- Poruka
- 6.825
Ne dao bog, za opšte dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Италији исто постоји КП Италија,али Италија је оснивач и ЕУ и НАТО пакта ,а и ушла је у исти пре Француске.![]()

To bi isto bilo kao kada bi ja napisao da sam video Roma koji rovari po kontejneru,a u drugoj ruci drzi SAMSUNG E 900 i razgovara sa zenom. 
Da ali KP Italije (tacnije PRC i PCI) sabotiraju svaki zakon koji predlaze EU...Kad ces vec jednom da shvatis da se komunisti ne poistovecuju sa politikom svoje drzave...alooooo
A sada malo istine o S.Koreji,a ne da vas loze ovakvi likovi koji veruju da neko ima savrseni naoruzanje i tehniku,ali da nema da jede.![]()
![]()
To bi isto bilo kao kada bi ja napisao da sam video Roma koji rovari po kontejneru,a u drugoj ruci drzi SAMSUNG E 900 i razgovara sa zenom.
http://komunisti.50webs.com/koreja.html
.не знам колико имају посланика у парламенту
.то је више као мапет шуо и сл.Врло радо бих дошао на ПРОТЕСТ ПРОТИВ НАТО-а јер сам жестоки противник њихове окупације - међутим, НИЈЕ добро да ви "црвени бандити" то организујете, испашће да народ није против НАТО-а јер нико нормалан не може да се одазове на ВАШ позив.
Организација тог веома потребног скупа би требало да буде НЕПОЛИТИЧНА и НЕСТРАНАЧКА и НЕПАРТИЈСКА...
а ово је као промоцијаVreme je da se unapred akcija najavi,a tema sto duze zadrzi na forumu do aprila.Potrebno je okupiti sve progresivne ljude koji zele dobro ovoj zemlji i ne dozvoliti da se nama desi ono sto se trenutno desava Poljacima,Cesima i drugim drzavama bivseg istocnog bloka.Tamo se pravi raketni stit,tamo se stvara nova vrsta kolonizacije,a robovlasnicko drustvo se nazalost vraca zavijena u "demokratske" oblande.
Komunisticke Partije Balkana i njihove pristalice dolaze u Beograd:Bugari,Rumuni,Grci,a jedan od organizatora ce biti NKPJ.Vreme je da se pokaze kako pravi levicari brinu o ovoj zemlji i da imaju zdrave ideje.Dosta je bilo kleveta i lazi o komunistima,optuzbi reakcionarnih partija i pojedinaca koji su dobijali dobre svote novca za svaku napisanu anti-komunisticku knjigu zasnovanu na lazima.
RECI NE NATO BUBICAMA!!!
![]()
схватам само да им те саботаже баш не иду најбоље.не знам колико имају посланика у парламенту
.то је више као мапет шуо и сл.
а оно друго има8-)
eremita:Врло радо бих дошао на ПРОТЕСТ ПРОТИВ НАТО-а јер сам жестоки противник њихове окупације - међутим, НИЈЕ добро да ви "црвени бандити" то организујете, испашће да народ није против НАТО-а јер нико нормалан не може да се одазове на ВАШ позив.
Организација тог веома потребног скупа би требало да буде НЕПОЛИТИЧНА и НЕСТРАНАЧКА и НЕПАРТИЈСКА...
ма црвена куга хоће да оснује странкуа ово је као промоција
![]()
овде су сви митинзи АНТИA jel ima neki ANTI-miting u junu?
U aprilu imam neku selidbu...
Dr. Iron Lord
15. mart 2008.

@SSSR_:
Samo ti tako razgovaraj sa ljudima pa ćeš da vidiš ko će da ti dodje...
Kapiras Lorde njegov slucaj?Svakim postom dobijas sve vise minusa i sve si smesniji.
Nova Komunisticka Partija Jugoslavije vec postoji...
http://www.nkpj.co.nr
Prouci malo.

те слободе радника нису применили у фабрикамам својих очева
@SSSR_:
Samo ti tako razgovaraj sa ljudima pa ćeš da vidiš ko će da ti dodje...
проучио сам
овај први и други долазе из јако угледних буржујских породица,пате слободе радника нису применили у фабрикамам својих очева
овај трећи завио Русе и Царску Русију у црно.Побио Романове ,грађански рат,колективизација,колхози,солхози,одрицање од православне вере,отимачина,анти вредности,пад морала................
овај четврти је побио више Руса него Хитлер који му је и био савезник у Пољској на почетку 2. св. рата.А о сибирском гулагу да не причам,још не знају тачан број страдалих после толико година.8-)
почињем да се плашим да не дође екипа са мајицама АНТИ-АНТИФА па да не прође као оно г*ј парада и АНТИ-АНТИФА протест у Новом-Саду.Само нам још то треба![]()

нисам знао да ви комунисти верујете у бога и поштујете свештенство.
комедија

Evo jos jednog dokaza da su kapitalisti u bliskim odnosima sa fasistima,zbog cega ih zovu liberalni lakeji fasizma.Inace preporucujem ti gospodine "demokrato" da procitas ovu knjigu o Staljinu.
hahahaha.....
U komunizmu je svakome bilo dozvoljeno da veruje u sta hoce,ali nije bilo dozvoljeno da se crkva mesa u drzavna pitanja i politiku.Ali izgleda da ni to ne razumes.Nadji zakon o verskim zajednicama u SFRJ-u i SSSR-u.![]()
фашизам=бољшевизам=стањинизам
само су методе и кореографија различити,а циљ увек исти.побити неистомишљенике,ми смо најпаметнији,ми смо најјачи и увек смо у праву
добро дело комунизма
то баш и није смешно

a kada se pogleda samo gde su Cetnici bezali / u USA / onda je stvar kristalno jasna.![]()
где побеже Дража Михајловић![]()
On nigde,na svu srecu...8)
A ostali,napravili autonomiju u USA povinujuci se pravilima kapitalistickog uredjenja.