Z
Za doktora
Gost
Prije nesto vise od dve godine udala sam se i obadvoma je ovo drugi brak. Oboje imamo djecu iz prvog braka. Moje dijete zivi s nama, a moj suprug nema nikakav kontakt sa svojim djetetom. Veoma je preke naravi, ali sam u poslednje neko vijeme primjetila da ima veoma cudno ponasanje. Stalno je opterecen da mu moje dijete i ja radimo lose stvari da bi ga povrijedili ili nazao ucinili. U svemu sto bilo dijete ili ja uradimo pogreno, ali zaista nenamjerno, on tvrdi da mi to smisljeno radimo protiv njega. Cak i ako se radi o bezazlenim stvarima, npr. casi, pepeljari..Svu moju njeznost i paznju prema njemu on tumaci kao moji "smisljenu igru" jer ja nesto hocu od njega. Ja sam ga zavoljela i zaista mi za njega nista nije tesko uciniti. Cak je i moje 12-godisnej dijete primjetilo da neke stvari umislja i trazi u njima zlo tumacenje,koje je upereno protiv njega.
Imao je probleme sa varenjem i nalazi nisu ukazivali ni na kakvo oboljenje. Ljekar ga je uputio psihijatru, da cuje i njegov nalaz i misljenej, i on je u ordinaciji naravio uzasnu scenu.
Da li se ipak radi o nekakvim psihickim smetnjama?Ja bih mu pomogla ako je to potrebno, ali ne znam kako.
Imao je probleme sa varenjem i nalazi nisu ukazivali ni na kakvo oboljenje. Ljekar ga je uputio psihijatru, da cuje i njegov nalaz i misljenej, i on je u ordinaciji naravio uzasnu scenu.
Da li se ipak radi o nekakvim psihickim smetnjama?Ja bih mu pomogla ako je to potrebno, ali ne znam kako.