anti-Koronashi

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.776
Koliko su shtetne osobe tipa

- Kakva Korona to je mala gripica
- stvaraju novi svetski poredak
- ja masku necu nositi
- ivikano da je smrtonosno a komshija Djuro bio positivan chak nije ni kihnuo sasvim normalno funkcionisao
- ah Corona opasna za ove stare a iskreno dovoljno dugo deru PIO

za drushtvo!?

evo ja naprimjer imam tvrtku, imam radnike a posao su mi upravo ta rizichna grupa hronicnih i teshko obolelih osoba.
otvorila sam u najgore vrijeme u mjesecu martu ali hvala Bogu u ovom poslu vazda ima pacijenata i iskoprcala sam se i prevazishla tu krizu.

kao poslodavac sam u najtezhim momentima uspjela da nabavim radnu opremu kao shto su maske, rukavice, desinfekciju face shtitove i sve ostalo za ugromno astronomichne cijene.

Dobro
oko mene je u to vrijeme sve bilo zatvoreno , kafitji, restorane, bioskopi ma sve sem supermarketa, i naravno mnogim privatnicima je to slomilo vrat shto znachi egzistencije unistilo dok si rekao keks.....

i sad opet prijeti slichan scenario ma da je vec u nekim djelovima njemacke tacnije u nekom djelu bavarske na snazi shutdown i sad se ja mislim da su za to krivi ti EGOISTI (gore navedeni)

zashto je toliko teshko biti odgovoran!? Gde je problem pridrzhavati se?

Korona je davno izašla iz okvira pitanja odgovornosti. Koliko neodgovoran moraš biti pa da ne uviđaš kakve igrice vlada Srbije igra koristeći se koronom, naprimer, kad je korona naglo nestala tokom izbora da bi se odmah po pobedi malog vuka vratila? Čudna neka najgora bolest ikada koja se uključuje i isključuje po potrebi. Smrtni slučajevi su naduvani kako im je odgovaralo, to sve države odavno priznaju. Više me sekira Bg, najzagađenijeg vazduha NA SVETU, nego korona. Itd, itd. ITD. Ali šta se ja tu uopšte objašnjavam, svašta od mene. Ko da je to bitno tebi i tebi sličnima.
Misli šta god hoćeš. JA ne mislim da je korona "mala gripa" ali takođe ne mislim da je najstrašnija bolest u ljudskog roda ikada. Tokom jedne od najstrašnijih bolesti, ljudi su mrtvi ležali po ulicama, a tokom jedne druge, umirale su cele porodice i bile desetkovane cele države. To sad nije slučaj, a neće ni biti. Ali, ti misli šta god hoćeš. Znam samo da sutra neću nositit lonac na glavi, ako mi tako kažu na tv-u. Verujem da ti možda i hoćeš, i lonac i prakljaču, samo ako ti kažu da će te to sprečit da se ne zaraziš.
Ono, znaš. :mrgreen:

p.s. Ne moraš se truditi s odgovorom, jer više neću pisati na ovoj temi, zato šta na ove teme u principu nikad ne odgovaram. Hvala.

Korona je davno izašla iz okvira pitanja odgovornosti. Koliko neodgovoran moraš biti pa da ne uviđaš kakve igrice vlada Srbije igra koristeći se koronom, naprimer, kad je korona naglo nestala tokom izbora da bi se odmah po pobedi malog vuka vratila? Čudna neka najgora bolest ikada koja se uključuje i isključuje po potrebi. Smrtni slučajevi su naduvani kako im je odgovaralo, to sve države odavno priznaju. Više me sekira Bg, najzagađenijeg vazduha NA SVETU, nego korona. Itd, itd. ITD. Ali šta se ja tu uopšte objašnjavam, svašta od mene. Ko da je to bitno tebi i tebi sličnima.
Misli šta god hoćeš. JA ne mislim da je korona "mala gripa" ali takođe ne mislim da je najstrašnija bolest u ljudskog roda ikada. Tokom jedne od najstrašnijih bolesti, ljudi su mrtvi ležali po ulicama, a tokom jedne druge, umirale su cele porodice i bile desetkovane cele države. To sad nije slučaj, a neće ni biti. Ali, ti misli šta god hoćeš. Znam samo da sutra neću nositit lonac na glavi, ako mi tako kažu na tv-u. Verujem da ti možda i hoćeš, i lonac i prakljaču, samo ako ti kažu da će te to sprečit da se ne zaraziš.
Ono, znaš. :mrgreen:

p.s. Ne moraš se truditi s odgovorom, jer više neću pisati na ovoj temi, zato šta na ove teme u principu nikad ne odgovaram. Hvala.

