Anti-NATO protest u aprilu!!!

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Италији исто постоји КП Италија,али Италија је оснивач и ЕУ и НАТО пакта ,а и ушла је у исти пре Француске.:idea:

Da ali KP Italije (tacnije PRC i PCI) sabotiraju svaki zakon koji predlaze EU...:roll: Kad ces vec jednom da shvatis da se komunisti ne poistovecuju sa politikom svoje drzave...alooooo :idea:

A sada malo istine o S.Koreji,a ne da vas loze ovakvi likovi koji veruju da neko ima savrseno naoruzanje i tehniku,ali da nema da jede. :lol: :lol: :lol: To bi isto bilo kao kada bi ja napisao da sam video Roma koji rovari po kontejneru,a u drugoj ruci drzi SAMSUNG E 900 i razgovara sa zenom. :lol:

http://komunisti.50webs.com/koreja.html

Da ali KP Italije (tacnije PRC i PCI) sabotiraju svaki zakon koji predlaze EU...:roll: Kad ces vec jednom da shvatis da se komunisti ne poistovecuju sa politikom svoje drzave...alooooo :idea:

A sada malo istine o S.Koreji,a ne da vas loze ovakvi likovi koji veruju da neko ima savrseni naoruzanje i tehniku,ali da nema da jede. :lol: :lol: :lol: To bi isto bilo kao kada bi ja napisao da sam video Roma koji rovari po kontejneru,a u drugoj ruci drzi SAMSUNG E 900 i razgovara sa zenom. :lol:

http://komunisti.50webs.com/koreja.html

схватам само да им те саботаже баш не иду најбоље:arrow:.не знам колико имају посланика у парламенту:?:.то је више као мапет шуо и сл.

а оно друго има8-)

Врло радо бих дошао на ПРОТЕСТ ПРОТИВ НАТО-а јер сам жестоки противник њихове окупације - међутим, НИЈЕ добро да ви "црвени бандити" то организујете, испашће да народ није против НАТО-а јер нико нормалан не може да се одазове на ВАШ позив.

Организација тог веома потребног скупа би требало да буде НЕПОЛИТИЧНА и НЕСТРАНАЧКА и НЕПАРТИЈСКА...

Врло радо бих дошао на ПРОТЕСТ ПРОТИВ НАТО-а јер сам жестоки противник њихове окупације - међутим, НИЈЕ добро да ви "црвени бандити" то организујете, испашће да народ није против НАТО-а јер нико нормалан не може да се одазове на ВАШ позив.

Организација тог веома потребног скупа би требало да буде НЕПОЛИТИЧНА и НЕСТРАНАЧКА и НЕПАРТИЈСКА...

ма црвена куга хоће да оснује странку:arrow:а ово је као промоција:roll:

Vreme je da se unapred akcija najavi,a tema sto duze zadrzi na forumu do aprila.Potrebno je okupiti sve progresivne ljude koji zele dobro ovoj zemlji i ne dozvoliti da se nama desi ono sto se trenutno desava Poljacima,Cesima i drugim drzavama bivseg istocnog bloka.Tamo se pravi raketni stit,tamo se stvara nova vrsta kolonizacije,a robovlasnicko drustvo se nazalost vraca zavijena u "demokratske" oblande.
Komunisticke Partije Balkana i njihove pristalice dolaze u Beograd:Bugari,Rumuni,Grci,a jedan od organizatora ce biti NKPJ.Vreme je da se pokaze kako pravi levicari brinu o ovoj zemlji i da imaju zdrave ideje.Dosta je bilo kleveta i lazi o komunistima,optuzbi reakcionarnih partija i pojedinaca koji su dobijali dobre svote novca za svaku napisanu anti-komunisticku knjigu zasnovanu na lazima.

RECI NE NATO BUBICAMA!!!

protesthu1.jpg

A jel ima neki ANTI-miting u junu?
U aprilu imam neku selidbu...

