Ankete o forumasima????

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najstrasnije mi je kad vidim da ljudi progone prozivaju kinje i slicno, dobre, nevine i postene ljude, koji nikom nista nisu skrivili...Na takvim je najlakse leciti sopstvene frustracije i dizati svoj ego....Ovo sto citam je takva bolestina (Beograd)...Ja ne mogu da verujem...Katastrofa...
Da vidim kako bi neko malo premazaniji tako prosao....Nema sanse...Onda rade pp-ovi i ogovaranje..a u facu - samo onima za koje pouzdano znas da su dovoljno kulturni i fini da ti nece uzvratiti...o boze...jos sam se i iznervirala...aj odoh ponovo..

bobbo mogu samo da ti kazem (nakon sto sam procitao svo ono djubre tamo...): boli te cose, ali veruj mi, mislis da su oni bolidi kompetentni da ti objasne bilo sta o "njihovom" beogradu? to su ljudi koji nemaju nista drugo osim licne karte u kojoj pise mesto rodjenja-beograd, i to je sve! normalni beogradjani ne bi obracali paznju na tako nesto. jbt pita ih riba lepo o gradu, a oni se istripovali da su uzeli kljuceve bgd-a od turaka, pa imaju za pravo da pametuju!!! nekog cu da izpresavijam, ali najozbiljnije...

i bobbo jos nesto, ako hoces da znas kako da zavolis beograd, ne pitaj to debile, nego sama to otkri, radi sve ono sto ti se svidja i sa ljudima koji ti se svidjaju, a na iskompleksirane kretene ne obracaj paznju, i tako ces najbolje da saznas zasto ljudi vole beograd i uopste svaki drugi grad na svetu... sada sam se prosr'o do jaja, ali jbg mnogo sam nervozan zbog onih stavova tamo... :evil:

evo ja da dodam da se ne sekiras, jer oni ne znaju nista o tebi i ne mogu tako sami da cene...nisam isla da citam, pogotovo ako je tema boj na kosovu, licno me pogadja sve sto ima veze sa kosovom, ne znam sta su ti rekli, ali
izgleda da je nekim ljudima posebno interesantno da prozivaju druge, evo meni se danas desilo isto, na temi photo diary na tinejdz. gde je lik koji se danas uclanio dosao i poceo da pljuje po tome kako ja izgledam itd. mislim da su ti ljudi jednostavno slabi, jer, ok je , ne mozes svima da budes ok, ali postoji drugaciji nacin da se to kaze, a ne vredjanjem. time se pokaze samo sopstveni jad i neopisiva zelja da se bude u centru paznje. eto. iskuliraj, kao sto sam i ja. kiss

latica:
Sad procitah temu. Sama si trazila. I onda ne izigravaj zrtveno jagnje vec se suoci sa tim. I mani se fore ja sam divna, dobra i sa svima lepo, jer je jako folirantska. Meni da je neko udario na poreklo tema bi imala bar 50 strana. A opste je poznato sta ljudi po BG pa i NS-u misle o Crnogorcima i Bosancima. I ako nesto znas ne cackaj mecku.

koliko god se ja trudila da tebe razumem toliko i ne mogu
ako nisi cula ili nisi znala
da Te ja napokon naucim necemu

IMA RAZNIH VRSTA LJUDI

razmisli sledeci puta kad otvoris usta da nesto napises

crazy bone:
i bobbo jos nesto, ako hoces da znas kako da zavolis beograd, ne pitaj to debile, nego sama to otkri, radi sve ono sto ti se svidja i sa ljudima koji ti se svidjaju, a na iskompleksirane kretene ne obracaj paznju, i tako ces najbolje da saznas zasto ljudi vole beograd i uopste svaki drugi grad na svetu... sada sam se prosr'o do jaja, ali jbg mnogo sam nervozan zbog onih stavova tamo... :evil:
.
ma ja sam htela da se upoznam i saznam
bilo pa proslo
nemam frke
ponovo osmeh imam.........................;)

ali i BGD imam divnih ljudi

mala_nish:
evo ja da dodam da se ne sekiras, jer oni ne znaju nista o tebi i ne mogu tako sami da cene...nisam isla da citam, pogotovo ako je tema boj na kosovu, licno me pogadja sve sto ima veze sa kosovom, ne znam sta su ti rekli, ali
izgleda da je nekim ljudima posebno interesantno da prozivaju druge, evo meni se danas desilo isto, na temi photo diary na tinejdz. gde je lik koji se danas uclanio dosao i poceo da pljuje po tome kako ja izgledam itd. mislim da su ti ljudi jednostavno slabi, jer, ok je , ne mozes svima da budes ok, ali postoji drugaciji nacin da se to kaze, a ne vredjanjem. time se pokaze samo sopstveni jad i neopisiva zelja da se bude u centru paznje. eto. iskuliraj, kao sto sam i ja. kiss

hej

naravno da se nisam nasekirala puno
zivot ide dalje
ja vec smisljam novu temu

hehe.......................;)

komentari su bili jezivi ali i ti si potpuno kretenski koncipirala temu...
meni nije jasno zasto si rekla da ti je zao sto si rodjena u Bosni jer prvo valjda svako treba da bude ono sto jeste...