Tebi je kao malo umrlih pa da bi to shvatila ozbiljnim!?

Zbog takvih koji nose masku na bradi,ili na ruci kao modni detalj sam ja licno za kaznjavanje svakog ko je tako nosi.Eebe mi se za njega,ali tako jedan bilmez koji je zarazen a nema simptome zarazi jos nekoliko ljudi.A oni jos avaki po nekoliko...i evo dodjosmo do tacke na kojoj smo.
Nama se zalomilo da imamo takve ljude na vlasti koji bi oteli i sa pokojnika,tako da zvanicne informacije treba uzimati sa rezervom uvek.

- ja masku necu nositi
- ivikano da je smrtonosno a komshija Djuro bio positivan chak nije ni kihnuo sasvim normalno funkcionisao

za drushtvo!?

evo ja naprimjer imam tvrtku, imam radnike a posao su mi upravo ta rizichna grupa hronicnih i teshko obolelih osoba.
otvorila sam u najgore vrijeme u mjesecu martu ali hvala Bogu u ovom poslu vazda ima pacijenata i iskoprcala sam se i prevazishla tu krizu.

kao poslodavac sam u najtezhim momentima uspjela da nabavim radnu opremu kao shto su maske, rukavice, desinfekciju face shtitove i sve ostalo za ugromno astronomichne cijene.

Dobro
oko mene je u to vrijeme sve bilo zatvoreno , kafitji, restorane, bioskopi ma sve sem supermarketa, i naravno mnogim privatnicima je to slomilo vrat shto znachi egzistencije unistilo dok si rekao keks.....

i sad opet prijeti slichan scenario ma da je vec u nekim djelovima njemacke tacnije u nekom djelu bavarske na snazi shutdown i sad se ja mislim da su za to krivi ti EGOISTI (gore navedeni)

Opasni su oni koji ne vide manipulaciju
jer izmanipulisani sluze sotonskom rezimu koji je stetan po coveka i njegovu dusu.
Vec su izasli na videlo dokazi o prevari zvanoj Korona tako da probudi se.
ne mislim na rekla kazala price nego na dokaze svetskih doktora nauka.
Izadji iz te kutije i istrazi malo sta svetski umovi kazu o tome.

Poslednja izmena:
Tebi je kao malo umrlih pa da bi to shvatila ozbiljnim!?
Evo, kršim soptveno pravilo.
Naspram broja umrlih od raka, gladi, zagađene vode, vazduha, odvratnih tropskih i inih boleština, Aids-a od kojeg je u nekim afričkim zemljama zaraženo jedno 80 posto stanovništva; naspram Crne smrti u Srednjem veku, Španske influence - DA. Ovo nije ništa. Največi se broj ljudi oporavi čak i ako oboli, osim ako nemaju neke imunološke bolesti usled kojih bi umrli i ako oderu koleno; ili imaju 80 i 90 godina, pa im je jedna noga ionako već u grobu. Ili se, prosto, desi - ali izuzetak nije pravilo. Od gladi umire nedonoščad, dnevno u Srbiji umire više ljudi od raka pluća nego od KONRADA, od Crne smrti i Španske influence umirale su čitave porodice, kuće - ne samo stariji i ugroženi.
Tako da da, KONRAD ne smatram najsmrtnosnijom bolešću ljudskog roda ikada, mislim da mnogi ljudi paničare bez realne potrebe i jer su hipohondri i ovce, i usled nje je pomrlo manje ljudi nego od mnogih bolesti koje su svakodnevne i nigde se ne pominju, pogotovo ne na rts-u i s onim skotovima koji su uložili pare u maske. Zaboravljaš da je Kon već jednom pojeo g.ovno, kad je kupio vakcine, beše li, za koji ono grip, svinjski ili ptičji, oko kojeg su takođe probali dić paniku (samo da prodaju vakcine) koje niko nije hteo da uzima. Tu je puko silne pare. Sad je rešio da neće ponovo.
A ti misliš da veruješ doktoru, a u stvari veruješ mešetaru i prevarantu. Kako hoćeš, ič me zabole. :)

