Anonimnost opusta do neprijatnosti

gost 374444

Aktivan član
Poruka
1.272
Posmatram s vremena na vreme pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po internetu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim?

Posmatram s vremena na vreme pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po internetu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim?

ne baljezgaj i ne vredžaj legende

u pocetku zabava pa posle zavisnost,tj navika...ko kad ujutru operes zube :lol:

Dobro se ti pitaš,ali nema to veze,ja sam skroz opusten lik,ali nisam neki mulac,umem prilicno da budem neprijatan i da se posvadjam kad raspravljam,a umem i da raspizdim,a kad me gledaš ovde kako lupetam i vredjam,misliš da sam neki slinavac pa se ovde kurčim,kad ne smem uživo...

- - - - - - - - - -

A imam i jako gadnu narav kad popijem,hoću da padnem:lol:

Dobro se ti pitaš,ali nema to veze,ja sam skroz opusten lik,ali nisam neki mulac,umem prilicno da budem neprijatan i da se posvadjam kad raspravljam,a umem i da raspizdim,a kad me gledaš ovde kako lupetam i vredjam,misliš da sam neki slinavac pa se ovde kurčim,kad ne smem uživo...

- - - - - - - - - -

A imam i jako gadnu narav kad popijem,hoću da padnem:lol:

zato se pije u drustvu

- - - - - - - - - -

Post da vidim koliko imam postova.. i spadam li u kaljužu uvodnog posta.:D

zasto kaljuzu? nije tema striktno o forumu, nego webu uopsteno

Poslednja izmena:
neko živi život na internetu jer mu je stvarni loš zbog njemu znanih stvari
a opet imaš osobe koje sticajem okolnosti ubijaju vreme

nije to generalno, sada uperiš prstom na nekoga i kažeš i pomisliš aha, evo ga problem
ili što reče Ankora, možda jesmo nesvesni da smo kaljuga :lol:

neko živi život na internetu jer mu je stvarni loš zbog njemu znanih stvari
a opet imaš osobe koje sticajem okolnosti ubijaju vreme

nije to generalno, sada uperiš prstom na nekoga i kažeš i pomisliš aha, evo ga problem
ili što reče Ankora, možda jesmo nesvesni da smo kaljuga :lol:

ubijanje vremena? moze se vreme ubiti na 100 pametnijih nacina, zasto bas ovaj? trazi namanje truda ili?

ja sam uvek dosta punila, a u ovom zadnjem naletu sam valjda napunila u sezoni 2012-2013 :zper: ali sad da me pitaš šta sam pisala i ne znam, nekako mi mnogo. ali da se ne vraćam na to. mada ti neki što ujedaju bockaju i nemaju toliko kvantitativno to je više kvalitet :per:
u stvari sad i manje. kad bih se vratila u tu godinu, da li bih manje pisala? da. da li bih pisala? da. možda bi sad bolje ispalo s tim hm "drugarima" jer sad drugari nismo a tad smo kao pomalo bili. eto

znam ja na sta ti mislis, ali daj argument da vuce na pozitivno?
gde god odes npr forum, fejs, blog svi su samo naj,naj

Meni je forum jedna livada. Na toj livadi sam ja KOZA koja u miru bez brige i pameti - brsti, mekeće i sve ostalo što predstavlja BEGSTVO od reale na zabavan način.
Imam 35 .. i nešo K postova, a i dalje .. imam uredan sexualni, društveni i job život.

Netko ode ujutro na pelinkovac, dva..
.. a neki odu na forum i požele pojedinim diskutantima DOBRO JUTRO..

Neki odbijaju društvo prijatelja, žicaju vagine po inboxima.. šalju svoje penise, ljigave i prave se pametni o-27 .
Neki su usamljeni, ne pašu im buka realnog svijeta. Tu si kroje svijet po potrebi.. možda preboljavaju, možda nešto traže .. možda NE.

Mene ne zanima zašto je netko na forumu. Ne pitam se ZAŠTO.
Pozitivan stav je ne biti MINUS..
Ne tražim MINUS na forumu. Nisam zato tu. :)

Meni je forum jedna livada. Na toj livadi sam ja KOZA koja u miru bez brige i pameti - brsti, mekeće i sve ostalo što predstavlja BEGSTVO od reale na zabavan način.
Imam 35 .. i nešo K postova, a i dalje .. imam uredan sexualni, društveni i job život.

Netko ode ujutro na pelinkovac, dva..
.. a neki odu na forum i požele pojedinim diskutantima DOBRO JUTRO..

Neki odbijaju društvo prijatelja, žicaju vagine po inboxima.. šalju svoje penise, ljigave i prave se pametni o-27 .
Neki su usamljeni, ne pašu im buka realnog svijeta. Tu si kroje svijet po potrebi.. možda preboljavaju, možda nešto traže .. možda NE.

Mene ne zanima zašto je netko na forumu. Ne pitam se ZAŠTO.
Pozitivan stav je ne biti MINUS..
Ne tražim MINUS na forumu. Nisam zato tu. :)

odgovaras kao da se osecas prozvanom :hahaha:
zaboga procitajte temu kako je postavljena, pricamo o ljudima koji u virutelnom svetu glume ludilo, ne dajemo dijagnoze forumasima

ubijanje vremena? moze se vreme ubiti na 100 pametnijih nacina, zasto bas ovaj? trazi namanje truda ili?

Ovo je već žvakanje već 100 puta prožvakane teme.
Da, svijet je danas takav. Sve nam je na izvol'te, medij .. utjecaj linkova i slično. Ipak, promjene nećeš vidjeti ili živjeti pitajući se tu -ZAŠTO..
već npr..

Odvedi svoje dite kraj drveta. Popni se na njega. To dite će vidjeti tebe i popet će se na to isto drvo. To dite će pokazati svom prijatelju kako se popeo na drvo .. zatim će njih dvoje tu fotografiju staviti na fejs i drugi će to lajkati. To je DANAS tako, ali .. ti si tom ditetu dao primjer realnog svijeta koji na zabavan način može konkurirati virtualnom sjedalačkom životu.

Ovo je samo primjer, jer.. dica su naše gore list.
(ukoliko želiš neke promjene)

- - - - - - - - - -

odgovaras kao da se osecas prozvanom :hahaha:
zaboga procitajte temu kako je postavljena, pricamo o ljudima koji u virutelnom svetu glume ludilo, ne dajemo dijagnoze forumasima

Tražio si me mišljenje. Dala sam ti nacrtanu verziju svog mišljenja.
I evo, tebi je to smišno. :)

I ti si meni smišan s ovom temom o luđacima na forumu. :)
Na pdfu- LJUBAV I SEX.:)

neki ljudi koji meni padaju na pamet kao neprijatni uopšte ne deluju ni nedruštveno ni siroto, deluju ok pozicionirano u društvu i reklo bi se, ako nemaju baš "sve" da imaju "dosta". često su u prilici da se qrče svojom seksualnošću-izgledom-pronicljivošću
ima i nekih drugih

Back