Dr. Iron Lord
15. mart 2008.

схватам само да им те саботаже баш не иду најбоље:arrow:.не знам колико имају посланика у парламенту:?:.то је више као мапет шуо и сл.

а оно друго има8-)

Au covece,ti nisi bas upoznat sa politickom scenom u svetu.Te dva komunisticke partije u Italiji,a NAROCITO OVA KOJU JA DRZIM NA AVATARU JE 4 PO JACINI I DRZI PAR POKRAJINA U ITALIJI NA LOKALNOM NIVOU!
Posto bez njih nijedna vlada ne moze da se formira oni su odgovorni za svaku vrstu sabotaze,"ucene" i osalo sto je donelo boljitak radnickoj klasi na cizmi.

eremita:

Pa i u svetu su 80 % partija koje su organizovale proteste protiv nezavisnosti Kosova bile komunisticke.Gde su bile te vase partije u Grckoj poput Nove Demokratije i PASOK-a da izadju na ulice Atine???Nije ih bilo,zato sto se zna kakv oni stav imaju i kakva je njihova politika prema NATO-u i EU.

Svakim postom dobijas sve vise minusa i sve si smesniji.
Nova Komunisticka Partija Jugoslavije vec postoji...:D

http://www.nkpj.co.nr

Prouci malo.

проучио сам

овај први и други долазе из јако угледних буржујских породица,па:arrow: те слободе радника нису применили у фабрикамам својих очева
овај трећи завио Русе и Царску Русију у црно.Побио Романове ,грађански рат,колективизација,колхози,солхози,одрицање од православне вере,отимачина,анти вредности,пад морала................
овај четврти је побио више Руса него Хитлер који му је и био савезник у Пољској на почетку 2. св. рата.А о сибирском гулагу да не причам,још не знају тачан број страдалих после толико година.8-)

проучио сам

овај први и други долазе из јако угледних буржујских породица,па:arrow: те слободе радника нису применили у фабрикамам својих очева
овај трећи завио Русе и Царску Русију у црно.Побио Романове ,грађански рат,колективизација,колхози,солхози,одрицање од православне вере,отимачина,анти вредности,пад морала................
овај четврти је побио више Руса него Хитлер који му је и био савезник у Пољској на почетку 2. св. рата.А о сибирском гулагу да не причам,још не знају тачан број страдалих после толико година.8-)

* Da se ne ponavljamo o "burzujima" Marx-u i Engelsu,to sam ti vec naveo kao netacno.A sem toga bolje su placali radnike od kapitalista i nisu ih eksploatisali.Da,njih dvojica su poceli prvi da primenjuju socijalizam u svojim fabrikama.

* Lenjin je Rusiju Oktobarskom Revolucijom 1917 izveo iz feudalizma.Ko god se zalaze za feudalizam Romanovih,ocigledno ima neki problem i hoce da nas unazadi.Ne delimo se vise na feudalce i kmetove...:roll: To je davno proslo vreme.

* Staljin velicanstven um.Samo cu citirati Patrijarha Moskovskog Alekseja :

ГОВОР ЊЕГОВОГ ПРЕОСВЕШТЕНСТВА ПАТРИЈАРХА МОСКОВСКОГ И СВЕ РУСИЈЕ АЛЕКСЕЈА НА ПАРАСТОСУ Ј.В.СТАЉИНУ, ИЗРЕЧЕНА У ПАТРИЈАРШИЈСКОМ САБОРУ НА ДАН ЊЕГОВЕ САХРАНЕ

