Ante Marković ponovo u Beogradu

Ma pametan covek.......lepo im rekao........"i u vladi, i u vladi...." da ne misle da ih je zaobisao,,,,,,,,,ali mi smo talenti da pametne ljude skratimo za glavu , ili ih bar optuzimo da su ustase.........:think:

Samo lud ili zlonameran čovek Antu Markovića može nazvati ustašom. On da je ustaša, prihvatio bi Tuđmanov poziv da bude prvi premijer Hrvatske, a ne bi ga zaterao u majčinu, kao što je učinio.

Ma pametan covek.......lepo im rekao........"i u vladi, i u vladi...." da ne misle da ih je zaobisao,,,,,,,,,ali mi smo talenti da pametne ljude skratimo za glavu , ili ih bar optuzimo da su ustase.........:think:

Tacno!

Praksa je jedini kriterijum istine.

Dobar politicar je jedino onaj koji ostvaruje dobro za vecinu naroda DANAS, a ne prica o slavnoj proslosti niti o blistavoj buducnosti.

Samo lud ili zlonameran čovek Antu Markovića može nazvati ustašom
. On da je ustaša, prihvatio bi Tuđmanov poziv da bude prvi premijer Hrvatske, a ne bi ga zaterao u majčinu, kao što je učinio.

pa bar ludih i zlonamernih ima ovde u srbiji vise nego dovoljno.......secam se tih dana kako je svaki srbin trubio o "ustasi " anti markovicu..........i "slobi slobodi ".......:roll:

kada si bio poslednji put, nesrecnice u sloveniji??.....iako sumnjam da si IKADA bio u sloveniji u zivotu..........

Pa zivot prosecnog slovenca je "nemoguca misija " za srbe.......standard, nacin zivota, uredjena drzava, vladavina prava, socijalni programi.........mozes samo da sanjas.....ali, to ti biva kada shaban pise o necemu sto nije ni video........:roll:

slovenija je imala bnp 1991 5000 us dolara.
danas ima 25000 us dolara.znaci 5 puta vise.
slovenija je imala 4 miljarde dolara spoljneg duga 1991 a danas 20 milijardi. znaci 5 puta vise

i di tu vidis napredak.
moj komsija je imao jugo i malu kucu 1991 i bio bez kredita. danas ima veliku kucu i opel i kredit od 150000 evra. jel on po tebi napredovao.

a sto se tice slovenije slovenija je danas prva u evropi po broju samoubistava. sigurne to nije posledica dobro uredjene drzave i jakog socijalnog programa. sto se tice socijalnog programa u sloveniji ogroman procenat ljudi zivi u takozvanim stanarskim zajednicama koje cine 2,3 i vise osoba koje su prisiljene ziveti zajedno u maloj garsonjeri jer nemaju dovoljno para da zive posebno.
kredite koje im je uvalila evropa za ozivlajvanje privrede potroseni su uglavnom kupovinom skupih automobila i izgradnjom lepih kuca evropskog standarda i nemajuci mogucnost da vrate te kredite dosta slovenaca poseze ruku na sebe.
osim severozahodne slovenije to jest gorenjske u potezu jesenice kranj ljubljana ostala slovenija je balkan po svim merilima. a gorenjska i ljubljansko polje bilo je i u vreme jugoslavije najrazvijeniji deo zemlje. pa cak i tu naprimer u skofjoj loci ili bogatom kranju pogledaj kakva je infrastruktura. ne previse bolja nego kod mene u bresnici u kragujevcu.

slovenija je imala bnp 1991 5000 us dolara.
danas ima 25000 us dolara.znaci 5 puta vise.
slovenija je imala 4 miljarde dolara spoljneg duga 1991 a danas 20 milijardi. znaci 5 puta vise

i di tu vidis napredak.
moj komsija je imao jugo i malu kucu 1991 i bio bez kredita. danas ima veliku kucu i opel i kredit od 150000 evra. jel on po tebi napredovao.

