Anksioznost

Ja imam fakultet i govorim engleski i nemacki ali opet imam neki osecaj kao da zasluzujem nesto vise,verovatno ne obracam paznju na sitne stvari koje ustvari i cine coveka srecnim

Ajde da ja sada pocnem da ulazim i neka sitna crevca:D
Sama diploma jeste neki znak da je covek vredan jer je ispolagao silne ispite,
silno se namucio, ali tek posle dobijanja te diplome pocinje glavni Kosovski Boj.
Svaki covek na ovom svetu misli da je najlepsi, najbolji ( tako i ti i ja) i
da je nekako poseban, a okolina ga tako ne vidi. To je tako bilo oduvek.
Svoju posebnost moramo da iskazemo na neki poseban nacin, za nekoga je to rmbanje od
jutra do sutra, za drugoga neka kreativnost u umetnosti, lepom pisanju, arhitekturi, a za mene
licno najveci su kreativci neki majstori koji meni za moj neki benigan problem iz prve nadju resenje.
To moze da bude neki nakit, moze bogami ( a to je najcesce) i neka slavina za vodu.

Gde ste ljudi?
Ubi me ovo vreme .I jos okidaca za moj GAP .Baka o kojoj brinem je imala infarkt , sada je vracaju iz Kamenice u Suboticku bolnicu , tata mi je zbog srca u bolnici .Ne znam gde udaram .Zbog Korone ne pustaju da se udje....HAOS!

Gde ste ljudi?
Ubi me ovo vreme .I jos okidaca za moj GAP .Baka o kojoj brinem je imala infarkt , sada je vracaju iz Kamenice u Suboticku bolnicu , tata mi je zbog srca u bolnici .Ne znam gde udaram .Zbog Korone ne pustaju da se udje....HAOS!

Aj da ti istorijski odgovorim :D

Nakon toga, knez Miloš je u Crnući, gde se okupilo dosta ljudi, ušao u svoj vajat i obukao najsvečanije odelo, uzeo zastavu, izašao napolje i rekao: "Evo mene, eto vas, rat Turcima!“

Ajde da ja sada pocnem da ulazim i neka sitna crevca:D
Sama diploma jeste neki znak da je covek vredan jer je ispolagao silne ispite,
silno se namucio, ali tek posle dobijanja te diplome pocinje glavni Kosovski Boj.
Svaki covek na ovom svetu misli da je najlepsi, najbolji ( tako i ti i ja) i
da je nekako poseban, a okolina ga tako ne vidi. To je tako bilo oduvek.
Svoju posebnost moramo da iskazemo na neki poseban nacin, za nekoga je to rmbanje od
jutra do sutra, za drugoga neka kreativnost u umetnosti, lepom pisanju, arhitekturi, a za mene
licno najveci su kreativci neki majstori koji meni za moj neki benigan problem iz prve nadju resenje.
To moze da bude neki nakit, moze bogami ( a to je najcesce) i neka slavina za vodu.
To sam i rekao,moram da se fokusiram na sitne stvari,prijatelje,porodicu,voznju biciklom

Bas mi je lose ovih dana .Previse sam pod tenzijom , ne mogu da pronadjem sebe i nemam dovoljno vremena za sebe .
Preterala sam sa izlascima iz svoje bezbedne zone , udaraju me sa svih strana , ni vreme mi ne odgovara.....

Bas mi je lose ovih dana .Previse sam pod tenzijom , ne mogu da pronadjem sebe i nemam dovoljno vremena za sebe .
Preterala sam sa izlascima iz svoje bezbedne zone , udaraju me sa svih strana , ni vreme mi ne odgovara.....
Samo razmisljaj ,,proci ce,,
Jer sve prodje. Mene to vrlo cesto odrzava ,, proci ce,, . Sve prodje. I mi cemo da prodjemo. Nista nije trenutno. Tako i taj pritisak, tenzija, stres...
Vreme je uzas, to sam vec rekla ali probaj u tom stresu i tenziji da nadjes snage za sebe. Crpi ti tenziju, crpi ti stres, borba. Ne mogu tenzija i stres biti jaci od tebe. Ne daj im. Ne znam da li me kapiras sta sam htela da kazem ali u mojoj glavi je zvucalo savrseno logicno 😁

Taman sam poceo da se borim protiv anksioznodti kad sad ova ludnica oko korona virusa.Na poslu je takva panika ladno sam mogao kolegama da delim moju terapiju.Ceo dan danas sam napet,ne izlazi mi se iz kuce a tako lepo vreme

Taman sam poceo da se borim protiv anksioznodti kad sad ova ludnica oko korona virusa.Na poslu je takva panika ladno sam mogao kolegama da delim moju terapiju.Ceo dan danas sam napet,ne izlazi mi se iz kuce a tako lepo vreme
Ja te POTPUNO razumem. Ja sam izbezumljena vec danima. Danas sam pricala sa terapeutom i malo se smirila. Izadji napolje, virusa nema u vazduhu. Ja svako vece posle 22h izadjem sa psom u setnju da se opustim. Nigde nikoga, milina. Zastiti sebe koliko mozes. U smislu, izbegavaj guzve, bolesne, ne pipaj lice kad si napolju, jacaj imunitet i bices ok. Brzo ce i ovo da prodje. Moras ostati priseban. Panika i strah su najgori. Znam iz iskustva.

Da... Ne znam, uopse te znam kako da objasnim moje stanje sad. Znaci sve mi je u paketu. I virus i panika i strah i anksioznost.
Kako je tebi tata?

Dobro je .Oporavlja se , stabilan...
Moje stanje je pored one viroze koja me drma , anksioznost bez razloga , derealizacija , sva sam gumena , ne vidim , ne cujem , a kada nesto cujem -trzam se i odskacem .U stomaku kucka i pulsira , boli me glava , vrti mi se , razbijam se o stvari , gusim se , nemam vazduha ,Jos mi je i IBS proradio , i PMS me rastura .Umotacu se u foliju i idem u hibernaciju jedno 6 meseci .

Dobro je .Oporavlja se , stabilan...
Moje stanje je pored one viroze koja me drma , anksioznost bez razloga , derealizacija , sva sam gumena , ne vidim , ne cujem , a kada nesto cujem -trzam se i odskacem .U stomaku kucka i pulsira , boli me glava , vrti mi se , razbijam se o stvari , gusim se , nemam vazduha ,Jos mi je i IBS proradio , i PMS me rastura .Umotacu se u foliju i idem u hibernaciju jedno 6 meseci .
Sve znam... popijes li nesto da se umiris?

Back