Великог вође нашег народа Ј.В.Стаљина више нема. Нестала је велика сила, морална,друштвена: сила у којој је наш народ осећао сопствену моћ, којом је он руководио својим стваралачким трудом и подухватима, које је ободравао током многих година. Нема области у коју не би проникао његов дубоки поглед великог вође. Научници су се зачуђивали његовој дубокој научној обавештености о најразноврснијим областима, његовим генијалним научним уопштавањима; војници- његовом војном генију; људи најразличитијих делатности, примали су од њега моћну подршку и драгоцена упутства. Као генијални човек, у сваком поступку откривао је нешто невидљиво и недоступно за обичан ум.
О његовим напорима и подвизима за време Великог Отаџбинског рата, о његовом генијалном руковођењу војним дејствима, подаривши нам победу над моћним непријатељем и уопште над фашизмом; о његовим неизмерним, свакодневним напорима у руковођењу државним пословима - опширно и убедљиво су причали у штампи, и посебно при последњем опроштају данас, на дан његове сахране, његови најближи сарадници. Његово име, као поборника мира у целом свету и његова славна дела, живеће вековима.
Ми овде,окупивши се да се помолимо за њега, не можемо а да не поменемо његов благонаклон и учестао однос према црквеним потребама. Ни једно питање по ком смо му се обратили, није било одбачено, удовољавао је свим нашим захтевима. Много доброг и корисног, захваљујући његовом ауторитету, учињено је за нашу цркву, од стране наше Владе.
Успомена на њега за нас је незаборавна и Руска Православна Црква, оплакује његов одлазак од нас, испраћа га на последњи пут, живом молитвом.
У овим тужним за нас данима, са свих страна наше отаџбине,архијереја, духовника, верујућих, и из иностранства од поглавара цркава, како православних и других, добијам много телеграма, о молитвамаза њега и изражава нам се саучешће за овај наш тужни губитак.
Молили смо се за њега кад смо сазнали о његовој болести. И сада када њега нема, молимо се за мир његовој бесмртној души.
Молитва препуна хришћанске њубави, долази до Бога. Верујемо да ће наша молитва покојнику бити прихваћена од Бога. А нашем многовољеном и незаборавном Јосифу Висарионовичу ми молитвено, с дубоком, живом љубављу, проглашавамо вечну успомену (славу).

почињем да се плашим да не дође екипа са мајицама АНТИ-АНТИФА па да не прође као оно г*ј парада и АНТИ-АНТИФА протест у Новом-Саду.Само нам још то треба:twisted:

Evo jos jednog dokaza da su kapitalisti u bliskim odnosima sa fasistima,zbog cega ih zovu liberalni lakeji fasizma.Inace preporucujem ti gospodine "demokrato" da procitas ovu knjigu o Staljinu.

http://www.plp.org/books/Stalin/book.html

Tu vas je Belgijanac marksista-lenjinista - Martens, pocepao argumentima i pokazao koliko volite da falsifikujete podatke i da izmisljate...:mrgreen:

нисам знао да ви комунисти верујете у бога и поштујете свештенство.

комедија

hahahaha.....:lol:

U komunizmu je svakome bilo dozvoljeno da veruje u sta hoce,ali nije bilo dozvoljeno da se crkva mesa u drzavna pitanja i politiku.Ali izgleda da ni to ne razumes.Nadji zakon o verskim zajednicama u SFRJ-u i SSSR-u.:roll:

фашизам=бољшевизам=стањинизам

само су методе и кореографија различити,а циљ увек исти.побити неистомишљенике,ми смо најпаметнији,ми смо најјачи и увек смо у праву
добро дело комунизма

то баш и није смешно

Inace ovo bas i jeste smesno.Pogotovo kada se uzme u obzir da je Pavle Djurisic dobio orden od nemaca - metalni krst. :D

Inace samo da te obavestim,da nijedna od onih slika ne moze da se uveca zato sto se zna da su seckane slike i prilepljeni likovi jedni pored drugih.Dokumenti su fals,tako da se i ne vidi sta pise u njima,a ne mogu da se uvecaju (neka se ljudi uvere),sto sasvim ocigledno mirise na vise nego smesne diletantske falsifikate.

p.s. Bolje se vi drzite falsifikovanja novcanica....:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back