Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Ne znam ima li posle svega neka budaletina koja veruje Hagu..LDP ili tako neki?![]()
Pa, čak je, na moje veliko iznenađenje, i LDP osudio ovakav postupak Haga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ima li posle svega neka budaletina koja veruje Hagu..LDP ili tako neki?![]()
Čeda je pao u krizu i ne vidi gde udara.Pa, čak je, na moje veliko iznenađenje, i LDP osudio ovakav postupak Haga.
Pa, čak je, na moje veliko iznenađenje, i LDP osudio ovakav postupak Haga.
kakav je to sud koji osudi nekoga na 24 godine a onda ga oslobodi bez iznosenja ikakvih novih dokaza
Е, па неће моћи ово овако
БЛАЈБУРГ ,БИЋЕ РЕПРИЗА
Ne vredi ti da me moliš, osetljiva sam na mrtve ljude koji su stradali ni krivi ni dužni. Ne mogu da dozvolim da se neko cerka nad srpskim, ma nad bilo čijim grobovima. To što ti zoveš stilska figura, u pravu može da se kazni na više načina.
Realno, svaki vaš čovjek koji je ratovao protiv Hrvatske na našem tlu je kriv,
Oni vaši koji su ratovali na Kosovu za očuvanje integriteta Srbije, za mene su nevini, ako nisu baš napravili neko shranje.
E za to je već trebalo da je bio konflikt svjetskog nivoa , i da ste na strani pobjednika .. ono što se dešavalo je okarakterisano kao Balkanska posla ..
Interesantno, "Srbija sokirana"!
Srbija se sokirala zbog Gotovine,...... hebes Gotovinu,....a nije pre 17 godina prihvatanjem genocida, priznanjem nacisticke drzave!!!
To bi ja nazva', SOK SA ZADRSKOM!!!![]()
I Sloba , kao njihov najverniji sluga !За ОЛУЈУ је требао да буде осуђен и НАТО ПАКТ
Ne sokoli se suviše!!
I nad biskupom ima nadbiskup![]()
Beograd je i muslimanski .. Sarajevo je bosansko , a rušio ga je durmitorski divljak na privremenom radu u BiH ..
Зашто не би одшетао мало са овог форума?Drago mi je da svekoliko pučanstvo pozorno prati oslobođenje Hrvatskih generala koji su nedužni ležali u zatvoru .
Sad stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Srbi su se izbistrili kao jedini krivci za krvoproliće na tlu pokojne Jugovine.
Sad napokon cijeli svijet to vidi.
Ante , ti si naš budući poglavar.
А по теби, дакле, у Сарајеву никада није било Срба?Beograd je i muslimanski .. Sarajevo je bosansko , a rušio ga je durmitorski divljak na privremenom radu u BiH ..
Није два векаBeograd je i muslimanski
Јок морИ.... Sarajevo je bosansko
, a rušio ga je durmitorski divljak na privremenom radu u BiH ..
A ti se u potaji i dalje krstiš sa tri prsta!Beograansd je i muslimki .. Sarajevo je bosansko , a rušio ga je durmitorski divljak na privremenom radu u BiH ..
Pazi kad se to podrazumeva!Који је такође педофил![]()
Зашто лажеш? Зашто се ругаш жртвама усташког терора? Зар не знаш шта су ваше снаге радил српским породицама у Госпићу, Книну, Славонији, по Далмацији (где је формиран и логор ЛОРА, еј, где су онолики Срби МУЧЕНИ и СВИРЕПО убијани као пси!Bogme srpski genocid nad nesrpskim narodima 90-tih, otvorio je svijetu oči da vas drže podalje od civiliziranog svijeta. Čak ste uspjeli i Ruse šokirati.
Лупа као Максим по дивизији. Чим крене да куца по тастатури, знај да није ништа паметно.Sta ova hanuma nalupeta???
Pa onda me optuži. Samo nemoj u Hagu, nisam Hrvat...osudiće me sigurno...
Tvoja empatija je za svaku pohvalu, samo što tvoja netolerancija prema drugima koji nisu tako empatični i osetljivi kao ti nije...
Zeka se ticao izražene sklonosti naših sUsjeda da dižu u vazduh spomenike NOB-e u koju se inače javno zaklinju...
Gde si ti tu našla nešto što je za kaznu, zaista mi nije jasno.
No kako god, meni je ionako vreme za spavanje...![]()
Iza njih nije stajao NATO pakt jer da jeste nebi privatne kompanije i "privatni" generali radili konsultantske poslove sa njihovom vojskom, vec bi ucestvovali otvoreno u tome.
Srbija je bila potpisnica dogovora da ce vojno zastititi srpsko stanovnistvo u Hrvatskoj.
RSK je bila zona pod UN upravom i primirje je prekrsila Hrvatska izvrsivsi napad ili kako bi oni rekli akciju oslobadjanja.
Srbija ako tada nije bila sposobna da sprovede mobilizaciju i ako u vreme tih ratova nije imala razradjen plan kako sta da odbrani ili osvoji treba odma da se rasformira kao drzava i da ne postoji.
Tada je Jugoslavija (Srbija i Crna Gora) bila velesila za taj protektorat koji danas postoji.
Da ne pricam o tome kako je suludo verovati da su Hrvati organizovali akciju u kojoj ce ucestvovati 300,000 vojnika, a da Srbija i srpske sluzbe nisu znale za to.
Zato opet ponavljam, treba posteno reci ili je Slobo uzeo kofere novca ili bolio nas je qurac za RSK jer smo se nadali ako njih zrtvujemo da "nas" nece dirati.
Ko jedno izda izdat ce uvek i svakoga.
Danas Srbija placa cenu svoje politike i nesposobnosti kad su se svi ostali borili za svoje.
Sto je najgore ti laici i maloumnici koji vode tu drzavu nisu ni svesni posledica ove odluke i kako ce to da se odrazi na proces "ratnih reparacija/ostete" i na tuzbu koju Hrvatska tek sada nema razloga da povuce.
E za to je već trebalo da je bio konflikt svjetskog nivoa , i da ste na strani pobjednika .. ono što se dešavalo je okarakterisano kao Balkanska posla ..
Predsednik sudskog Veća je bio taj koji je mogao da odluči, i odlučio je.Mogao je i suprotno...