Антисемитизам као извор моћи Јевреја

staa bre ti meljes bre, sta frfljas bre mali rasisto?
jel si hteo nesto da kazes valjda?

nemo bre da grokces i hrrrrces nego se izrazi, diskutuj, odgovori na post.

nije ti ovo telavivska smrdljiva, budjavba pijaca pa da se nadvikujem sa tobom

Ti si musliman i ne treba da se lazno predstavljas.Mi srbi potpuno razumemo jevreje.

Niko nih nije proterao iz seik Munisa, vec su gospoda zapalila pre agresije 1948. godine... bili obavesteni i napustili... sto se setalista tice, stare gradjevine su se rusile i u drugim delovima koje nisu naseljavali arapi, da bi se izgradili putevi, moderne zgrade... ja ne znam ni jednu zemlju gde grupa pojedinaca moze da zaustavi gradnju nekog projekta, makar to bilo i setaliste... i kao sto rekoh izdanku foruma srpskih nacionalista... ne znam zasto uopste komentarises temu kad nisi upoznat sa stavranjem moderne drzave Izrael, niti pregovorima koji su tome prethodili...

a jelda?
bili "obavesteni" pa napustili.
a kako su bili obavesteni i sta su ih obavestili?
jel to ona pricica koja se prica po izraelu i cionistickim americkim centrima da su arapske radio stanice emitovale poruku arapima da napustaju kuce?

vidis, ta prica je razbijena u paramparcad, ne vazi se sem mozda u nabedjenim glavama.

ne postoji dokaz za tako nesto, nigde nije nadjena ni snimljena takva poruka niti pak pisana poruka a ni svedoci.

pricu razbucao norman finkelstajn, jevrej, sin holokaust prezivelih roditelja.

i sta ih je onda oteralo iz svojih kuca?
kisa?

ne bate, proterani su, a kao sto vidis, zemlju su im konfiskovali i na njoj izgradili sta vec.

sto ce reci, ljudi su proterani.

rodio si se tamo kao sto tvrdis a nemas blage veze gde zivis.
poznato je da u skolama deci peru mozak, jer kako objasniti deci koju ucis moralu da je drzava izrael nemoralna nego da lazes i peres mozak sopstvenoj deci.

jos jedan zlocin koji ce se razbiti o glavu bas tom izraelskom mladom narastaju.

Ti si musliman i ne treba da se lazno predstavljas.Mi srbi potpuno razumemo jevreje.

a i sta da sam recimo musliman, jel bi to moje argumente umanjilo?

a to "mi srbi" svedi ipak na jedninu.

a probaj da uporedis izrael sa kosovom, srpska geta na kosovu sa arapskim getima u palestini, siptarsko otimanje zemlje i proterivanje sa izraelskim otimanjem zemlje i proterivanjem, i ono sto je najvaznije, sve to uz podsrku zapada u oba slucaja.

e to je ono najbitnije, sve uz podrsku SAD.

U oba slucaja, sto treba valjda nesto da ti kaze zar ne?

Ti si musliman i ne treba da se lazno predstavljas.

:rotf::rotf:

Mi srbi potpuno razumemo jevreje.

Њима је страшно битна "српска" подршка... Смешни човече, јевреју владају америком и њеним медијима зато им је све допуштено, можда једном схватиш, за cca 40 година

Poslednja izmena:
:rotf::rotf:

Њима је страшно битна "српска" подршка... Смешни човече, јевреју владају америком и њеним медијима зато има је све допуштено, можда једном схватиш, за cca 40 година
:)

ne samo da ih zabole, nego su i aktivno umesani u balkanski sukob.

secam se 99-e u Izraelu, dok su na tv-u nas poredili sa nacistima, nase vojnike sa demonima, masa se skupila ispred srpske ambasade i urnisala je u Tel avivu.
posle par dana su mi dosli na vrata da skupljaju priloge za "albanske izbeglice".

koji hipokriti nanu im naninu, zgadili su mi se tad ko nikad u zivotu

secam se 99-e u Izraelu, dok su na tv-u nas poredili sa nacistima, nase vojnike sa demonima, masa se skupila ispred srpske ambasade i urnisala je u Tel avivu.
posle par dana su mi dosli na vrata da skupljaju priloge za "albanske izbeglice".

Ко је њих познавао ни пакао му неће тешко пасти....надреална ситуација да они неког оптужују за злочин :lol:

koji hipokriti nanu im naninu, zgadili su mi se tad ko nikad u zivotu

Иран ће у средњорочном периоду добити атомску бомбу, а онда ће ционисти моћи да се ****. Истрајност борба против неоколонијализма Макмуда Ахмединеџада, даће резултат, на срећу свих потлачених народа који грцају као робови јеврејских банака и трустова

Bilo bi lijepo ako bi mogao da se ponašaš kulturno.

Prije ove tvoje gore izrečene primitivne invektive ja sam u svojim postovima izložio tri tvrdnje:

1. Arapa na prostoru današnjeg Izraela nije bilo prije 336. Bilo ih je kao najamnika (pa čak i u vizantijskoj vojsci), trgovaca, putnika namjernika itd, ali kao sjedalačkog naroda nije ih bilo.

2. Pojam Palestinci kao termin za palestinske Arape ne postoji do 50- tih godina XX v. Arapa na teritoriji današnjeg Izraela je bilo (i ja to ne negiram), ali nije bilo Palestinaca u današnjem smislu te riječi.
Englezi su npr. taj pojam koristili za sve narode i sve religiozne zajednice na teritoriji pod njihovim mandatom.

