KOJI ANTIVIRUS PROGRAM MI PREPORUČUJETE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako nisi mogao ni da ga nadjes jer je Adaware se.Inspector:Ako si gledao polarotor pokazivali su neki ADDWARE 6se nisam siguran da se tako zove posto ga i ja trazim a ako ga neko nadje nekami javi ovde molim vas.
Uze mi rec iz usta...zokky:od kada je ADAWARE(SE ili ne SE) AntiVirus???????????![]()
100% se slazemFROZEN:Kaspersky 5 Personal je pre mesec dana na testu AV programa bio najbolji, a NOD32 na 5 mestu, sto govori o kvalitetu doticnog. I jos nesto ja sam upravo skinuo 5 Personal PRO, koji bi po nekim informacijama trebalo da ubija. Naravno govorim o normalnim setovanjima, NOD32 ne skenira arhive i tu propusta gamad. Naravno koristio sam i NOD32 i nisam bio zadovoljan koliko god ga svi hvale OVAJ RUS (KASPERSKY) je tata!!!!!!!!!! :wink:
FROZEN:Kaspersky 5 Personal je pre mesec dana na testu AV programa bio najbolji, a NOD32 na 5 mestu, sto govori o kvalitetu doticnog. I jos nesto ja sam upravo skinuo 5 Personal PRO, koji bi po nekim informacijama trebalo da ubija. Naravno govorim o normalnim setovanjima, NOD32 ne skenira arhive i tu propusta gamad. Naravno koristio sam i NOD32 i nisam bio zadovoljan koliko god ga svi hvale OVAJ RUS (KASPERSKY) je tata!!!!!!!!!! :wink:
kupi meka pa ti taj kez nece trebati, mozda jedino pred nekim win pc genijalcem kad se hvali da ima kaspersky
Stvarno mislis da mek nema slobodan ulaz sa neke strane?kupi meka pa ti taj kez nece trebati, mozda jedino pred nekim win pc genijalcem kad se hvali da ima kaspersky![]()
Е нека си му одговорио.
e ako si mi rekoЕ нека си му одговорио.
Још мало па јубилеј, 20 година од постављеног питања.
Још један глас за Авиру.
od virusa da...od sposobnih hakera, nijedan racunar ili mainframe na svetu nije.Stvarno mislis da mek nema slobodan ulaz sa neke strane?
Nego su te ubedili da mislis da si zasticen
https://www.google.com/search?clien...HHQ6cC1AQ1QJ6BAgkEAE&biw=1138&bih=482&dpr=1.2