Anksioznost

Ja imam nesnosne glavobolje vec dve nedelje, mozda cak i malo duze. Nos mi je konstantno zapusen. Isla kod orl. Radila alergo test. Nisam alergicna. Krvna slika dobra. Bris grla i nosa u redu. IgE u granicama normale. Na kraju odem kod neurologa opet ( bila prosle godine jer prosle godine sam imala isto glavobolje jedan period po prvi put u zivotu i uradila sve pretrage, magnetnu, angiografiju, kolor dopler krvnih sudova. Sve ok. ) i kaze mi da imam tenzione glavobolje udruzene sa anksioznoscu. Dala mi je lek za glavobolju. Anti depresiv i ksalol. Kao drogirana sam evo dan drugi. Glava me malo popustila danas.

Ja imam nesnosne glavobolje vec dve nedelje, mozda cak i malo duze. Nos mi je konstantno zapusen. Isla kod orl. Radila alergo test. Nisam alergicna. Krvna slika dobra. Bris grla i nosa u redu. IgE u granicama normale. Na kraju odem kod neurologa opet ( bila prosle godine jer prosle godine sam imala isto glavobolje jedan period po prvi put u zivotu i uradila sve pretrage, magnetnu, angiografiju, kolor dopler krvnih sudova. Sve ok. ) i kaze mi da imam tenzione glavobolje udruzene sa anksioznoscu. Dala mi je lek za glavobolju. Anti depresiv i ksalol. Kao drogirana sam evo dan drugi. Glava me malo popustila danas.
Drž' se

Ne znam dal je do ovog vremena,ali svi se osecamo lose
posle 2 meseca opet sam imao malu krizu

Ne ja vise nisam anksiozna , ja sam kompletno ludilo .Vucem se ko iscedjena , ali cak i onda , besna krpa vise od nedelju dana ...Pa me uhvatila neka temperatura , mucnina , bolovi ...I posto sam ja od onih koji nikada ne idu odmah kod lekara , pocnem sama da se lecim , ne.
Rastavic, brusnica , Palisept .Juce odem konacno i to kod svog ginekologa jer su i jajnici poceli da zezaju .UZ....Dve ciste na levom , polip na grlicu i upala mokracnih kanala ...CVRC!Dobijem neke lekove koji mi inace urnisu creva , jer , naravno , baksuz ima i iritabilni pa nista ne sme da unese u sebe.Jutros vadila krv , neke analize , urin ovo ono ...Cekam rezultate , pa opet kod njega da se dogovorimo sta cemo dalje....

R.I.P.

images - 2020-05-31T164503.369.jpg

Back