Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam op. sistem Windows 11. U sklopu njega ima antivirus. Kakva su vaša iskustva, da li je on dovoljan, ili je poželjno instalirati još jedan antivirus?
Ne sećam se da sam koristio neki drugi antivirus unazad 15 godina osim windowsovog. Reko bih da je dovoljan. Samo naravno, treba voditi računa šta se pokreće, na koje sajtove se ide i slično. Ni jedan antivirus ne nudi 100% zaštitu ako se ne pazi.
S obzirom na to da ne idem po nekim sumnjivim sajtovima, ne snimam nikakve programe sa nekih sumnjivih izvora a i vodim računa šta radim i šta činim na računaru, nikad mi ništa nije bilo potrebno osim antivirusa koji dođe sa računarom i hvala bogu evo već preko 20 godina koristim kompjuter i nikad mi nije bio problem.
Ne sećam se da sam koristio neki drugi antivirus unazad 15 godina osim windowsovog. Reko bih da je dovoljan. Samo naravno, treba voditi računa šta se pokreće, na koje sajtove se ide i slično. Ni jedan antivirus ne nudi 100% zaštitu ako se ne pazi.
Imam op. sistem Windows 11. U sklopu njega ima antivirus. Kakva su vaša iskustva, da li je on dovoljan, ili je poželjno instalirati još jedan antivirus?