Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vecina ljudi koji ti tvrde da je probala , ***** .... Kod nas , kao i kod dosta evropskih zemalja je zabranjen , bas zbog tih suplemenata . Ono sto se moze kupiti po maksiju nije pravi , ono sto vam dele po promocijama nije pravi apsint . Probao sam ovaj nas , glupost . Mentol sa velikim procentom alkohola .Ovo piće nije za one koji ne mogu podnijeti nešto više alkohola. Apsint je izuzetno jak i ima do 80% alkohola, plus što ima thujone koji je zanimljiva tvar.
Jeste probali apsint? Kako je prošao susret sa njime?
Apsint kako je nastao.
zezas da imas toliko godina
Kako izgleda taj pravi?Vecina ljudi koji ti tvrde da je probala , ***** .... Kod nas , kao i kod dosta evropskih zemalja je zabranjen , bas zbog tih suplemenata . Ono sto se moze kupiti po maksiju nije pravi , ono sto vam dele po promocijama nije pravi apsint . Probao sam ovaj nas , glupost . Mentol sa velikim procentom alkohola .
U ceskoj sam video da se prodaje pravi , ali bocica od 1l ti je oko 100e .
AjdeПостоји 100 врста абсинта, и онда се воде рачуном да је прави онај који више кошта...Цео излог је пун разноразних флаша, којекаквих произвођача.
Ја имам неки у зеленој флашици у "библиотеци" уопште немам неку жељу да пробам, а могао бих неком и да понудим, ако се сетим лол..