ANTIVIRUS

i za meka svaki apple osx operativni je besplatan :lol:

nikad mi nece biti jasni ljudi koji placaju za drljavi windows :rotf:

ili jos gore skidaju krekovane verzije wina sa neta koji ko zna sta sve imaju instalirano.

Бесплатна је Авира.
Besplatan je i Kaspersky

Problem je što bolje handluje ceo proces oko ransomwarea ako je makar u trial modu ako već nije plaćen

Avirica je tu malko slabašna a biće da ne detektuje par prošlogodišnjih svinjarija

Sećam se vremena kada je crveni kišobran bio top - brz, jak i lagan u resursima...
Nemam pojma koj im je duže vremena

За мобилни јесте, за компјутер није, и никада није ни био бесплатан за PC.
И онако ти није довољан само антивирус, потребно је још додатних antispyware решења.
Ima svih vrsta antivirusa trial,ili besplatno,ali nisu sigurni kao kada se plati licenca.

Ima svih vrsta antivirusa trial,ili besplatno,ali nisu sigurni kao kada se plati licenca.
Avira je sigurna. То што је бесплатна не значи да не вреди ништа.

Kasperky ima fantazija detection rate.
Има и Авира исто већ годинама. Касперски је раније био познат по веома малом броју false positives, не знам какво је сад стање.

Има и Авира исто већ годинама. Касперски је раније био познат по веома малом броју false positives, не знам какво је сад стање.

Pa i dalje je slicna situacija i konkurentan je iako je osakacen malo (vise) tom zabranom na zapadu zbog te navodne spijunaze ali cak i na VIrusTotal-u kad on (uz jos par njih) pokaze da je nesto maliciozno otvaraju se cetvore oci :lol:

Ja na privatnom racunaru koristim doduse ovaj Defender dovoljan mi je ali ako umislim da mi nesto nije kako treba prvo instaliram njega da me razuveri :lol:

Poslednja izmena:
Pa i dalje je slicna situacija i konkurentan je iako je osakacen malo (vise) tom zabranom na zapadu zbog te navodne spijunaze ali cak i na VIrusTotal-u kad on (uz jos par njih) pokaze da je nesto maliciozno otvaraju se cetvore oci :lol:

Ja na privatnom racunaru koristim doduse ovaj Defender dovoljan mi je ali ako umislim da mi nesto nije kako treba prvo instaliram njega da me razuveri :lol:
Nemoj Microsoft defender

Nemoj Microsoft defender
Pa nemam nista preterano vazno sad na njemu niti skidam neka spec. dokumenta, doduse da ne lazem jeste da koristim malwarebytes uporedo, ali ne skidam u poslednje vreme ni toliko stvari sa torrenta kao pre, u krajnjem slucaju idem preko virtuelne. Meni je OK Defender za neku klasicnu / prosecnu upotrebu, sta znam, daleko je on od katastrofalnog AV-a ali i od odlicnog. Mada bio bi idiotizam da iskljucim i njega. :lol:

A za posao koristim firmin laptop.

Ali ako bih iskljucivo koristio svoj racunar za posao, finansije neke i sl. sigurno da bih ubacio nesto drugo iako ga smatram iole pristojnim ne ih se igrao :lol: Doduse nikad nisam ni imao neki problem ni kada sam skidao svakakve gluposti sa torenta, mada mahom i ja proveravam 15 puta sta skidam :D Ali secam se da mi jednom jeste izolovao neki potencijalni ransom pre nego sto sam uopste i video sta sam skinuo, ne secam se da li je bio FP ali sam se tad uverio da ipak nesto i radi ne stoji samo za ukras :lol:

Zavisi i sta radis na racunaru i koliko ti je stalo

Poslednja izmena:

Back