Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni!

Kakva ce biti odluka zalbe hrvatskim generalima u Hagu ?

• Tuzba ce biti odbacena, a kazna potvrdjena.

• Tuzba ce biti uvazena, a kazna smanjena.

• Oslobadjajuca presuda.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Па то ће ти сваки човек који се бавио разбијањем Југославије написати.
Није ЈНА била војна сила која се могла одупрети НАТО пакту, нити је 1991. године Југославија први пут разбијена.

Шта је могао Милошевић да уради августа 1995. године, кад је НАТО припремио преко приватних војних агенција 250 000 Туђмановаца према Крајини и 150 000 у Славонији.
ВЈ ако је тада имала укупно 80 000 војника.
Јел НАТО бомбардовао Книн јесте, чиме је ВЈ могла то да спречи?
Сад што се теби то не свиђа шта да ти радим.
Али разумем да Тачи напада Србију да Јосиповић напада Србију, да Кацин напада Србију и многе друге хуље али не разумем зашто ти?
Кад је од Словеније до Косова највише страдало војника управо из Србије бранећи своју земљу.

To sto si ti ,..... bas izblebetao,..... niti sam te pitao, niti je bilo predmet debate,..
ali , sta ces, ako ti je to strategija uzmaka pred mocnijim sagovornikom,...u redu!!!
Niti sam spomenuo odbranu proklete jugoslavije , niti bi je ja branio,....pomenuo sam izdaju srpskog naroda u Hrvatskoj!!!
Nikad nidje nisam pomenuo potrebu Srbije da je vojno mogla Krajinu braniti,...sta laprdas???
Opet nisu u stanju da navedes ni jedan jedini post dje sam Srbiju vredjao!!!
Znaci, ...ne sheri!!!

RS je izvor najveceg zla na Balkanu.
Za pocetak ukidanje pa da idemo ka konacnom pomirenju :ok:

stadionv.jpg

Dođi da je ukineš.

kolega djelomicno si u pravu osim generalizacije
a pravi krivci su vec kaznjeni ..makar ne od ovozemaljskog suda ..pazi i citaj dobro
svi krivci su kaznjeni za sukobe devedesetih a da nisu morali ovde biti osudjeni

:bye:

Ne znam gde je bila generalizacija.

Što se tiče kažnjavanja na "najvišoj instanci", želim da verujem da svako dobije ono što zasluži...

Samo, problem je što dok svi ne dođemo do "najviše instance" treba živeti na zemlji...a to je teško kada si Srbin, pa živiš pored onih koji smatraju da je povremeno tamanjenje Srba očigledno Bogougodno delo, jer se pred zemaljskim sudovima za to ne dobijaju presude... (Naser Orić, Hrvati, Ramuš Haradinaj...)...

To sto si ti ,..... bas izblebetao,..... niti sam te pitao, niti je bilo predmet debate,..
ali , sta ces, ako ti je to strategija uzmaka pred mocnijim sagovornikom,...u redu!!!
Niti sam spomenuo odbranu proklete jugoslavije , niti bi je ja branio,....pomenuo sam izdaju srpskog naroda u Hrvatskoj!!!
Nikad nidje nisam pomenuo potrebu Srbije da je vojno mogla Krajinu braniti,...sta laprdas???
Opet nisu u stanju da navedes ni jedan jedini post dje sam Srbiju vredjao!!!
Znaci, ...ne sheri!!!
Ко је бре издао српски народ у Крајини?

Back