AREA 51

• Začetnik teme Začetnik teme WIBU
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

WIBU

Poznat
Poruka
8.067
Sutra, u nedelju u 20.00h na kanalu National Geographic, ekskluzivno, biće emitovana emisija o sada već legendarnoj vojnoj bazi poznatoj pod nazivom AREA 51 gde će svedočiti bivši zaposleni u bazi uključujućii komandanta baze.

E sad, iako lično verujem u postojenje vanzemaljskog života itd, meni je toliko neverovatno da će ti ljudi javno da pričaju na TV-u da sam već unapred skeptičan prema svemu što će da kazu. :confused:

Kako tu biti pametan i razlučiti istinu od laži?

Sutra, u nedelju u 20.00h na kanalu National Geographic, ekskluzivno, biće emitovana emisija o sada već legendarnoj vojnoj bazi poznatoj pod nazivom AREA 51 gde će svedočiti bivši zaposleni u bazi uključujućii komandanta baze.

E sad, iako lično verujem u postojenje vanzemaljskog života itd, meni je toliko neverovatno da će ti ljudi javno da pričaju na TV-u da sam već unapred skeptičan prema svemu što će da kazu. :confused:

Kako tu biti pametan i razlučiti istinu od laži?

Nikako. Odslušaš, malo se zanimaš i ništa ne uzimaš tako olako za istinu.

ma ja mislim,da oni nece nista lagati

samo nece izneti strogo poverljive stvari u etar,to niko ne radi
reci ce o ispitivanju aviona,meteoroloskih balona,novih ndzvucnih motora i materijala za avione,ispitivanje na pilotima i pripremama astronauta

i nista nece lagati

ali nece reci o vanzemaljcimo,uticaju njihove tehnologije itd itd...znaci nece lagati to sto budu govorili,ali skakljive stvari nece ni iznositi

ma ja mislim,da oni nece nista lagati

samo nece izneti strogo poverljive stvari u etar,to niko ne radi
reci ce o ispitivanju aviona,meteoroloskih balona,novih ndzvucnih motora i materijala za avione,ispitivanje na pilotima i pripremama astronauta

i nista nece lagati

ali nece reci o vanzemaljcimo,uticaju njihove tehnologije itd itd...znaci nece lagati to sto budu govorili,ali skakljive stvari nece ni iznositi

onda ebes emisiju :)

onda ebes emisiju :)

E moj Cutura

A ti mislio,ovako nesto

i tako,mi dodjemo na poso,oko 9 sati ujutru,sluzbenim autobusom,sidjemo liftom pod zemlju,nekih 300m a dole gusteri vec u radnim kombinezonima,kazu...pa de ste bre vi do sad,mi vec odradili pola posla,sta se zahebavate,treba da se proverre kugle,lezajevi i izduvni ventil na ovom najnovijem svemirskom brodu,mi smo vec zamenili djuntu

i tako neke pikanterije...koje ulje koriste,filtere:) kojom pastom peru ruke posle posla i tako,te svakodnevne sitnice zaposlenog vanzemaljca u zoni 51,na budzenju najnovijih motora i sredjivanju limarije na space shipovima

Bojim se da nece da moze:):):)

E moj Cutura

A ti mislio,ovako nesto

i tako,mi dodjemo na poso,oko 9 sati ujutru,sluzbenim autobusom,sidjemo liftom pod zemlju,nekih 300m a dole gusteri vec u radnim kombinezonima,kazu...pa de ste bre vi do sad,mi vec odradili pola posla,sta se zahebavate,treba da se proverre kugle,lezajevi i izduvni ventil na ovom najnovijem svemirskom brodu,mi smo vec zamenili djuntu

i tako neke pikanterije...koje ulje koriste,filtere:) kojom pastom peru ruke posle posla i tako,te svakodnevne sitnice zaposlenog vanzemaljca u zoni 51,na budzenju najnovijih motora i sredjivanju limarije na space shipovima

Bojim se da nece da moze:):):)

pa mogao je da bude i neki realiti filmić tipa dva crnca savatala komandanta baze vezali ga golog u podrumu i ispituju:

- Jesi li ti taj i taj?
- Nisam!
- A nisi?
Paf, šamar.
- Jesi li ti taj i taj?
- Jesam!
- A jesi!
Paf, šamar.
- Ajd sad sve priznaj, a brat Đura će da ti oprosti što te je tukao...:D

kakva bezvezna emisija

rezime:

razvijali su eto U-2 (zbog čega je baza i napravljena) i neku letelicu prethodnika SR-71 da bi na kraju konstatovali kako nisu rekli ni 5% onoga sto se desavalo tamo, a da tehnički i nisu bili u mogućnosti da znaju sve o bazi i onome što se tamo desavalo

reverznog inzenjeringa nije bilo osim u slučaju MIG-21

po meni zanimljiva su bila svega dva podatka i to

1. titanijum za proizvodnju SR-71 nabavili su od Rusa, a kako to je tajna

2. trenutni budžet za crne projekte iznosi preko 46 milijardi evrića

sve u svemu tresla se gora, rodio se miš

Back