Anketiranje kandidatkinje za privodjenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

genzisug

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
173
Dakle pre hego sto resis da privedes neku omladinku sinko propitaj je sa ovim pitanjima.

1.da li ume da kuva ( ako ne zna da kuva sut kartu daj joj odmah jer koji ce ti krasni zena koja nema pojma o poslu koji joj sleduje )
2.koliko ima godina ( sve preko 25 kad su zene u pitanju je matoro dakle istekao joj je rok trajanja a i sam znas da se bajate stvari ne konzumiraju dakle sledi joj opet sut u bulju)
3. miraz ( zena bez miraza je kao kuca bez temelja i krova) dakle losa gradnja postupak isti, pedala
4. osmorti joj kevu kakva je posto ce i ona kad dodje u njene godine biti takva dakle ako joj je keva neko omrsina sisovisna ili gnjiloguza batali to odmah osim ako se ne lozis na falicne i debelguze.
5. pogledaj joj i familiju ako su neki degeni i retardi velika je verovatnoca da ti rodi iste takve bilmeze dakle opet sut u buljafter.:hahaha::hahaha:
upamti dobro ovo ili jos bolje zapisi na neko ceduljce jer necu ja biti tu stalno da te savetujem.

Nazovi to imenom koji zelis i koje mislis da ti je razumljivo a sto se tice apsolutne poslusnosti zene pa to je obaveza cak i imperativ koji se zahteva.Takve stvari su realnost i po tim osnovama funkcionisu sve normalne porodice gde se zna gde je zeni mesto i koja su joj zaduzenja i obaveze.

poslušnost se očekuje od robova i sluga a ne od žena, u kom veku ti živiš?! samo me zanima koliko godina imaš
normalne porodice?? ajde uzmi rečnik pa vidi značenje reči - normalno
postoji razlika između srednjovekovne, moderne i savremene porodice, prouči to malo jer si očigledno zapeo u 16. veku

Nazovi to imenom koji zelis i koje mislis da ti je razumljivo a sto se tice apsolutne poslusnosti zene pa to je obaveza cak i imperativ koji se zahteva.Takve stvari su realnost i po tim osnovama funkcionisu sve normalne porodice gde se zna gde je zeni mesto i koja su joj zaduzenja i obaveze.

Bi li ti trpio da ti neko maltretira ćerku? Dozvolio da je neko tuče? Ili smatraš da je žensko dijete manje vrijedno od muškog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back