ANTIHRIST - 2012

:mrgreen:
Hahaha...
NeJma me mjesec i po,ali mogao sam doć i za godinu i po.
Same old shit.
Nego,čiko da vam kaže,dečice draga:
zaHebao se neko kad je imao viziju.
Gledao odraz u ogledalu.
Zapravo će nas skarabudži asteroid 2102-e...
Ali dotad će orem nebeske njive...
Osim ako ne postavim rekord u življenju od onih iz mog sela...
Što bi bilo nešto oko 130 dina...
Ček,ček...Pa na Kavkazu već žive i duže...
:eek:
Možda i dočekam taj "pravi" datum...
:hahaha:

Kakva je sansa da je moj komsija preko puta antihrist?:think:
Hebiga,kad dodje kod mene ja mu ponudim hladno pivo(leti),a on meni uvek toplo:sad2:
I auto mu je uvek besprekorno cist,bez obzira na vremenske uslove:eek:
:think:

a zasto post
oji samo izraz AntiHrist???
zasto nema AntiBuda, AntiMuhamed ili AntiAlah??

Zato što hristijanstvo priznaje jedino sebe za pravu veru,čak se ne daju
vikati ni religijom :)
Ako si rođen ko Budist - nahebal si!
Ak si izašo iz matere ka Musliman- nahebal si!
Ak si bilo šta što nije hristijanstvenije - kao da te nema!

Paganin sam majko, ubi meeeeeee :dash::rotf::pop3::pivce:
Piće za ceo forum!

Draga braco i sestre ovo sto cu ovdje napisati je ziva istina,ali nije svima dato da to vide i da se spasu. Jer necastivi se trudi da svim silama pogubi dusu covjeciju jer ovo vrijeme je rat za duse ljudske.djavo ili kako mu je bilo prije ime *DENICA* dok je bio kod BOGA,i njegovi pali andjeli imaju veliko iskustvo kako da obore covjeka i pogube dusu njegovu a to iskustvo je 6000 godina kako su zbaceni sa nebesa u donji Ad ili pakao.Da nebi bio previse opsiran i dosadan preci cu odmah na stvar.Antihrist je rodjen i ima dva imena David i Valter zavrsio je crnomagijsku skolu u Indiji.Sada je prvi covjek tajnog jevrejskog lobija.Bice on prvi i poslednji predsjednik antipravoslavnog svjeta zvanog novi svjetski poredak.Stvorice se pravoslavni blok od 7 zemalja i to Rusija,Gruzija,Grcka,Moldavija,Bugarska,Rumunija,S rbija i pravoslavni Kinezi.Centar za Srbski narod bice Krusevac a Ruski car bice Mihailo a Srbin odmah uz njega bice mu desna ruka.Njih dva pruzice zestok otpor globalizaciji i cijelom antipravoslavnom svjetu,nazvan novi svjetski poredak gdje ce car biti antihrist.Srpska pravoslavna crkva se djeli na dva djela oni koji hoce da sluze papi u Rimu i oni koji ostaju vjerni nasoj pravoslavnoj vjeri i tipiku naseg svetog oca SAVE NEMANJICA.Samo 5 vladika ostaje vjerno BOGU i pravoslavnoj vjeri ostali su na platnom spisku pape!Vojvodina se odcjepljuje vec je sve dogovoreno.Posle toga Beograd vise nece biti glavni grad vec Krusevac sa pravim Srbskim carem potomkom loze Nemanjica koji se sad nalazi u Rusiji ali ce ga dovesti veliki Ruski monah sa Ruskim carem i tu ce ga zacariti.Svi se pita te kako to da je srbija naglo dobila bezvizni rezim i sva otvorena vrata a svi znamo koliko nas mrze da bi nas zive sahranili!?Evo zasto:uslov je bio da se prihvate biometrijska dokumenta Antihristova dokumenta ,eto zasto nas sada zele u Evropu!!!Ako je neko primio nova dokumenta neka ih vrati i neka se ispovjedi i odposti pa ce nekako dragi BOG oprostiti!Znam da ce biti tesko u naredne 3 god izdrzati ali u trpljenju je spas!Sve ce se rijesiti samo ostani te uz GOSPODA on ce vas hraniti i cuvati od Antihristovih sljedbenika!!!Znam da ce biti ljudi koji ce ovo pljuvati i negirati tako i treba da bude tu se odvaja zito od kukolja da se vidi i zna ko je na cijoj strani ,tako ce te ih najlakse poznati!ovu temu cu dopunjavati ako vidim da ima zainteresovanih za spasenje duse svoje.

