Andjela
Elita
- Poruka
- 23.874
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravda je spora, ali dostizna.
A, sta ti je toliko smesno?
Pravda je spora, ali dostizna.
Ја то причам одувек,само да подсетим.Нажалост,ако хоћеш да се светиш,мораш да уђеш у криминал и на теби је да преломиш.У врху наше државе су све сами бескичмењаци а у службама безбедности Црногорци.Држава функционише само кад треба да убије неког од својих људи.Da su Jevreji cekali pravdu, mnogi bi nacisti i islamisti i danas krckali svoje penzionerske godinice po belosvetskim plazama.
Gora je nepravda svest o tome da se neki zlocinci baskare po morima, svakoga dana se smeju svojim zrtvama i cinjenici kako su uradili sta su uradili, a prosli nekaznjeno.
Ti slobodno nastavi da sanjas o uzvisenoj svetskoj pravdi, pa kad ti dodje sudnji dan i odes znajuci da Oric u svojim devedesetim zivi u Brazilu ili gde vec, seti se ponovo te tvoje kosmicke pravde.
A, sta ti je toliko smesno?
I, šta onda ?!
Zamolio bi te da ne mlatiš praznu slamu i ne oduzimaš nam vreme sa pubertetskim konstatacijama kao što
ti je u prvoj rečenici posta,
osim ako su obaveštajne službe baš dokone pa nemaju drugih zadataka i poslova da se njima bave nego
"čistim ko suza poštenjačinama" kao što je gotovina.
Na DGSE zaštitu gotovine su svi sumnjali zbog gotovinoga bekgraunda u Legiji stranaca,
ali očito da je on imao još saradnika npr iz IRA-e i onih koji su sa njima bili dobri,
kao i što je imao zaštitu i podršku i igrača narko-mafije i iz miljea krijumčara droge i oružija ...
Добро.И где је ту лично твоја корист?Јеси ли опљачкао којег Србина на време?Pa čekaj malo. Presuda Gotovini i Markaču trebala je biti izrečena u dvanaestom mjesecu. Prolongirana je mjesec dana ranije. Dva dana prije obljetnica pada Vukovara.
Ako sam ja znao za ovo prije mjesec dana kako neće Washington. I koja vam je poruka poslana. Oslobađanje hrvatskih generala, isti dan australski ministar potpisuje odluku o isporučivanju Kapetana Dragana Hrvatskoj.
Jel treba crtat??
"Hrvatska je slobodna, naši vitezovi opet jašu", napisao je Kostelić na Fejsbuku.
Добро.И где је ту лично твоја корист?Јеси ли опљачкао којег Србина на време?
С њима је лако.Ставиш добар водокотлић и пустиш воду.I do sad sam strahovao, da li ću morati nekad da odem u tu njihovu, a sad vidim da mi ni međunarodne institucije ne garantuju ni goli život.
Nekad sam letovao tamo u njihovoj, a sad više ni ne razmišljam o tom.
Pesimista sam po tom pitanju.
Pa čekaj malo. Presuda Gotovini i Markaču trebala je biti izrečena u dvanaestom mjesecu. Prolongirana je mjesec dana ranije. Dva dana prije obljetnica pada Vukovara.
Ako sam ja znao za ovo prije mjesec dana kako neće Washington. I koja vam je poruka poslana. Oslobađanje hrvatskih generala, isti dan australski ministar potpisuje odluku o isporučivanju Kapetana Dragana Hrvatskoj.
Jel treba crtat??
sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/223586/Provokacija-Suker-i-Hrvatski-savez-pozvali-Gotovinu-i-Markaca-na-mec-sa-Srbijom
"Vidimo se na sledećoj utakmici reprezentacije", navodi se u saopštenju HNS-a, a prenosi portral Index.
Susednu zemlju je zahvatila velika euforija i među sportistima, pa je tako selektor Hrvatske Igor Štimac svoje oduševljenje podelio na Fejsbuku, a putem društvenih mreža su se oglasili i brazilski(!) fudbaler Samir, te Dejan Lovren i skijaš Ivica Kostelić.
"Hrvatska je slobodna, naši vitezovi opet jašu", napisao je Kostelić na Fejsbuku.
![]()
Mogu staviti i Paveliceve transparente . Koliko znam , ni on nije osudjeni ratni zlocinac .Pa dobro u čemu je problem. Gotovina i Markač su oslobođeni svih optužbi, slobodni su ljudi. Imaju pravo doći na utakmicu.
Nije ništa očito..
Činjenica da ga je britanska tajna služba istraživala ne znači ništa.
Kao pripadnik Legije stranaca ima je zaštitu francuskih obavještajnih službi jer je između ostalog za njihove potrebe boravio kao instruktor u Južnoj americi..