Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni!

Kakva ce biti odluka zalbe hrvatskim generalima u Hagu ?

• Tuzba ce biti odbacena, a kazna potvrdjena.

• Tuzba ce biti uvazena, a kazna smanjena.

• Oslobadjajuca presuda.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja ne znam šta se sad toliko grakće oko te oslobađajuće presude za ovu dvojicu zločinaca? Ceo taj zločinački pir je i izveden uz pomoć Zapada i Srbije...Oni su samo odradili ono što im je svojstveno kroz istoriju, znajući da imaju dobru zaleđinu i da neće odgovarati za svu tu pobijenu nejač...Razumem ljude koji su sa tih prostora , al' to vam je tako! Čekajte svoju priliku, pa naplatite stostruko ! Prilika će sasvim sigurno biti...Istorija !

ovi zlocini ce proci nekaznjeno.

Zato trebamo povuci preostali srpski narod iz ustasluka inace ce ih snaci ovakva sudbina za 10-20-30 godina ili ce biti asimilovani u Hrvate vremenom.

Mada u 80% slucajeva , u Hrvatskoj su ostali samo srpski starci, mladi su svi vec odavno otisli.

Ја када сам још давно на овом форуму рекао да све Србе из Хрватске треба преселити у Србију или у РС сви су ме критиковали јер би то значило нестајање српске културе и нестанак доказа да су Срби тамо живели.
Само што ће Срби тамо ионако нестати, пре или касније...

Britanske tajne službe istražuju mnogo toga kao i sve slične službe.
Francuske obavještajne službe su pomagale Gotovini cijelo vrijeme dok je bio u bijegu.
Jedan Hrvat im ne bi nikada bio kamen spoticanja u njihovim međusobnim odnosima.

I, šta onda ?!

Zamolio bi te da ne mlatiš praznu slamu i ne oduzimaš nam vreme sa pubertetskim konstatacijama kao što
ti je u prvoj rečenici posta,
osim ako su obaveštajne službe baš dokone pa nemaju drugih zadataka i poslova da se njima bave nego
"čistim ko suza poštenjačinama" kao što je gotovina.

Na DGSE zaštitu gotovine su svi sumnjali zbog gotovinoga bekgraunda u Legiji stranaca,
ali očito da je on imao još saradnika npr iz IRA-e i onih koji su sa njima bili dobri,
kao i što je imao zaštitu i podršku i igrača narko-mafije i iz miljea krijumčara droge i oružija ...

Од кад је света и века зна се - ко се последњи смеје, најслађе се смеје.

Смеј се док можеш, ускоро ћете колективно кукати.

Realno, ovim su postavljeni temelji nekog novog oružanog sukoba, a taj će biti još gori nego prvi.

To što će npr. klikk ili bilo koji od ostalih ustaša gledati na etničko čišćenje kao na komediju, je samo kap u moru.

Nacionalizma nad globalizmom? :lol:

Meni se čini da je pobjeda zločina nad pravdom i to sve pod palicom tog globalizma ;)

Jok, globalizam je ideologija politicke korektnosti koja osudjuje sve nacionalne zlocince i nacionalne drzave.

Znaci imamo i Karlu i Natasu Kandic u taboru pljuvaca presude...E nisam verovao da ce se desiti takav dan. Sta je sledece, Miha i Mancini ce biti proglaseni najboljim trenerima u svetu?

Ја када сам још давно на овом форуму рекао да све Србе из Хрватске треба преселити у Србију или у РС сви су ме критиковали јер би то значило нестајање српске културе и нестанак доказа да су Срби тамо живели.
Само што ће Срби тамо ионако нестати, пре или касније...

ma to je zavrsen posao .

Svi mladi Srbi su iz Hrvatske ili proterani uglavnom ili ce se asimilovati u Hrvate jer su njima okruzeni

to je surova realnost.

Zato je bolje ponuditi tim ljudima smestaj u Republici Srpskoj i poslove , da broj Srba makar ostane veci da se grupisemo na teritorijama koje mozemo da zastitimo i sacuvamo.

Realno, ovim su postavljeni temelji nekog novog oružanog sukoba, a taj će biti još gori nego prvi.

