Homoljac
Domaćin
- Poruka
- 3.155
Voleo bih da dođu u Beograd da izvedu počasni udarac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da dođu u Beograd da izvedu počasni udarac
Не мислим ништа.Мислим да сваки разуман Србин треба да има очишћено и подмазано оружје.Кад затреба.Sve u svemu, najebali smo... Oni samo popunjavaju priču kako su je i zamislili... Novi svetski poredak koji mi govori sledeće:
Optužiće Srbiju za ratni zločin u Hrvatskoj, nebuloza kao i presuda hr generalima, Srbija će biti optužena za genocid u bosni i na Kosovu a na kraju će otcepiti Vojvodinu i možda sandžak.
Što se tiče Hrvatske, vidim da već kreću odvajanja dalmacije od ostatka Hr.
Šta mislite o tome?
NacistiУсташки кретени.
Не мислим ништа.Мислим да сваки разуман Србин треба да има очишћено и подмазано оружје.Кад затреба.
sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/223586/Provokacija-Suker-i-Hrvatski-savez-pozvali-Gotovinu-i-Markaca-na-mec-sa-Srbijom
"Vidimo se na sledećoj utakmici reprezentacije", navodi se u saopštenju HNS-a, a prenosi portral Index.
Susednu zemlju je zahvatila velika euforija i među sportistima, pa je tako selektor Hrvatske Igor Štimac svoje oduševljenje podelio na Fejsbuku, a putem društvenih mreža su se oglasili i brazilski(!) fudbaler Samir, te Dejan Lovren i skijaš Ivica Kostelić.
"Hrvatska je slobodna, naši vitezovi opet jašu", napisao je Kostelić na Fejsbuku.
![]()
Увек има стоке.možetze imat oružje, samo ne znam protiv koga će te ga upotrijebit.
Sve u svemu, najebali smo... Oni samo popunjavaju priču kako su je i zamislili... Novi svetski poredak koji mi govori sledeće:
Optužiće Srbiju za ratni zločin u Hrvatskoj, nebuloza kao i presuda hr generalima, Srbija će biti optužena za genocid u bosni i na Kosovu a na kraju će otcepiti Vojvodinu i možda sandžak.
Što se tiče Hrvatske, vidim da već kreću odvajanja dalmacije od ostatka Hr.
Šta mislite o tome?
al onda i kod nas Sljivancanin da ucini isto
И Вуковар личи на летовалиште,Шљиванчанин га оправио.kako može biti isto??? šljivančanin osuđeni ratni zločinac, gotovina oslobođen
kako može biti isto??? šljivančanin osuđeni ratni zločinac, gotovina oslobođen
Šta mislite o tome?
sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/223586/Provokacija-Suker-i-Hrvatski-savez-pozvali-Gotovinu-i-Markaca-na-mec-sa-Srbijom
"Vidimo se na sledećoj utakmici reprezentacije", navodi se u saopštenju HNS-a, a prenosi portral Index.
Susednu zemlju je zahvatila velika euforija i među sportistima, pa je tako selektor Hrvatske Igor Štimac svoje oduševljenje podelio na Fejsbuku, a putem društvenih mreža su se oglasili i brazilski(!) fudbaler Samir, te Dejan Lovren i skijaš Ivica Kostelić.
"Hrvatska je slobodna, naši vitezovi opet jašu", napisao je Kostelić na Fejsbuku.
![]()
Kakvi ste nikakvi ne znam šta bi se desilo.![]()
Pa jel vidite da sve ovo što se dešava nema veze sa razumom? Akonto toga donosim ove zaključke