Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Ne,nju,pardon.Mene pitas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nju,pardon.Mene pitas?
Neke upale i ciste i polipe....Ne,nju,pardon.
Sta si ti neki istrazitelj?navedite ko šta pije za smirenje
A sta ti je to?da li praktikujete bacanje drkice u cilju relaksacije?
A zaovo , mogu da ti kazem , nisi jedini .mislim da mi se situacija jako pogrošala sa ovim tropskim talasom, vrlo se osećam napeto, nervozno, uznemireno, razdržaljivo i smlaćeno ujedno, plus depresivno
dodirivanje sebe u cilju zadovoljstva praćeno erotskom fantazijomA sta ti je to?
Nisam tako nesto probala u cilju smirivanja.dodirivanje sebe u cilju zadovoljstva praćeno erotskom fantazijom
meni pomaže, prvo skrenem mislim, zatim doživim uzbuđenje i zadovoljstvo, a onaj trenutak posle orgazma odiše jakom smirenošću
no to je sve kratkog daha
ubrzo se depra pojača ali bar imam manje energije za nervozu
Haha,legendo.da li praktikujete bacanje drkice u cilju relaksacije?
Tako jeznao sam da bez klima uređaja ne smem čekati ovaj period godine.... trenutno mi je u sobi 23.8, smetaju mi tako visoke vrednosti, ode li preko 25 krećem da se ladnom vodom tuširam
Nesto te slabo ima na forumu.znao sam da bez klima uređaja ne smem čekati ovaj period godine.... trenutno mi je u sobi 23.8, smetaju mi tako visoke vrednosti, ode li preko 25 krećem da se ladnom vodom tuširam
Pa nekad,nekad dodji.sprovodim povremeno detoks od gledanja u ekran jer mi se sve smuči
Koje si godiste?Neznam,ovi oko mene lexilium uzimaju.gledam ovu kutiju seroxata, kojem ipak nisam dao realnu šansu (pio ga samo tri dana)...... možda je on rešenje....
Koliko je imao god?Pitam jer ovdje kazu kao umiru ovi stariji od 65.Ja sam bas nesto bezveze danas. Sinoc sam saznala da je umro jedan drug od korone.
A gde je to ,,ovde,, ?Koliko je imao god?Pitam jer ovdje kazu kao umiru ovi stariji od 65.