Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The2ndSun:185/20=9.25 8)
PS. Naucnice bas ti interesna oblast istrazivanju...merenja ku*rceva)) od tako lepe oblasti ti si odabrao najduzu
)))
poz![]()
Nisam ni ja cuo da postoji korelacija.Zato i radim ovo.Radodajko:Mislim da ti je postavka pogresna posto nisam cuo da je utvrdjena korelacija izmedju visine muskarca i duzine njegovog qrca. U tom smislu, jedina prava mera je apsolutna vrednost duzine ili obima, vec kako kome odgovara...
P.S. Ako radis neko istrazivanje, mislim i da si odabrao los uzorak! Ovde su prisutni samo korisnici racunara, a dobro je poznato da njima **** konstantno raste pod uticajem zracenja monitora!!! Uzevsi to u obzir, reprezentativniji je odnos dijagonala monitora/duzina qrca!!!
P.P.S. Ipak, da ne bude da vrdam: 182/17=10,70
DOBIJE SE IQ MUSKARCA HAHAHAHAHATooMuch_Radoznao:Cisto u statisticke svrhe.
Samo za muski pol
Podelite vasu visinu sa duzinom penisa u erekciji i ostavite ovde broj koji se dobije.
Pazi ovako…Luc:Jel' ste primetili kako se ljudi plase, cim ispadne mali broj odmah pisu koliko su visoki da ne bi neko pomislio da im je ku*ac mali. Auuu, muska sujeta je cudo...
O, Boze! Po toj logici ti si samo - *! :xDJ_MaRe:ja dobih tacno 1... a nisam nesto nizak...
25cmTooMuch_Radoznao:Cisto u statisticke svrhe.
Samo za muski pol
Podelite vasu visinu sa duzinom penisa u erekciji i ostavite ovde broj koji se dobije.
Zaboravio si zarez :wink: :wink:Mr X:25cmTooMuch_Radoznao:Cisto u statisticke svrhe.
Samo za muski pol
znaci decko ti je masala 10.7Savetnica:hehe, pa kad se podeli, naravno. Vidim sta pise u naslovu, Umem ja da citamTooMuch_Radoznao:Ajde nastavite.Pretpostavljao sam da je negde oko 11, ali moram da potvrdim( ipak sam naucnik,znate)
a sta je to 8,5 - duzina,ili kada se podeli?Savetnica:Ja nisam musko, ali znam sve dimenzije mog decka pa izvol'te8,5
)