3. Tvrdio sam i još (iako ne u odgovoru tebi) da je Hazarska teorija naučno neutemeljena nebuloza.

I sada ako hoćeš da diskutujemo prvo moraš suvislo da dokažeš da sam se ja gore "izlupetao", a tek nakon toga ćemo da razgovaramo o onome što si ti napisao.

Prvi tamošnji Jevreji su je zvali Kanaan, Egipčani Recenu, Puenet ili Toneter, a drevni Grci Kelesirija.

Tek su je Asirci zvali Pilaštu, a Heodot Palaistine, da bi Rimljani to modifikovali u Palaestina .., ali prije i Rimljana i Herodota i Asiraca zvala se i Izrael i Judeja.

:worth::super::klap:

a jelda?
bili "obavesteni" pa napustili.
a kako su bili obavesteni i sta su ih obavestili?
jel to ona pricica koja se prica po izraelu i cionistickim americkim centrima da su arapske radio stanice emitovale poruku arapima da napustaju kuce?

vidis, ta prica je razbijena u paramparcad, ne vazi se sem mozda u nabedjenim glavama.

ne postoji dokaz za tako nesto, nigde nije nadjena ni snimljena takva poruka niti pak pisana poruka a ni svedoci.

pricu razbucao norman finkelstajn, jevrej, sin holokaust prezivelih roditelja.

i sta ih je onda oteralo iz svojih kuca?
kisa?

ne bate, proterani su, a kao sto vidis, zemlju su im konfiskovali i na njoj izgradili sta vec.

sto ce reci, ljudi su proterani.

rodio si se tamo kao sto tvrdis a nemas blage veze gde zivis.
poznato je da u skolama deci peru mozak, jer kako objasniti deci koju ucis moralu da je drzava izrael nemoralna nego da lazes i peres mozak sopstvenoj deci.

jos jedan zlocin koji ce se razbiti o glavu bas tom izraelskom mladom narastaju.

Decko tek posle ovog posta sam siguran da si opsednut raznim teorijama zavere...:hahaha: :hahaha: Znas, posto si i sam bio u Izraelu :rotf: :rotf: da ti do Jordana treba sat vremena voznje... a posto tada nije bilo punktova i slicnih stvari.... vesti se brzo sire... niko ne govori o radio staniciama.... ja opet ponavljam, iznesi neke konkretne argumente o stvaranju mderne drzave Izrael i onda mozemo da razgovaramo... ova lupetanja, koja nemaju veze sa istinom ostavi za forum srpskih nacionalista... ne treba meni da prodajes te fore....:mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne razumemo ih... Da smo ih razumeli, ne bi smo bili ovde gde jesmo.

Pa da,i nama Srbima su Jevreji krivi sto lose zivimo.Pustite te gluposti.Mi smo krivi za svoj los zivot.Ali posto smo takvi kakvi smo,tako i zivimo.Sad ce jevreji da budu kjrivi i kad pada kisa.To su budalastine.Ima losih i dobrih ljudi u svim narodima.Ali ima i ostrascenih koji mrze,neko jedne,neko druge.Ali je cinjenica jedno:Ti koji mrze su glasni,bucu ali i uvek pevaju jednu te istu pesmu,dosadno je vise.

Istoriju poznajem odlicno.Evo,bas sad gledam kako su Jevreju kroz celu civilizaciju kinjili celi svet i ubijali sve zivo.Ma bas tacno.
A da nije obrnuto?:think:

ajde da to uzmemo kao potpuno tacno, i posto znamo ko ih je kinjio, to jest mahom zapadnoevropljani, zasto su arapi to trebali da plate?
kakvog onih udela imaju u svem tom evropskom mracnjastvu?
zasto su arapi trebali da naprave mesto za jevreje?

aj mi to objasni ako mozes, vidim znas istoriju ali cini mi se da ne umes da donosis zakljucke iz tog znanja.

ki kakvo je tvoje znanje o jevrejsko-arapskim odnosima do 20-og veka?
kakave je taj odnos bio kad ga uporedis sa odnosom jevreja i katolika, te protestanata?

da ti se ne cini da je neko na bliskom istoku dobio noz u ledja?

sto mozda i nije retkost.

Decko tek posle ovog posta sam siguran da ti ne samo da si lud, vec si i opsednut raznim teorijama zavere...:hahaha: :hahaha: .... ja opet ponavljam, iznesi neke konkretne argumente o stvaranju moderne drzave Izrael i onda mozemo da razgovaramo... ova lupetanja, koja nemaju veze sa istinom ostavi za forum srpskih nacionalista... ne treba meni da prodajes te fore....:mrgreen:

@ oznojeni.....

nista vise.... pausalna lupetanja ne komentarisem...

ajde da to uzmemo kao potpuno tacno, i posto znamo ko ih je kinjio, to jest mahom zapadnoevropljani, zasto su arapi to trebali da plate?
kakvog onih udela imaju u svem tom evropskom mracnjastvu?
zasto su arapi trebali da naprave mesto za jevreje?

aj mi to objasni ako mozes, vidim znas istoriju ali cini mi se da ne umes da donosis zakljucke iz tog znanja.

ki kakvo je tvoje znanje o jevrejsko-arapskim odnosima do 20-og veka?
kakave je taj odnos bio kad ga uporedis sa odnosom jevreja i katolika, te protestanata?

da ti se ne cini da je neko na bliskom istoku dobio noz u ledja?

sto mozda i nije retkost.

Kad me pitas o Jevrejsko -Arapskim odnosima do XX veka,a znam sta pises,shvatam da ti pojma nemas o stvarnim cinjenicama vec da si mrznjom ostrascen.Sta da pricamo onda?

Back