crtanje. Taj test je zayeban.

ako si iz prir. gimnazije, matematika ne bi trebalo da ti bude problem.
crtanje, bez obzira na talenat, malo spremaj, jer postoje tu razne forice, a i da budes sigurnija u sebe, jer zaista ima ludaka koji pocnu da spremaju prijemni od osnovne...
u sustini, presudan bude uspeh iz srednje skole

ako te jos nesto zanima, pisi na pp

qq ljudi isprepadaste me! ako sam i bio siguran donekle, sad...
lijepo je to shto vidim da se prepucavate dok nama gori pod gu...om.
i jos me nesto interesuje, ali ovaj lik sa gradjevine nek ne odgovara na ovo pitanje, upisuje li koji mushkarac tu arhitekturu! od 1586 osoba koje poznajem a koje studiraju arh niko nije nushko! i pritom su toliko uobrazhene i neshto kao... auuu!!! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back