Sojka ptica Elita VIP Poruka 24.776 25.04.2024. u 09:04 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #51 Sensei: plavuša Kliknite za proširenje... Madona, La Isla Bonita?
Sojka ptica Elita VIP Poruka 24.776 25.04.2024. u 09:05 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #52 Povlacim, nije.. nije hot.
Sojka ptica Elita VIP Poruka 24.776 25.04.2024. u 09:08 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #53 BLANKED: Mozda A-Ha - take on me ili Bronski Beat - Smalltown Boy verovatno lupam ali to mi onako nekako vuce da bi ih izabrali za 1. messto. Kliknite za proširenje... Zakasnili smo, citaj do kraja
BLANKED: Mozda A-Ha - take on me ili Bronski Beat - Smalltown Boy verovatno lupam ali to mi onako nekako vuce da bi ih izabrali za 1. messto. Kliknite za proširenje... Zakasnili smo, citaj do kraja
DarkMoon Legenda Poruka 55.573 25.04.2024. u 09:35 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #54 BLANKED: Aa video sam posle Pesma je pff. ali nisam se iznenadio Kliknite za proširenje... Pesme je tesko smece.
BLANKED: Aa video sam posle Pesma je pff. ali nisam se iznenadio Kliknite za proširenje... Pesme je tesko smece.
pikax Buduća legenda Poruka 37.895 25.04.2024. u 16:37 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #55 Blondi mi najviše prija. Zadaj nam još neki zadatak, super je tema
pikax Buduća legenda Poruka 37.895 25.04.2024. u 16:59 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #56 DarkMoon: U sustini sranje od pesme, pre sam uvek mislio da to Madona peva. Kliknite za proširenje... Kako Madona? Olivija barem lepo peva
DarkMoon: U sustini sranje od pesme, pre sam uvek mislio da to Madona peva. Kliknite za proširenje... Kako Madona? Olivija barem lepo peva
pikax Buduća legenda Poruka 37.895 25.04.2024. u 17:01 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #57 Black_star: pre par godina sam je furao slučajno natrčao za sebe, tražio čak i kovere neke da čujem ovaj čudan krindž-grandž mi možda i najuspeliji.. Kliknite za proširenje... Mislim da je kover veći krindž Ne znam kako su uspeli hahhahaha
Black_star: pre par godina sam je furao slučajno natrčao za sebe, tražio čak i kovere neke da čujem ovaj čudan krindž-grandž mi možda i najuspeliji.. Kliknite za proširenje... Mislim da je kover veći krindž Ne znam kako su uspeli hahhahaha
DarkMoon Legenda Poruka 55.573 25.04.2024. u 19:36 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #58 pikax: Kako Madona? Olivija barem lepo peva Kliknite za proširenje... Olivija ima solidan glas ali je pesma uzas.
pikax: Kako Madona? Olivija barem lepo peva Kliknite za proširenje... Olivija ima solidan glas ali je pesma uzas.
DarkMoon Legenda Poruka 55.573 25.04.2024. u 19:37 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #59 pikax: Mislim da je kover veći krindž Ne znam kako su uspeli hahhahaha Kliknite za proširenje... Kao kad okupis Nirvanu i HIM i onda se baci atomska bomba.
pikax: Mislim da je kover veći krindž Ne znam kako su uspeli hahhahaha Kliknite za proširenje... Kao kad okupis Nirvanu i HIM i onda se baci atomska bomba.
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.440 26.04.2024. u 06:36 - Apsolutno najbolja pesma 80-ih, zasnovano na podacima #60 pikax: Mislim da je kover veći krindž Ne znam kako su uspeli hahhahaha Kliknite za proširenje... DarkMoon: Kao kad okupis Nirvanu i HIM i onda se baci atomska bomba. Kliknite za proširenje...
pikax: Mislim da je kover veći krindž Ne znam kako su uspeli hahhahaha Kliknite za proširenje... DarkMoon: Kao kad okupis Nirvanu i HIM i onda se baci atomska bomba. Kliknite za proširenje...