Evo, kršim soptveno pravilo.
Naspram broja umrlih od raka, gladi, zagađene vode, vazduha, odvratnih tropskih i inih boleština, Aids-a od kojeg je u nekim afričkim zemljama zaraženo jedno 80 posto stanovništva; naspram Crne smrti u Srednjem veku, Španske influence - DA. Ovo nije ništa. Največi se broj ljudi oporavi čak i ako oboli, osim ako nemaju neke imunološke bolesti usled kojih bi umrli i ako oderu koleno; ili imaju 80 i 90 godina, pa im je jedna noga ionako već u grobu. Ili se, prosto, desi - ali izuzetak nije pravilo. Od gladi umire nedonoščad, dnevno u Srbiji umire više ljudi od raka pluća nego od KONRADA, od Crne smrti i Španske influence umirale su čitave porodice, kuće - ne samo stariji i ugroženi.
Tako da da, KONRAD ne smatram najsmrtnosnijom bolešću ljudskog roda ikada, mislim da mnogi ljudi paničare bez realne potrebe i jer su hipohondri i ovce, i usled nje je pomrlo manje ljudi nego od mnogih bolesti koje su svakodnevne i nigde se ne pominju, pogotovo ne na rts-u i s onim skotovima koji su uložili pare u maske. Zaboravljaš da je Kon već jednom pojeo g.ovno, kad je kupio vakcine, beše li, za koji ono grip, svinjski ili ptičji, oko kojeg su takođe probali dić paniku (samo da prodaju vakcine) koje niko nije hteo da uzima. Tu je puko silne pare. Sad je rešio da neće ponovo.
A ti misliš da veruješ doktoru, a u stvari veruješ mešetaru i prevarantu. Kako hoćeš, ič me zabole. :)
Tako je. Svaka rec ti je tacna.
Pokusali su tada prevaru sa svinjskim gripom N1H1
Kon je hteo nasilno da vakcinise sve ljude kod nas, pa se onda povukao jer im je propao tadasnji plan.

I otkad je prehlada smrtonosna bolest kako nas lazu:)
svako ko koristi svoj mozak moze videti zadnjih skoro god dana hiljadu kontradiktornosti
koje nemaju veze sa mozgom

Nak
Jbte,ljudima je teško da nose maske,izbegavaju gužve i peru/dezinfikuju ruke. Zašto? Zato što zavera...očigledno.
Na kutiji za maske pise da ne štite od kovida-19 niti od drugih virusa! .
Dakle nije na odmet malo se informisati.

Takodje svrha maske je da nju nose bolesne osobe a ne zdrave
Kao sto je i svrha karantina da se izoluju bolesni a ne zdravi.
A svako normalan je i pre covida vodio racuna o higijeni i vodice, zar o tome i treba pricati??

Nak

Na kutiji za maske pise da ne štite od kovida-19 niti od drugih virusa! .
Dakle nije na odmet malo se informisati.

Takodje svrha maske je da nju nose bolesne osobe a ne zdrave
Kao sto je i svrha karantina da se izoluju bolesni a ne zdravi.
A svako normalan je i pre covida vodio racuna o higijeni i vodice, zar o tome i treba pricati??
Ee ajde ti meni reci kome na čelu piše da je zaražen kad je inkubacija oko dve nedelje a ima i asimptomatičnih slučajeva...a ima i onih koji misle da pošto bukvalno nisu na samrti da im nije ništa i da ne mora da se izoluju kako im je rečeno.
I da,bravo što si skontala da maske ne štite tebe od virusa nego te sprečavaju da ga širiš oko sebe,još samo da povežeš to sa činjenicom da su ljudi zarazni i za vrme inkubacije isto kao i oni asimtomatični i skontaćeš zašto su makse obavezne.

I ne,ne vode dovoljno svi ljudi računa o higijeni.Ima koji ne paru ruke ni kad idu u wc a kamo li ovako preko dana,ima onih koji čačkaju nos ko da vade zlato iz rudnika,ima onih koji ne pokriju usta i nos ni maramicom kad kašlju/kijaju,ima koji se nakašlju/izkijaju u ruku pa obrišu u pantalone,o sedište u taksiju,u gradskom prevozu...ooo ima ljudi nemaš pojma,i bolje da ne znaš kakvih...