To što će npr. klikk ili bilo koji od ostalih ustaša gledati na etničko čišćenje kao na komediju, je samo kap u moru.

kao vukovarac koji je bio godinama prognan, čija je kuća spaljena/srušena, dio obitelji ubijen suosjećam sa svima kojima se takvo što dogodilo.
a ti si glup ili neznalica ili dijete kad se prijetiš ratom

Ja ne znam sto su nekima sada odjednom Hrvati krivi,oni su krivi za ono sto su pocinili onomad a za ovo je iskljuciv krivac evropska unija i amerika,ko da su oni sami sebe oslobodili.

Cak stavise krivlja je EU za taj zlocin,ona manipulise time vec godinama a sama je ni od koga birana preuzela ulogu sudije a ovo je sad aminovala,sada se u nju moze gledati i kao organizatora i finansijera oluje.

kao vukovarac koji je bio godinama prognan, čija je kuća spaljena/srušena, dio obitelji ubijen suosjećam sa svima kojima se takvo što dogodilo.
a ti si glup ili neznalica ili dijete kad se prijetiš ratom
Читам и смејем се кад видим какве будалаштине пишеш.Причаш једно,радиш друго и очекујеш да ћеш живети 17 година.17 година је нечији цео живот.Живот је поклон а ово што се данас дешава у вашој лудници је само лудило и ништа више.

Ma oslobadjajuca preuda vojnim debilima je uvek smesna i jadna, nego mi nisu jasni ovi nacionalisti koji ne odobravaju ovu pobedu nacionalizma nad globalizmom?:think:

aj leba ti pljuni da je sramota sto su oslobodjeni, nece ti nista biti...kazi jednom da je ucinjena nepravda nad srpskim zrtvama...dodaj sebi malo kredibiliteta da kenjas ovde po forumu...budi nekad i objektivan..probaj, videces oslobadja istina...nemoj se ustezati toliko,,,pusti na volju da podrzis i prosrpske stavove...

aj leba ti pljuni da je sramota sto su oslobodjeni, nece ti nista biti...kazi jednom da je ucinjena nepravda nad srpskim zrtvama...dodaj sebi malo kredibiliteta da kenjas ovde po forumu...budi nekad i objektivan..probaj, videces oslobadja istina...nemoj se ustezati toliko,,,pusti na volju da podrzis i prosrpske stavove...

Pa nemoj čovječe, prvo Kandićka, pa Karla, sad još i kami...KKK :lol:

"Rat je najprofitabilnija ljudska delatnost i organizovan je zarad punjenja džepova pojedinaca. Rat nema pobednika, jer kada se ljudski život gubi, nema dobitka. Ne može heroj biti čovek koji je odgovoran za smrt drugih, shvatite to. Nema heroja. Ni naših, ni drugih. To su samo čudovišta bez griže savesti. Niko od njih nije mislio na vašu budućnost. Ne bih ni da ih imenujem, jer ne zaslužuju to, a znate i sami ko su. Nebitno je da li si Hrvat, Musliman ili Srbin. Ovde je bitno biti nešto više. Ne želim da se ubice proglašavaju herojima bilo gde. Nema potrebe za protestima i neredima. To je samo prikaz toga kakvi nas ljudi vode. Političari željni razdora, rata. Zašto počinjemo priču svaki put iznova?! Zašto ih, jednostavno, sve ne potrpamo tamo gde im je mesto i ne zaboravimo sve?! Nek u tamnicama kuju planove. Kad su oni znali da nas zavade, mi ćemo da pokažemo da smo, i te kako, složniji od njih. Da malo budemo nepristrasni i da malo budemo razumni ljudi. Vi kako hoćete, ali ja biram da budem čovek."

Ma boli me patka za prosrpske stavove. A ako vama i dalje nije jasno kakvi su moji stavovi o oloskim nacionalistima legionarima i vojnicima (pa jos oficirima i to visokim oficirima) svih boja i zvezdica, onda ste vi glupi ljudi. I jos, ako vam nije jasno da ja nikada i ne dajem 5 para za sudske presude i za pravo, ali to je vec visa matmatika za vas.

Тачно.Хрвати нису ништа криви.Они су већином обични убице и криминалци без људскости,који ето тако у гомили ходају овом земљом.Знамо 150 година какви су.

Da neko njima nije dao zeleno svetlo nikada oni ne bi napali Srbina,kao i shiptari uostalom.

Back