Бесплатна је Авира.e ako si mi reko
nije loša Avirica samo traže previše para naspram Svetog Trojstva - Norton-Bitdefender-Kaspersky
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бесплатна је Авира.e ako si mi reko
nije loša Avirica samo traže previše para naspram Svetog Trojstva - Norton-Bitdefender-Kaspersky
Besplatan je i KasperskyБесплатна је Авира.
Proleteri kupuju Mac-ai za meka svaki apple osx operativni je besplatan
nikad mi nece biti jasni ljudi koji placaju za drljavi windows
ili jos gore skidaju krekovane verzije wina sa neta koji ko zna sta sve imaju instalirano.
За мобилни јесте, за компјутер није, и никада није ни био бесплатан за PC.Besplatan je i Kaspersky
Ima svih vrsta antivirusa trial,ili besplatno,ali nisu sigurni kao kada se plati licenca.За мобилни јесте, за компјутер није, и никада није ни био бесплатан за PC.
И онако ти није довољан само антивирус, потребно је још додатних antispyware решења.
Avira je sigurna. То што је бесплатна не значи да не вреди ништа.Ima svih vrsta antivirusa trial,ili besplatno,ali nisu sigurni kao kada se plati licenca.
Има и Авира исто већ годинама. Касперски је раније био познат по веома малом броју false positives, не знам какво је сад стање.Kasperky ima fantazija detection rate.
Има и Авира исто већ годинама. Касперски је раније био познат по веома малом броју false positives, не знам какво је сад стање.
Nemoj Microsoft defenderPa i dalje je slicna situacija i konkurentan je iako je osakacen malo (vise) tom zabranom na zapadu zbog te navodne spijunaze ali cak i na VIrusTotal-u kad on (uz jos par njih) pokaze da je nesto maliciozno otvaraju se cetvore oci
Ja na privatnom racunaru koristim doduse ovaj Defender dovoljan mi je ali ako umislim da mi nesto nije kako treba prvo instaliram njega da me razuveri![]()
Pa nemam nista preterano vazno sad na njemu niti skidam neka spec. dokumenta, doduse da ne lazem jeste da koristim malwarebytes uporedo, ali ne skidam u poslednje vreme ni toliko stvari sa torrenta kao pre, u krajnjem slucaju idem preko virtuelne. Meni je OK Defender za neku klasicnu / prosecnu upotrebu, sta znam, daleko je on od katastrofalnog AV-a ali i od odlicnog. Mada bio bi idiotizam da iskljucim i njega.Nemoj Microsoft defender