- Poruka
- 16.723
Pa lezbejka.Mora prvo na lečenje.
Pa morala jadna da to postane.. razocarali je pimpeci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lezbejka.Mora prvo na lečenje.
Kada ce se ukinuti RS![]()
Па то ће ти сваки човек који се бавио разбијањем Југославије написати.
Није ЈНА била војна сила која се могла одупрети НАТО пакту, нити је 1991. године Југославија први пут разбијена.
Шта је могао Милошевић да уради августа 1995. године, кад је НАТО припремио преко приватних војних агенција 250 000 Туђмановаца према Крајини и 150 000 у Славонији.
ВЈ ако је тада имала укупно 80 000 војника.
Јел НАТО бомбардовао Книн јесте, чиме је ВЈ могла то да спречи?
Сад што се теби то не свиђа шта да ти радим.
Али разумем да Тачи напада Србију да Јосиповић напада Србију, да Кацин напада Србију и многе друге хуље али не разумем зашто ти?
Кад је од Словеније до Косова највише страдало војника управо из Србије бранећи своју земљу.
...pa-paaaa...ljbiška, ahahhahaahha....leeeeepo, preleeepo sanjaj...jel dobro?
Kemo, ne jedi ono sto se ne jede.. sta bi ti hteo.... kalifat?
Izraz koji dokazuje da čak i nešto poput ***** može da ima pederski prizvuk. Gejevi svijeta ujedinite se pod njim.Pa morala jadna da to postane.. razocarali je pimpeci![]()
Ja bih zelio da se ljudi pocnu vracati u BiH i Hrvatsku,dok postoji RS(neprirodna tvorevina),to je skoro nemoguce.
o 'rvatice sto si recita.. mora da si dobra i u krevetu.. sto bi rekli vatrena...
p.s.
Ako si neki skndelj - odabi!!!![]()
Ja bih zelio da se ljudi pocnu vracati u BiH i Hrvatsku,dok postoji RS(neprirodna tvorevina),to je skoro nemoguce.
RS je izvor najveceg zla na Balkanu.
Za pocetak ukidanje pa da idemo ka konacnom pomirenju![]()
...ma ljubiška ja tebe
po rvacki...jel more,
da upotpuniš svoju predođbu o meni
Pa da razgulimo...aaaa?
kolega djelomicno si u pravu osim generalizacije
a pravi krivci su vec kaznjeni ..makar ne od ovozemaljskog suda ..pazi i citaj dobro
svi krivci su kaznjeni za sukobe devedesetih a da nisu morali ovde biti osudjeni
![]()
Eto vidish. Shodno tome , ja imam legitiman razlog da jehbem mamu i tebi i svima onima koji misle kao ti !!!!!!!!!!!
Ružna bre.I ne kreće na pijacu bez 2 litre piva.Posalji neku slobodniju sliku![]()
Zbog čega je Republika Srpska neprirodna tvorevina?
Zbog čega je Republika Srpska neprirodna tvorevina?
Slazem se,neprirodne su zato sto su im granice nastale na ratu i etnickom ciscenjuJedina neprirodna tvorevina je ona Pederacija. Ona da se uzdigne u rang drzave, a RS da se pripoji Srbiji, kako i Bog zapoveda.
Zato što je on ***** a u RS ne primaju takve.Zbog čega je Republika Srpska neprirodna tvorevina?
Ružna bre.I ne kreće na pijacu bez 2 litre piva.
Slazem se,neprirodne su zato sto su im granice nastale na ratu i etnickom ciscenju![]()
Ко је бре издао српски народ у Крајини?To sto si ti ,..... bas izblebetao,..... niti sam te pitao, niti je bilo predmet debate,..
ali , sta ces, ako ti je to strategija uzmaka pred mocnijim sagovornikom,...u redu!!!
Niti sam spomenuo odbranu proklete jugoslavije , niti bi je ja branio,....pomenuo sam izdaju srpskog naroda u Hrvatskoj!!!
Nikad nidje nisam pomenuo potrebu Srbije da je vojno mogla Krajinu braniti,...sta laprdas???
Opet nisu u stanju da navedes ni jedan jedini post dje sam Srbiju vredjao!!!
Znaci, ...ne sheri!!!