Ali poenta je da nije to ništa teško.Od maske nikom neće da fali ništa.Nije skupo ni teško da se nabave i održavaju one pamučne,nije ni skupo ni teško da se nabavi više komada onih za jednokratnu upotrebu da se ne nosi više puta ista.Nije teko ni da se neko upristoji i povede računa o higijeni...A ljudi idalje se em prave kao da im je to teško,em izmišljaju neke zavere o savemu i svačemu vezanom i za virus i za maske...I ljudi kao ti s tom ludom doktorkom kad navale milina

Ee ajde ti meni reci kome na čelu piše da je zaražen kad je inkubacija oko dve nedelje a ima i asimptomatičnih slučajeva...a ima i onih koji misle da pošto bukvalno nisu na samrti da im nije ništa i da ne mora da se izoluju kako im je rečeno.
I da,bravo što si skontala da maske ne štite tebe od virusa nego te sprečavaju da ga širiš oko sebe,još samo da povežeš to sa činjenicom da su ljudi zarazni i za vrme inkubacije isto kao i oni asimtomatični i skontaćeš zašto su makse obavezne.

I ne,ne vode dovoljno svi ljudi računa o higijeni.Ima koji ne paru ruke ni kad idu u wc a kamo li ovako preko dana,ima onih koji čačkaju nos ko da vade zlato iz rudnika,ima onih koji ne pokriju usta i nos ni maramicom kad kašlju/kijaju,ima koji se nakašlju/izkijaju u ruku pa obrišu u pantalone,o sedište u taksiju,u gradskom prevozu...ooo ima ljudi nemaš pojma,i bolje da ne znaš kakvih...

Ali poenta je da nije to ništa teško.Od maske nikom neće da fali ništa.Nije skupo ni teško da se nabave i održavaju one pamučne,nije ni skupo ni teško da se nabavi više komada onih za jednokratnu upotrebu da se ne nosi više puta ista.Nije teko ni da se neko upristoji i povede računa o higijeni...A ljudi idalje se em prave kao da im je to teško,em izmišljaju neke zavere o savemu i svačemu vezanom i za virus i za maske...I ljudi kao ti s tom ludom doktorkom kad navale milina
Vidi ne bih ulazila u tu diskusiju oko maski jer je cela manipulacija u tome da se ljudima nametne laz da postoji virus koji je smrtonosan
pa ljudi iz straha nose maske iako one ne stite od virusa itd...
Procitaj malo o planovima novog svetskog poretka da porobe ljude i nametnu im nelogicne stvari
mada plan im je propao evo vec se podnose tuzbe protiv szo i onih koji stoje iza Korona prevare.
tako da apdejtuj se.
pa to je najveca zavera zvana covid 19 ali je razotkrivena. Imas o tome na netu pa se informisi.
A masku nosi ako zelis.
Niko nema pravo da namece te neustavne mere.
Svako vodi racuna o svom zdravlju na nacin na koji to zeli.
A to sto neki ne vode racuan o higijeni to njima pricaj :)
A ja licno sam za ljudske slobode koje su nam ustavom i zagarantovanje
i protiv svakog oblika destruktivnog porobljavanja

- ja masku necu nositi

za drushtvo!?

Dobro

Pa slepi u stadu su opasni oni kojima se svaka splacina moze servirati kao ispravna i sablonska,sad si se ti ukalila i svi treba da budemo kunici na kojima ce testirati nepostojece vakcine

Vidi ne bih ulazila u tu diskusiju oko maski jer je cela manipulacija u tome da se ljudima nametne laz da postoji virus koji je smrtonosan
pa ljudi iz straha nose maske iako one ne stite od virusa itd...
Procitaj malo o planovima novog svetskog poretka da porobe ljude i nametnu im nelogicne stvari
mada plan im je propao evo vec se podnose tuzbe protiv szo i onih koji stoje iza Korona prevare.
tako da apdejtuj se.
pa to je najveca zavera zvana covid 19 ali je razotkrivena. Imas o tome na netu pa se informisi.
A masku nosi ako zelis.
Niko nema pravo da namece te neustavne mere.
Svako vodi racuna o svom zdravlju na nacin na koji to zeli.
A to sto neki ne vode racuan o higijeni to njima pricaj :)
A ja licno sam za ljudske slobode koje su nam ustavom i zagarantovanje
i protiv svakog oblika destruktivnog porobljavanja
Ti bre ne kapiraš,virus jeste smrtonosan po ljude kojima je organizam dovoljno oslabljen,iz kog god razloga.
Nema tu zavere niti čega sumnjivog.Od ljudi se trazi da nose maske da ne bi raznosili virus u slučaju da jesu zaraženi,to se zove prevencija,to se zove osnovna neka pristojnost da ne ugrozavaš svoju okolinu.Ti kad ne nosiš masku a slučajno si u fazi inkubacije ili ti je infekcija asimptomacka širiš virus oko sebe i možeš da zaraziš svakog sa kim dođeš u kontakt ko ne drži distancu od tebe,ne bitno što ima masku,možeš da kontaminiraš robu u prodavnici ili na pijaci samo time što prođeš dovoljno blizu pored rafta ili tezge,isto važi i za šalter u banci,pošti,menjačnici,trafici.

