Pilgrim
Poznat
- Poruka
- 9.626
Pozdrav
Jel moze neko da mi preporuci neki antivirus ali da je free?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secam se AVG-a, on je bio solidan pre pojave Defender-a, sad stvarno nema potrebe jer je Defender veoma dobro besplatno resenje, nadogradjivan je godinama da sad odlicno radi posao.
Najbolje operativni sistem na kome nema takvih problema.nijedan free ne radi posao
microsoft defender ako imas originalni windows, inace samo placene opcije dolaze u obzir
Avira + Malwarebytes anti malware + Spybot search and destroy.Pozdrav
Није тачно,Niti jedan. Usporavaju rad računala, smetaju i ako ideš tamo gdje ne treba, da ih imaš sve neće ti pomoći. Preventiva je sve!
U svakom slučaju, ako baš hoćeš nešto isprobati probaj s Malwarebytesom.
Слажем се.Free antiviruse treba izbegavati. Počeli su da dolaze sa kojekakvim glupostima koje ti stalno iskaču. С
То само у Србији мисле да је нешто лоше јер се не плаћа.
Sranjce.Avast ?
Ako ćeš biti mirnija svako toliko skini, uradi skeniranje računala i obriši - jer besplatna verzija ionako ne nudi zaštitu u realnom vremenu...Ima besplatni deo, ali upgrade se plaća, no to nije neka cena.
Iskustva? koristim besplatni, ali mi stalno iskace ponuda za upgrade pa ne znam da li to treba raditi
a ovaj McAfee otkud mi on, ne secam se ni da sam ga instalirala, a imam gaSranjce.
Ako ćeš biti mirnija svako toliko skini, uradi skeniranje računala i obriši - jer besplatna verzija ionako ne nudi zaštitu u realnom vremenu...
A da te nešto usporava, spamuje, nema smisla...
Od besplatnih varijanti, možda jedino Malwarebytes - nisu toliko napadni i ne usporavaju toliko rad računala...
I da dodam, ne trebaš raditi upgrade - jer ono što ti on kaže da će uraditi, ili ne uradi ili bolje da ne uradi...
Takodjea ovaj McAfee otkud mi on, ne secam se ni da sam ga instalirala, a imam ga
Otkud nam on? To je neka podmetačinaTakodje
Slobodno ga izbriši. Nije preporuka da se ima više od j ednog antivirusa...a ovaj McAfee otkud mi on, ne secam se ni da sam ga instalirala, a imam ga
ma hocuSlobodno ga izbriši. Nije preporuka da se ima više od j ednog antivirusa...
e tosamo klikću "next, next" ne obraćajući pažnju na to što ih program sve pita, te usput instaliraju i taj dodatni partnerski program.