APSURDI HRISCANSTVA

eremita:
Поп приликом крштења за сваки случај увек стоји на Источној страни...

pa da,radi predostroznosti...nego tesko bi ja to izdrzao,verovatno bi djavolak neki proradio u meni i onda bi pljunuo popa...uf,al bi najebo tad
da,setih se da je jedan od nerazdvojnih delova krstenja,takoreci najvazniji onaj kada posle sve te divne i bogougodne ceremonije odes lepo kod dobrog prote u kancelariju,on ti kaze par bogougodnih fraza,i onda.........FRAS !!!!!!!!!!!!!!!! 5000 dindzi sine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! posto si student i oni znaju kako se tesko zivi danas i njima je tako zao,ali je takav obicaj...smrc

serb_pagan:
pa da,radi predostroznosti...nego tesko bi ja to izdrzao,verovatno bi djavolak neki proradio u meni i onda bi pljunuo popa...uf,al bi najebo tad
da,setih se da je jedan od nerazdvojnih delova krstenja,takoreci najvazniji onaj kada posle sve te divne i bogougodne ceremonije odes lepo kod dobrog prote u kancelariju,on ti kaze par bogougodnih fraza,i onda.........FRAS !!!!!!!!!!!!!!!! 5000 dindzi sine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! posto si student i oni znaju kako se tesko zivi danas i njima je tako zao,ali je takav obicaj...smrc

... а што бре човече да пљунеш попа, 'ајд реци... што??? Шта Ти је он крив ??? Па како мислиш човече да Те неко крсти за џабе... али и то је могуће ако си заиста сирома' ево ја ћу да Ти средим... али није то код Тебе у питању - Ти очигледно сматраш да попови треба да живе од луфта и да треба бесплатно да обављају верске обреде - само то нема нигде на свету, ни у једној вери...

pa pazi eremita ok je ako ljudi daju popu dobrovoljno,ali imas popova koji nece da dodju da seku slavski kolac,krste,vencavaju,bez odredjene kolicine kesa...
ne kaze niko da nema pravih popova,ali ima i ovih drugih,a oni bas bodu oci

eremita:
... - Ти очигледно сматраш да попови треба да живе од луфта и да треба бесплатно да обављају верске обреде - само то нема нигде на свету, ни у једној вери...

pogodio si srz mog pitanja. smatram da treba da zive kao onaj u koga veruju...samo tako i nikako drugacije...i upravo iz tog razloga prezirem sve vere i religije ovoga sveta...osim mozda budizma i hinduizma...za njih imam odredjene simpatije,mada mogu naci milion zamerki i njima...pravo da ti kazem,najprihvatljiviji mi je kult dionisa...ionako ga danas svi nesvesno slave

Elvin:
pa pazi eremita ok je ako ljudi daju popu dobrovoljno,ali imas popova koji nece da dodju da seku slavski kolac,krste,vencavaju,bez odredjene kolicine kesa...
ne kaze niko da nema pravih popova,ali ima i ovih drugih,a oni bas bodu oci

Па наравно да попова има свакојаких... био је један прво на вождовачком а после на Новом гробљу - да не коментаришем... ужас од човека...

... иначе да вас обавестим ДА НЕ ПОСТОЈИ ДАВАЊЕ ДОБРОВОЉНО јер свештеници нису просјаци... већ постоји ТАРИФА одређена од стране СПЦ, дакле позовеш Патријаршију и питаш пошто је шта и само толико даш попу... и тачка... али то већина људи не зна... а многи попови необавештеност злоупотребљавају...

eremita:
... а што бре човече да пљунеш попа, 'ајд реци... што??? Шта Ти је он крив ??? QUOTE]

pljunuo bih ga zato sto je lazov,licemer i prokleti podlac,koji vecno parazitira na telu naroda...mada,i ja sam,kao i svi pomalo licemer...zato bi prvo trebalo da pljunem sebe...puuu licemeru!!!!!!!!

serb_pagan:
pogodio si srz mog pitanja. smatram da treba da zive kao onaj u koga veruju...samo tako i nikako drugacije...i upravo iz tog razloga prezirem sve vere i religije ovoga sveta...osim mozda budizma i hinduizma...za njih imam odredjene simpatije,mada mogu naci milion zamerki i njima...pravo da ti kazem,najprihvatljiviji mi je kult dionisa...ionako ga danas svi nesvesno slave

Они верују у Господа Исуса Христа... али они нису Господ... они су само грешне слуге Божије на земљи... грешне слуге као и сваки други човек...

eremita:
...

... иначе да вас обавестим ДА НЕ ПОСТОЈИ ДАВАЊЕ ДОБРОВОЉНО јер свештеници нису просјаци... већ постоји ТАРИФА одређена од стране СПЦ, дакле позовеш Патријаршију и питаш пошто је шта и само толико даш попу... и тачка... али то већина људи не зна... а многи попови необавештеност злоупотребљавају...

TARIFA i to odredjena od vrha SPC.pravi HOLLY CHURCH ENTERPRISE...jos kad se ujedine sa katolicima i ostalim parazitima,tek ce tad da drmnu tarife,nove pricice,nova davanja,nove nade...eh,dobro je biti pop,kaze narod

eremita:
Они верују у Господа Исуса Христа... али они нису Господ... они су само грешне слуге Божије на земљи... грешне слуге као и сваки други човек...

da,ali navodno slede njegov put...jel tako treba da bude i u to se zaklinju???
ako se njegov put sledi ispijanjem vina i zdranjem pecenja onda ok...
mada,gledao sam davno jedan film,makedonski,zove se TETOVIRANJE,tu postoji jedna genijalna replika,kao u zatvoru,neki narkoman tripuje da je isus i stole arandjelovic kaze nekim likovima:"nemojte da ga dirate,i isus je bio pijanica"

serb_pagan:
eremita:
... а што бре човече да пљунеш попа, 'ајд реци... што??? Шта Ти је он крив ??? QUOTE]

pljunuo bih ga zato sto je lazov,licemer i prokleti podlac,koji vecno parazitira na telu naroda...mada,i ja sam,kao i svi pomalo licemer...zato bi prvo trebalo da pljunem sebe...puuu licemeru!!!!!!!!

па Ти причаш, Боже ми опрости, као да си СКОЈ-евац... какво бре паразитирање... па Тебе нико не тера у цркву... нити било кога другога... али ако већ дођеш и нешто тражиш од свештеника - нормално је да га за труд наградиш, па и он има своју породицу, своју децу... струју, итд.

Back