a i nikad nisam cula beogradjanina da prica zagrebacki kad dodje u Zagreb...to je imbecilna postavka - da se menja akcenat na dugme jer te niko nece prihvatiti...
to prvo nije uopste nije tacno a drugo, to se direktno kosi sa tim da treba da budes to sto jesi...
mislim, sta? dodjes u New York i ako nemas savrsen engleski akcenat, ljudi ce da te teraju odatle? cista glupost...
treba se uklopiti koliko da bude pristojno jer ako si vec odabrao da zivis u gradu u kome nisi rodjen, verovatno imas neki razlog...
ali bas da si pod takvim pritiskom da moras da izigravas da si rodjen u krugu dvojke ili treba da se cistis iz grada, glupost...tad ces biti samo jedna sizofrenicna nakarada...

slazem se da je ona tema zla...ali, zasto ti ponovo pokreces to pitanje?

bojim se da je latica u pravu kad kaze da ti i nisi bas tako naivna u celoj ovoj prici ...

izvinim, mozda i gresim, ali meni stvarno deluje kao da si dosla da skrenes paznju ovih ljudi koji postuju na LJiS, i ne bi ni pogledali onu temu da im ti nisi ukazala na to ... kao da hoces da se ona glupost tamo nastavi u nedogled...

latica:
Sad procitah temu. Sama si trazila. I onda ne izigravaj zrtveno jagnje vec se suoci sa tim. I mani se fore ja sam divna, dobra i sa svima lepo, jer je jako folirantska. Meni da je neko udario na poreklo tema bi imala bar 50 strana. A opste je poznato sta ljudi po BG pa i NS-u misle o Crnogorcima i Bosancima. I ako nesto znas ne cackaj mecku.

Da ti ne bi mečka dala po pi**U :lol:

Ja sam tamo branio Bobbu, ali sad vidim da je ona jedna obična ljiga.
Tamo nije smela nos da promoli, a ovde traži podršku posle nedelju dana. Pih!!

E ovako, bio je popis pre ne znam koliko i utvrdili su da u Bg-u zivi cak 10000 pravih Beogradjanja, kriterijum je da ti 4 zadnje generacije tu zive, tako nesto...Mislim to je sad neki standardizovan kriterijum, naravno mozemo uvesti razne..Moja iskustva su sledeca, ja sam na faxu koji nije zanimljiv ljudima iz Bg-a tako da se i druzim bas sa ljudima iz tzv unutrasnjosti...Neki su uglavnom opusteni ali 1000 puta sam cula za Bg sve najgore, u stilu hoce ovde da zive ali ovde je sve odvratno. I da, kao svi su bili u soku kad su culi da sam iz Bg-a jer kao ja sam normalna...nisam fency-tako mi rekoshe..Nije neki fazon oma da vam kazem...Otpor prema Crnogorcima zaista postoji i sa razlogom jer stavrno zauzeshe sve fotelje, evo i Tadic je Crnogorac, drze se medjusobno ko creva a ismejavaju Srbe na sve strane...Za Bosance ne znam, znam da mi je jasno da im je bedak jer se mnogi sa kojima sam pricala osecaju kao da nigde ne pripadaju...
A ja gde kod da se nalazim osecam se ko kod svoje kuce...Kad sam na moru ili negde otputujem uvek svi govore ajmo u smeshtaj a ja kazem ajmo kuci, pa mi se smeju...

bobba:
koliko god se ja trudila da tebe razumem toliko i ne mogu
ako nisi cula ili nisi znala
da Te ja napokon naucim necemu

IMA RAZNIH VRSTA LJUDI

razmisli sledeci puta kad otvoris usta da nesto napises

Vidi ovako naravno ima. Ali opste je poznat taj "talas". I ne razumem onda tvoju potrebu da odes na forum BG i postavis onakvu temu, jer dovoljno je velik broj ljudi koji tako misle, i to je nesto sto se zna. Te ako neces da ti budu upuceni onakvi postovi nemoj stavljati ni nesto sto podseca na provokaciju. I onda uzivati u tome sto te ljudi sazaljevaju. Al eto imas dovoljno takvih na temi, pa ne moras da se obazires na mene. A rekla sam ti nesto iz najbolje namere, da bi uvidela da si napravila gresku i sledeci put da to ne uradis.Ali posto ti zelis drugacije reakcije eto imas ih dovoljno.
Bole me da se raspravljam sa tobom, jako si detinjasta. A starija si od mene.

Zivot nije fer, i to jeste tako, i suoci se sa time. I nemoj ga provocirati da bude jos gori.

Inace licno obozavam Bosance, ako nisi razumela na kojoj sam strani u toj raspravi.

mala_nish:

Pa ko je tebe dirao? gde je taj lik da mu se $##$### mamice :). Ti ako lepa i fina pa jos iz Nis, a da te neko dira :)

dobro, Bobbo, ja sam ti i tamo napisala da stvarno ne znam sta hoces....nemam nista licno protiv tebe i ono sto su tamo baljezgali je i mene licno pogodilo al' mislim kad pocnes sa : ja sam (bivsa) Bosanka ne znam sta ocekujes....se ti stidis otkud si??? i ako si vec zivjela u BG, ili Srbiji (ne znam sta si tacno napisala) sta onda pitas kad znas da nas ne gotive....meni je bilo dovoljno da par puta odem do Srbije pa mi je bilo jasno....
ono sto je tamo pisano je neopravdivo...mislim, gloopost do glooposti al i ti si je postavila u PM
a posto su Bosanci po pravilu nepismeni a Srbijanci (pogotovo Beogradjani) po pravilu lektori oce li neko da popravi ove moje greske?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back