Edward
Primećen član
- Poruka
- 964
Zaustavite razvoj Beograda!Iako je moj grad, ne zelim da cela Srbija zivi u njemu.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaustavite razvoj Beograda!Iako je moj grad, ne zelim da cela Srbija zivi u njemu.
![]()
Ovo samo pokazuje koliko i sami nemamo pojma o svom gradu... Mladenovac je Beogradska opstina od 1971 a za Obrenovac nisam siguran.
Није тачно.
Није био градска, већ приградска општина, то је велика разлика.
На излазу из Малог Мокрог Луга је стајала табла на којој је био прекрижен Београд све до деведесет и неке...значи, све што је било изван тога, читава општина Гроцка је била приградска општина са посебним финансирањем, па бива припојена и она и младеновачка општина...ето, тако је било клињоберу који мислиш да си посисао памет целог света....то је, вероватно, било пре него што си се ти родио.![]()
Е зезнуо си се, не стоји.stoji tabla i sada
bio si brzi od mene da vidis na vikipedijia za obrenovac ne pise,jedino da je etnicki sastav sve srbi 93,45%,ej u obrenovcu nasem mi srbi vladamo,tu nam ne mogu nista
!
Није тачно.
Није био градска, већ приградска општина, то је велика разлика.
На излазу из Малог Мокрог Луга је стајала табла на којој је био прекрижен Београд све до деведесет и неке...значи, све што је било изван тога, читава општина Гроцка је била приградска општина са посебним финансирањем, па бива припојена и она и младеновачка општина...ето, тако је било клињоберу који мислиш да си посисао памет целог света....то је, вероватно, било пре него што си се ти родио.![]()
Је л' хоћеш нешто да научиш па да делујеш и паметан у друштву или планираш да лепиш те смајлиће који немају никакв смисао?Mladenovac je gradska opstina tek od skoro
![]()
A Lazarevac i to je Beograd??????![]()
Е зезнуо си се, не стоји.
То је маршута који пређем, скоро сваки други дан, кад идем код маман на ручак...![]()
Је л' хоћеш нешто да научиш па да делујеш и паметан у друштву или планираш да лепиш те смајлиће који немају никакв смисао?
Дакле, научи нешто од старијих, за то служе.![]()
Ja mislim da bi cela Srbija trebalo da se preseli u Beograd,
a Vojvodina da se malkice odvoji.
Autonomija,,,,,,,,,visoka......ovo - ono.
ma i te mladenovce i obrenovce treba odvojiti
to je u pm daleko i ni nije BG
kakav crni arandjelovac...
al panchevo treba pripojiti
da se lepo zaokruzi kruzno celina ko shto je u svim metropolama a ne ovaj sad falusni simbol koji imamo od teritorijalne organizacije
Ja mislim da bi cela Srbija trebalo da se preseli u Beograd,
a Vojvodina da se malkice odvoji.
Autonomija,,,,,,,,,visoka......ovo - ono.
to se i desava .Srbija postaje Beograd, Beograd postaje Srbija. Sto dalje od Beograda sve veca teznja za preseljenje u Beograd .Nije dobro sto sela ostaju pusta bez ljudi, oranih njiva, prohodnih puteva dok Beograd daje sjaj iza koga se ne vidi beda.