anti-Koronashi

manipulativna,posesivna
Ne postoji manipulativna ljubav nego ljubav i ne ljubav.
Ti si izmanipulisan pa pises gluposti o tudjoj veri jer ne razmisljas trezveno
tebi je um izmanipulisan nazalost i to sto ti pises je nezdravo
Toliko mrznje u tebi nije zdravo
opsesivna mrznja tudjom verom
nego jel imas sta na temu da kazes ili ne
sa tobom o veri ne razgovaram

Pa eto i to je dokaz da si izmanipulisan jer je tebi hriscanska vera sekta.
Pveru koja je ljubav.
a ti posto si izmanipulisan ocigledno ti je ljubav opasna :)

Tako da nemam sta sa tobom izmanipulisani ljudi su opasni.

ti si neki fanatik
i kad te chitam stvarno sam sretna da se ti i tvoji istomishljenici nishta ne pitate inace bi i dalje umirali od bolescina koje se vakcinom mogu sprijechiti

ja se plashim osoba kao shto si ti i stvarno mislim da ste najvecha opasnost za drushtvo

Ne postoji manipulativna ljubav nego ljubav i ne ljubav.
Ti si izmanipulisan pa pises gluposti o tudjoj veri jer ne razmisljas trezveno
tebi je um izmanipulisan nazalost i to sto ti pises je nezdravo
Toliko mrznje u tebi nije zdravo
opsesivna mrznja tudjom verom
nego jel imas sta na temu da kazes ili ne
sa tobom o veri ne razgovaram
Kako nema,imaš bolesne oblike ljubavi gde neki misle da treba kažnjavati nekog ako tu ljubav ne uzvrati dovoljno ili da osoba koju vole pripada njima po svaku cenu i u stanju su da lažu,manipulišu,psihički i fizički zlostvljaju,i rade i mnogo gore stvari samo da ih ne napusti.Takva ljubav nije plemenita i nije zdava,ali tvoja zajednica praktikuje takav oblik bolesne,toksične ljubavi.
Vidiš,ta taktika posramljivanjem ne uspeva na mene kao i na većinu ljudi koji su odrasli van tvoje zajednice jer nemamo te usđene mehanizme koje vama ugrađuju u mentalni sklop.Prosto rečeno,ne pogađa nas kad nam neko kaže da smo zli,izopačeni i td zato što iznosimo činjenice,čak nam je smešno i suludo da neko to koristi kao ogovor kad se suoči sa istinom.
I da,ti si žrtva te zajednice koliko i bilo koji drugi član.
A na temu,ooo da imam:
Deco nosite maske,perite ruke,izbegavajte gužve i ne družite se sa jehovim svedocima jer se foliraju da su fini,ustvari su kao ona,bolesno posesivna,bivša devojka koju su svi imali u nekom periodu života i jedva je se odkačili.

:zcepanje::zcepanje:

ma da se nasmijem

razlika je ogromna

a iskreno ti mi jedino na internetu licis kurazhno a svaki dan kad izlazhish iz stana stavish masku i peresh ruke ko mutav

samozhive osobe su bash bljak
Pa prvi put sam stavio masku onda kad su rekli da je obavezno, normalno necu da im punim budzet,kao sto je normalno da nikad necu verovati vlastima i farmakomafiji

Opasni su oni koji ne vide manipulaciju
jer izmanipulisani sluze sotonskom rezimu koji je stetan po coveka i njegovu dusu.
Vec su izasli na videlo dokazi o prevari zvanoj Korona tako da probudi se.
ne mislim na rekla kazala price nego na dokaze svetskih doktora nauka.
Izadji iz te kutije i istrazi malo sta svetski umovi kazu o tome.

Da li nosiš masku?

Koliko mi se sere od ove glupače. Ne zna se ko je gori, onaj debil Kon i ta ekipa oko njega, ili ovi što kao otkrivaju zavere protiv naroda i izigravaju nekakve borce za narod, a zapravo su narcisoidna iskompleksirana goveda kojima je to jedini način da budu u medijima, da budu važni. Da im se ponudi da budu deo štaba i na taj način postanu face, i to bi prihvatili na keca. Jbt ona Jovana Stojković piše na svom tviteru da se nekad znalo ko je muškarac jer su u svakom pogledu bili veći i snažniji, pa su imali i veće kurrčeve, a ovamo prodaje neku moralnu, pravoslavnu priču. Još je muž podržava.

Ja inače imam nekog lika medju prijateljima na lažnom fejsbuk profilu, lik po ceo dan samo kači objave o maskama za koronu. Bukvalno ništa drugo, ima porodicu, decu, ali otkad je ovo krenulo jedino kači objave o tim maskama. I tako već mesecima... Ljudi su degenerici, ovo sa koronom je super način da takvi isplivaju na površinu.

Zbog takvih koji nose masku na bradi,ili na ruci kao modni detalj sam ja licno za kaznjavanje svakog ko je tako nosi.Eebe mi se za njega,ali tako jedan bilmez koji je zarazen a nema simptome zarazi jos nekoliko ljudi.A oni jos avaki po nekoliko...i evo
Bato, puno gledas Pink. Kako neko moze biti zarazen virusom a da nema simptome? Jesi li ti nekad imao grip a da nisi osetio nista?

Bato, puno gledas Pink. Kako neko moze biti zarazen virusom a da nema simptome? Jesi li ti nekad imao grip a da nisi osetio nista?
Pink i taj nivo smeca ocigledno pratis ti i tebi slicni.Meni su izvori informacija uglavnom strani portali.Ovim pokazujes koliko si ustvari nepismen.
Svako ko je HIV pozitivan ima simptome ili godinama seje oko sebe ako ne zna ili ignorise cinjenicu da je zarazen?
Pa u tome i jeste najopasniji deo price oko ove podvrste virusa,zato sto svakome daje drugacije simptome i posledice.Nije on smrtonosan toliko koliko je promenljivih karakteristika i mesta koje napada u telu.

I ti mislis da su za to krivi,, egoisti,,?
Krivi su toolko kolko se ti pitas i za to tko ce formirat vladu i zaposedniti gospodarstvo.
Ja sve ce ti rijesit maske popravit ce svijet... :hahaha:

Back