Anticovidi

Kao sto recimo imas masonske simbole na mnogim logotipima svetskih kompanija, sad ce mi se verovatno smejati zbog ove izjave ali da ih pitas da objasne znacenje necega i ko stoji iza toga ne bi imali pojma, al da ne odem sad mnogo van teme.

Apropo one slike sto je stavila Susan, postoji i snimak iz Brazila gde su otkopali grob preminulog od korone, a grob prazan... Ja sam video isto tu vest i komentar neke zene ispod sto i nije neki dokaz jer ne znamo da li je istima ono sto pise u komentaru ali ne verujem da bi lagala zbog nekoliko lajkova.

Internet je pun ljudi koji govore da je smrt njihovih bližnjih u smrtovnicu stavljena kao smrt od konrada, a u stvari to nije bila. Recimo da ih laže pola. Recimo i da ih 2/3 laže. Ali, šta je s onima koji preostaju? Prosto je nemoguće da lažu svi, šta time postižu? Nekom kome je umro neko drag, jeste do terorija zavere, ma kako da ne. Možeš reći da su neznalice, ali ako je neko tri godine umirao od raka, teško ćeš njegove najbliže ubediti da je sad najednom umro od konrada - mislim, SAMO od konrada. Konrad je mogao biti razlog da umre pre, ali jedini razlog smrti? Ne. I ljudi su manje glupi nego mediji misle, i mnogi umeju da misle svojom glavom i ako ništa, gledaju u ono što im je pred očima.
Postoji masa totalno kretenskih zavera u vezi konrada, ali postoje i ljudi koji govore istinu. A nečemu je najlakše nalepiti etiketu zavere da ga diskredituješ. Između ostalog, zato je ta etiketa i izmišljena.
Nekad su se ljudi delili na prevarante i oni koji to nisu, danas se dele na "pravomisleće" i teoretičare zavera. Ne verujem u istraživače duhova, ali mnogo se šta trpa pod teoriju zavere a što to uopšte nije - samo mu je nalepljena etiketa.

Nema poente laganje nista time ne dobijaju ali postoji promil ljudi koji bi to uradio iz ne znam kog razloga, ta zena verovatno nije slagala ali eto ne znamo 100%. Trazim vec neko vreme dokaze da su placali porodicama preminulih sahranu ako potpisu da im je taj clan umro od korone, ako je to istina to vec mnogo govori...

Nema poente laganje nista time ne dobijaju ali postoji promil ljudi koji bi to uradio iz ne znam kog razloga, ta zena verovatno nije slagala ali eto ne znamo 100%. Trazim vec neko vreme dokaze da su placali porodicama preminulih sahranu ako potpisu da im je taj clan umro od korone, ako je to istina to vec mnogo govori...

To možeš čuti samo od onih kojima je nuđeno a nisu prihvatili. Oni koji su prihvatili pare, ćute kao zaliveni. Baš će se hvalisati kako su prodali kosti najrođenijih.

To možeš čuti samo od onih kojima je nuđeno a nisu prihvatili. Oni koji su prihvatili pare, ćute kao zaliveni. Baš će se hvalisati kako su prodali kosti najrođenijih.
Znam ali trazim bilo kakav izvor te informacije. Ja nisam video ni jednu izjavu osobe kojoj je to nudjeno vec su neki po internetu tvrdili da se to nekome desava ali izgleda da se ne zna konkretan primer. Znaci ima li bilo kakve vesti o tome nekoga ko je to licno odbio? Oni koji su to pricali nisu spomenuli neki konkretan slucaj za koji znaju ili izvor informacije ako su procitali to negde.

Sta hocu da kazem? Ako kazem da su proglasavali ljude da su umrli od korone iako znamo da nisu, imam primere gde je zena primljena u bolnicu i umrla pre nego sto su stigli da joj urade test, drugi slucaj udario je nekoga autobus rekli su da je umro od korone i slicno. Dakle za tu tvrdnju imamo konkretne primere zna se nekad cak i imenom ko je taj i neko je to potvrdio a vezano za to placanje nisam video neki dokaz a svi tvrde da je tako ne znam jel meni nesto promaklo ili je neko pustio tu informaciju a drugi je sire bez provere.

Back