Lična prava nekog pojedinca prestaju da važe kad pređu određenu granicu i počnu da ugrožavaju drugog pojedinca ili grupu.Znaš šta to znači? To znači da ti niko ne dozvoljava da nekog vređaš,da nekom pretiš,da nekog povrediš,i između sotalog da nekog zaraziš time što ti je teško da staviš jedno parče tkanine preko njuške.
Prekini više s tim svetskim poredcima,iluminatima,vanzemaljskim vladarima iz seneke,ljudima gušterima i sličnim paranoičnim nebulozama i spusti se na zemlju.

Opasni su oni koji ne vide manipulaciju
jer izmanipulisani sluze sotonskom rezimu koji je stetan po coveka i njegovu dusu.
Vec su izasli na videlo dokazi o prevari zvanoj Korona tako da probudi se.
ne mislim na rekla kazala price nego na dokaze svetskih doktora nauka.
Izadji iz te kutije i istrazi malo sta svetski umovi kazu o tome.
O manipulaciji govori neko ko propagira sektu.
Zanimljivo.
U svakoj reci o kovidu koju izgovoris prepoznajem principe vaseg rada i delovanja.

O manipulaciji govori neko ko propagira sektu.
Zanimljivo.
U svakoj reci o kovidu koju izgovoris prepoznajem principe vaseg rada i delovanja.
Pa eto i to je dokaz da si izmanipulisan jer je tebi hriscanska vera sekta.
Pveru koja je ljubav.
a ti posto si izmanipulisan ocigledno ti je ljubav opasna :)

Tako da nemam sta sa tobom izmanipulisani ljudi su opasni.

Pa eto i to je dokaz da si izmanipulisan jer je tebi hriscanska vera sekta.
Pveru koja je ljubav.
a ti posto si izmanipulisan ocigledno ti je ljubav opasna :)

Tako da nemam sta sa tobom izmanipulisani ljudi su opasni.
manipulativna,posesivna ljubav je nezdrava.Hrišćanstvo kao i sve druge religije ume da vodi u destruktivne ekstreme svakog ko se zaludi previše tako da nije ništa bolje od neke druge religije.
A JS su zaluđeni koliko i džihadisti,jedno što džihadisti ubijaju direktno, a JS ubijaju suptilno tako što psihički urnišu bivše članove,ispiraju mozak aktivnim članovima,i zahtevaju da se odanost dokazuje prinošenjem ljudske zrtve u vidu odbijanja transfuzije.
Manipulisan je neko ovde,ali nisi pogodila ko.

Pa eto nacina da uzimaju pare.
Koliko su zaradili od pcr testa samo?
Pa i od maski.

Gde je taj zakon i kada.?
a sve je to neustavno
Maske su prodavali po 100-120 din dok inace nisu vise od 20, kazu da se kod nas svaki dan proda 2 miliona maski sto je meni previse al nek se proda i petina toga pa su vec uzeli ogromne pare, a testove koji se sastoje od dva brisa naplacuju 6 000 luda kuca

Maske su prodavali po 100-120 din dok inace nisu vise od 20, kazu da se kod nas svaki dan proda 2 miliona maski sto je meni previse al nek se proda i petina toga pa su vec uzeli ogromne pare, a testove koji se sastoje od dva brisa naplacuju 6 000 luda kuca
Pa to sam oza maske su uzeli ogroman novac a plus testovi.
To sa pcr testovima je cista pljacka naroda.

Back