preuzeto s neta

Poslednja izmena od moderatora:
antihrist..?jel pogledao neko digitalni andjeo,ima gluposti ali dosta zanimljivih stvari...ustvari,po mom misljenju sta ce da se bude u sledece 2,3,4,5,6,7,8 godine.. :D
antihrist ce ustvari da bude neki papa,americki predsednik ili tako neki debil koji ce da nam **** kevu nekoliko godina i onda ako postoji bog ce saljne hrista da mu baci neku madjiju i da ga sjebe... :D
ako ste gajmeri odigrajte assassins creed 2 ili pronadjite negde objansnjenje igre(ali preporucujem play) i pocecete da razmiljate drugcije jer je prica igrice fenomenalna............
desice se nesto 2012 sigurno ali sigurno i da necemo da pomremo...tamo izmedju 2020-2025 cemo imati susret sa vanzemaljcima(ovo je bila neka naucna emisija) a to po recima neko poznatog astrofizicara koji je invalid od rodjenja(zaboravih mu ime) nece da bidne dobro po nas...uostalom nismo nastali od majmuna vec od adama i keve koje je stvorila neka civilizacija pre nas i koja nas posmatra...

2012 godine antihrist ce doci kao sto je dolazio i ranijih godina dok su bila prorocanstva.
Nevezano za antihrista, 2012 godine moze da se desi nesto vece, ne kazem da verujem u to, ali dovoljno je pogledati aktualna desavanja u svetu, zemljotresi, poplave, vulkani, pozari i ostalo...jednostavno ovaj svet ce otici u ***** a to naravno nece biti zato sto je tako proreceno.

antihrist..?jel pogledao neko digitalni andjeo,ima gluposti ali dosta zanimljivih stvari...ustvari,po mom misljenju sta ce da se bude u sledece 2,3,4,5,6,7,8 godine.. :D
antihrist ce ustvari da bude neki papa,americki predsednik ili tako neki debil koji ce da nam **** kevu nekoliko godina i onda ako postoji bog ce saljne hrista da mu baci neku madjiju i da ga sjebe... :D
ako ste gajmeri odigrajte assassins creed 2 ili pronadjite negde objansnjenje igre(ali preporucujem play) i pocecete da razmiljate drugcije jer je prica igrice fenomenalna............
desice se nesto 2012 sigurno ali sigurno i da necemo da pomremo...tamo izmedju 2020-2025 cemo imati susret sa vanzemaljcima(ovo je bila neka naucna emisija) a to po recima neko poznatog astrofizicara koji je invalid od rodjenja(zaboravih mu ime) nece da bidne dobro po nas...uostalom nismo nastali od majmuna vec od adama i keve koje je stvorila neka civilizacija pre nas i koja nas posmatra...

Pa to ti je glavno gradivo za ovaj podforum...To ako ne odgledas ovde si nepodoban da komentarises.:lol:

Po prvom delu filma "Digitalni andjeo-zig zveri" taj famozni antihrist je sledeci papa e sad on ce doneti mir i blagostanje i svi ce biti srecni sto je dosao ali postojace grupa ljudi koja ce o njemu da misli sve najgore (kao i uvek) ako tih kontrasa bude dosta mozda i spasimo svet.Drugi deo filma "Digitalni andjeo-Ko se maca lati od maca i strada" nema veze s tim tu se prica o uticaju zvukova i vibracija , niskih frekvencija itd na covekov um. Nisam siguran da li drugi govori o papi a prvi o zvuku ili ovako kako sam reko nisam siguran.E sad mene vise brine onaj kalendar maja koji se tad zavrsava jer su oni bili veoma pametno pleme. Zao mi jedino sto necu da gledam sledece svetsko prvonestvo koje je 2014 u Brazilu (ne racunam ovo u Africi 2010) ali dobro bar mi ostaje evropsko....

Nisam ni ja procitala, ali znam mjesto na kom se sve to moze citati sa uzivanjem:)
Ipak, mozda se i ovi smiluju pa nam predoce to barem u kratkim crtama.

Dolazak?
Zar nije vec tu negdje?

Једино што ја могу да тврдим са поуздањем је следеће.А то је да се он неће зацарити док год постоји Света гора и Истински Православан манастир Есфигмен на њој.:rtfm:

Zasto ljudi pricate gluposti,kakav antihrist kakvi bakraci.Niti ce doci antihrist,niti ce doci kraj sveta kako mnogi propovedaju na spomen 2012.

Jednostavno svesnost covecanstva ce preci na veci nivo.Na pragu svakog takvog prelaska,desi se neko veliko otkrice.Sad mi se ne da u detalje,no onaj kojeg zaista zaima 2012 i prorocanstvo drevnog naroda Maja,taj ce znati kad je bio svaki od tih prelaza na visu razinu,te ce znati da je to skoro uvek bilo povezano sa nekim revolucionarnim otkricem,kao recimo pronalazak struje.Znaci 2012 godinu bi mogli povezati sa necim dobrim,sa necim sto ce nam promeniti zivot.Sta?Ostaje nam da vidimo.

Do 2012te.

Pozdrav

Back