- Poruka
- 4.865
kazu da svaka vlast kvari a apsolutna apsolutno . dakle da li je moguce nekome dati u ruke apsolutnu vlast i ocekivati da se ne pokvari ? koje bi provjere on morao prije toga proci i da li uostalom uopce postoji takva osoba ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da sam stvoren da budem odličan diktator.
kazu da svaka vlast kvari a apsolutna apsolutno . dakle da li je moguce nekome dati u ruke apsolutnu vlast i ocekivati da se ne pokvari ? koje bi provjere on morao prije toga proci i da li uostalom uopce postoji takva osoba ?![]()
Taj koji želi apsolutnu moć je već u startu pokvaren...
pa postoji u prorocanstvima i plemeniti diktator .
dobro ajde ne bi![]()
nemora znaciti .
Mora - bar nas tako uci istorija
Uvek ce naci neko da se suprotstavi apsolutizmu ,a apsolutista ce to resiti apsolutno.
tako je. evo na primer ja da sam diktator prvo šta bih uradio podigao bi jedno 48 zatvora
Los bi ti bio diktator - sta ce ti toliki zatvori, prinudni rad ili po kratkom postupku, ko jos da placa i zatvore?
kazu da svaka vlast kvari a apsolutna apsolutno . dakle da li je moguce nekome dati u ruke apsolutnu vlast i ocekivati da se ne pokvari ? koje bi provjere on morao prije toga proci i da li uostalom uopce postoji takva osoba ?![]()