a sto se tice slovenije slovenija je danas prva u evropi po broju samoubistava. sigurne to nije posledica dobro uredjene drzave i jakog socijalnog programa. sto se tice socijalnog programa u sloveniji ogroman procenat ljudi zivi u takozvanim stanarskim zajednicama koje cine 2,3 i vise osoba koje su prisiljene ziveti zajedno u maloj garsonjeri jer nemaju dovoljno para da zive posebno.
kredite koje im je uvalila evropa za ozivlajvanje privrede potroseni su uglavnom kupovinom skupih automobila i izgradnjom lepih kuca evropskog standarda i nemajuci mogucnost da vrate te kredite dosta slovenaca poseze ruku na sebe.
osim severozahodne slovenije to jest gorenjske u potezu jesenice kranj ljubljana ostala slovenija je balkan po svim merilima. a gorenjska i ljubljansko polje bilo je i u vreme jugoslavije najrazvijeniji deo zemlje. pa cak i tu naprimer u skofjoj loci ili bogatom kranju pogledaj kakva je infrastruktura. ne previse bolja nego kod mene u bresnici u kragujevcu.

A priznaj...........nisi bio u Sloveniji???:rotf:

ce ti mislis da ne vem kdi je slovenijo prijatelju?

se veda.....ves ves.......krompir je debeu , debeu.......:hahaha:

ali, to sto znas da nadjes na karti ne znaci da si bio u sloveniji, a iz prilozenog teksta se vidi da nisi......sto je ok, nemam nista protiv........ali, kako mozes da tako ubedjeno i strastveno zastupas nesto o cemu nemas svoja iskustva???

Slovenija je danas, veoma uredjena zemlja, sa prilicnim ugledom u evropi, gde ljudi rade i zaradjuju pristojne plate od kojih jako lepo zive......vece su im plate cak i od nekih starih clanica eu........

Nema kriminala, zdravstvena zastita je do yaya, putuju kao sumanuti po svetu.....svaki vikend provode ili na moru ili na planini , a i banje su sredili da ne verujes........

Jednostavno, ljudi zive kao mali bubrezi u debelom loju....i to nece promeniti prica iz gladne srbije, kako su slovenci u buli......:roll:

se veda.....ves ves.......krompir je debeu , debeu.......:hahaha:

ali, to sto znas da nadjes na karti ne znaci da si bio u sloveniji, a iz prilozenog teksta se vidi da nisi......sto je ok, nemam nista protiv........ali, kako mozes da tako ubedjeno i strastveno zastupas nesto o cemu nemas svoja iskustva???

Slovenija je danas, veoma uredjena zemlja, sa prilicnim ugledom u evropi, gde ljudi rade i zaradjuju pristojne plate od kojih jako lepo zive......vece su im plate cak i od nekih starih clanica eu........

Nema kriminala, zdravstvena zastita je do yaya, putuju kao sumanuti po svetu.....svaki vikend provode ili na moru ili na planini , a i banje su sredili da ne verujes........

Jednostavno, ljudi zive kao mali bubrezi u debelom loju....i to nece promeniti prica iz gladne srbije, kako su slovenci u buli......:roll:

pa nemoj me tako osudjivati. mozda sam preterao ali ako francuzima i nemcima ne cvetaju ruze vec 10 godina sto bi jednoj maloj polurazvijenoj sloveniji bilo bolje.
podatke koje sam ti naveo su apsolutno tacni. slovenci za ceo svoj kvazi-standard mogu zahvaliti kreditima od eu .....ako se uopste moze reci da je kredit nesto pozitivno.
daj srbiji 30 milijardi evra kredita podeli narodu kredite za kuce kola puteve pa ce da vidis kako ce srbija opticki da procveta. pa od kad su odobreni krediti od kojekakvih austrijskih banaka po srbiji odmah upada u oci da narod gradi lepe kuce vozi dobra kola.................
ali kredit nije resenje. videli smo kako to funkcionise u kapitalizmu. propade amerika bas radi tih kredita.
i nemoj da me zayebavas sa to dal poznajem sloveniju. ima deda milun mlogo poslovne veze sa slovenci a i navrnem ponekad u dezelu da prodam zelenjavo. imam bre informacije iz prvu ruku.

Poslednja izmena:

Back