Ankete po skolama

• Začetnik teme Začetnik teme Fibi3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma nece profesor da uci to napamet, nego jednostavno podaci o ucenicima (roditeljima,ocenama, vannastavnim aktivnostima,...) ce stajati u kompu umesto u dnevnicima........
al za jedno 30 godina u zemlji srbiji .... :roll:
to oni iz MPSRS imaju u planu :idea:

Girl next door:
cudno mi je sto vi sve imate pozitivno misljenje o tome. ja idem u XIII gimn. i nama je razredna kada nam je davala te papire rekla da se skola ogradjuje od ostupka ministarstva, i da je u zbornici bilo svakakvih komentara upravo na racun pitanja tipa 'koliko ih je u sobi'.

mislim, meni je cudno sto je tebi cudno, znas :).
nikako da dobacim sto je tebi cudno sto "svi" imamo "pozitivno" misljenje o upitniku...? :)
usput, zaista me slabo zanima stav nastavnog osoblja, i indoktrinacija ucenika od strane istih ma cime.....zanima me tvoj licni stav?

ja mislim da je krajnje vreme da se započne sa sličnim stvarima.
možda j eto način da se spreči maltretman i neuhranjenost dece.
mada sumnjam da će se zaista neko time sada baviti.
ne vidim ništa loše što se traže takvi podatci.
što reče Hellen slično postoji u kartonima dece.
ja kada sam krenula u školu imala sam 16 kg..
pa su zvali moje roditelje da vide kako mi to živimo i zašto sam neuhranjena.
nemam pojma kako je danas,
ali ono što vidim iz okoline, učitelji danas
ne daju ni pet para na stanje dece.
a vade se malom platom:roll:
ne svi, naravno...ali na žalost većina.
dakle prst gore za upitnik, ako ima neku budućnost.
( pa neka daju po soma evra svakom detetu da mu se nađe,
u ime boljeg školovanja:p
ili...još soma da se deci kupe cipele i garderoba:p )

JEs' vala, lady: ona DIRA naaaaasssssss! Buuu-huuu.. :cry:

( :lol: :lol: :lol: )

pajamaco:

potpuno se slazem sa tobom, samo kad bi dobre ideje nasle put ka realizaciji, a ne da se kao i sve zavrse na mrtvom slovu na papiru, to bi bilo super. SVi ti programi su deo soprazuma sa MMFom ili drugim organizacijama koje ulazu pare da se modernizuju razni drzavni sistemi i uvede u njih neki red, a za pocetat da se napravi datoteka ne bi li bilo uvida u statistiku iz koje bi se mogli naslutiti problemi gde sistem skripi i sta se moze i kako uraditi, gde odlaze pare, gde 'curi' novac itd. Jedini problem u toj jako lepoj ideji jeste sto MMF da pare za ostvarenje iste, nasi onda naprave prvi korak i ovima zamazu oci (kao eto usli smo u pricu, bas smo super je l' da, sto ste trazili mi smo i uradili!) a onda cela stvar stane kada treba ideju realizovati. Mislim da bi nas trebalo uslovljvati REALIZACIJOM plana a ne realizacijom ideje, jer to obavezo stane negde na prvpj trecini puta.......

Back