Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
А ко је био на челу ЈНА јел има да је неко из Србије?Srpski narod u Hrvatskoj izdala je SFRJ i JNA!!!!
MIslim da sam ti ovo,...bezbroj puta ponovio!!!
Нема већ људи из Хрватске и Босне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко је био на челу ЈНА јел има да је неко из Србије?Srpski narod u Hrvatskoj izdala je SFRJ i JNA!!!!
MIslim da sam ti ovo,...bezbroj puta ponovio!!!
Podsjetimo samo na neke zločine koji su javnosti odavno dobro poznati, a na koje su opetovano upozoravali organizacije poput HHO-a, Documente, Centra za mirovne studije ili Građanskog odbora za ljudska prava:
- U Golubiću kraj Knina 6. kolovoza 1995. ubijeno je najmanje 10 civila
- U Mokrom Polju kraj Knina 6. kolovoza 1995. i u narednim danima ubijeno je najmanje petero civila
- Između Gline i Dvora u napadima na izbjegličku kolonu tijekom 7. i 8. kolovoza 1995. ubijeno je nekoliko desetaka civila
- U napadu aviona HRZ na izbjegličku kolonu na "Petrovačkoj cesti" između Bosanskog Petrovca i Ključa, u selu Bravsko, 7. kolovoza 1995. ubijeno je devet civila, a ranjeno 50. Od poginulih, četvero su bili djeca.
- U Komiću kraj Korenice 12. kolovoza 1995. ubijeno je devet civila
- U Gruborima kraj Knina 25. kolovoza 1995. ubijeno je šestero civila
- U Gošiću kraj Kistanja 27. kolovoza ubijeno je sedmero civila
- U Varivodama kraj Kistanja 28. rujna 1995. ubijeno je devetoro civila.
Kemo iz viceva se podmece izmedju Srba i Hrvata u nezgodnom casu.
Crno mu se pise.![]()
U Hrvatske granice nisu nastale na ratu i etnickom ciscenju kao ni u Kosova.
Čestitam, Ante vam je stiga doma. Kakav doček!
Evo,kad Kemo nauči napamet sve ove pesme,pokaje se i napusti pederluk...možemo da pričamo.Aaaaaaaaaaaaah, pa to mi reci... a ja mislim nešto politički. RS je stvarno konzervativna, jadan čovek...
hrvatski generali su oslobođeni, al hrvatskoj državi ostaje obveza pronaći zločince...
Čestitam, Ante vam je stiga doma. Kakav doček!
А ко је био на челу ЈНА јел има да је неко из Србије?
Нема већ човек из Хрватске и Босне.
E nek sam i to doživio da se Krstin patriota klanja Nataši Kandić.![]()
normalno da će doć kad je oslobođen
hrvatski generali su oslobođeni, al hrvatskoj državi ostaje obveza pronaći zločince...
Ne trebaš mi davati Vi. Ako sam dobro shvatio, otkad pratim forum, stariji si od mene. Neugodno mi je da me persiraš.![]()
Btw, zločin je zločin. I mi smo se branili od Srba, pa je malo nedosajalo da naša tri generala završe u zatvoru.
Анте Готовина и Младен Маркач су усташки злочинци.
Pa i granice RS-a su nastale 1992. na pocetku rata, tek kasnije je bilo etnickog ciscenja
Hvala ti sto si nam pojasnio, dakle RS nije genocidna tvorevina![]()
Prijatelju nemoj da se salis sa tom pricom.
1.5 miliona Srba u BiH se izborilo za RS protiv bosanskim muslimana, hrvata kojih je duplo vise (3 miliona) i regularne hrvatske vojske koja je ucestvovala u operacijama u BiH.
Ti hoces da kazes da 7 miliona Srba u Srbiji i CG tada nije moglo da podigne armiju i da odbrani Srbe u Krajini.
Pa da je sve tako sto ti pricas, Srbi su imali frontalnu i vojnu nadmoc i da su odlucili da se povuku iz Krajine, znamo kakva je konfiguracija Hrvatske teritorije i da je nebranjiva od Dubrovnika pa najmanje do Splita.
VJ se hrabro i pametno branila protiv NATO udara, ali pobediti rat bez napada je isto sto i oni klosari u fudbalskoj reprezentaciji igraju a nadaju se pobedi bez gola.
Jos treba dodati da su Srbi mogli da gadjaju sve i jedan Hrvatski grad u tom ratu, za razliku od Hrvatske koja nije mogla ugroziti ni jedan grad u Srbiji.
Lepo treba reci, Slobo je uzeo milion ili milijardu dolara, nije bitno i prodao Krajinu ili bili smo p*cke, hrabriji i odlucniji su bili kad je trebalo i pobedili su rat.
Vidimo danas dokle je povlacenje dovelo Srbiju, na granice Pasaluka, a onda neko treba da prica kako je lakse braniti Beograd (srpsku drzavu) sa Merdara nego iz Zadra.![]()
Анте Готовина и Младен Маркач су усташки злочинци.
Metkom, nožem, maljem... Maštoviti ste vi u tome.
Sada će ovaj sa tvog avatara moći da se iseče još malo...od sreće...
![]()